Beauty, Fashion, Lifestyle

вторник, 17 април 2018 г.

Едно пътуване, хубаво време и цветни тоалети! ❤

Здравейте!

Може би сте забелязали, че ми е трудно да поддържам едновременно блог, канал, Instagram и какво ли още не. Иска ми се да качвам редовно на всички платформи, с които съм се заела, но ми се иска да го правя "както трябва", затова в даден момент се наложи блогът ми да остане на заден план. Дори без да го осъзная бях спряла да публикувам неща тук, а имах толкова идеи!
Локация: Pluk Amsterdam

От началото на годината преживях доста стрес, имах моменти, в които просто не бях на себе си и дори не можех да спя спокойно.
Кой да знае, че всичко, което ми трябвало е едно пътуване, хубаво време и цветни тоалети! 
Топ: Marc Cain
Панталон: Marc Cain
Локация: Амстердам

Все още не мога да повярвам, че сме април, месеците изхвърчаха толкова бързо и се оказа, че от началото на годината съм пътувала само веднъж, което не е обичайно за мен и вероятно на това се дължеше липсата ми на вдъхновение в последно време. Радвам се, че се състоя пъуването ни до Амстердам със Силвия, защото точно то върна вдъхновението ми и сега съм тук с чаша кафе и пиша първия си пост за 2018-та година!
Прекарахме си страхотно на това пътуване, има и влог, в случай че сте го пропуснали:

Съвсем скоро планирам да напиша и Travel Diary, което бих искала да превърна в традиция след всяко пътуване.
Имам много идеи за постове, иска ми се да пиша на различни теми и тук да бъде едно по-различно наше кътче. Без "да се изсилвам" мисля, че тази седмица ще има повече от един пост тук! 

Рокля: Marc Cain
Локация: Амстердам

В следващия пост можете да очаквате отново темата за изкуствения тен, тъй като в този период най-често посягам към него. 
А до тогава можете да следите профила ми в Instagram, както и да гледате новите видеа в канала ми всеки понеделник и четвъртък в 18:00.


Чао и целувки!
Follow
SHARE:

2 коментара

  1. Амстердам ми е мечтана дестинация от страшно дълго време...и всички твои постове, снимки и този влог ме заредиха с малко положителни емоции. И вече знам, че Pluk ще е първото място, което ще посетя. Благодаря ти, скъпа Вал 💗 Благодаря, че те има, че те открих, че правиш всичко това! 🌸💜 Ти си една от музите ми, човек, който ме зарежда положително! 💛

    Целувки и прегръдки,
    Силвия.
    💗

    ОтговорИзтриване

Blogger Template Created by pipdig