Beauty, Fashion, Lifestyle

понеделник, 9 януари 2017 г.

Urban Decay идват в България! ❤︎

 Здравейте и Честита Нова Година!
Не съм писала тук, откакто се случваха "драмите" с канала и блога ми. Но реших първата статия след възстановяването на блога, а и първата за 2017-та година да бъде тази. Имам страхотни новини! 
Urban Decay идват в България! Не можех да повярвам на очите си като прочетох новините. По този повод те ми изпратиха няколко продукта за проба. 
Част от тях можете да видите в действие в това видео:


Аз съм фен на марката от години и редовно си купувам техни продукти - палитри, коректори и още куп неща. Редовно ми задават въпроса "Коя е любимата ти марка козметика?" и аз не мога да скрия, че това е именно Urban Decay. Спомням си, че още в едно от първите ми видеа някой ми беше задал този въпрос и аз седнах и помислих коя марка наистина ми е любима и какво ще рече любима за мен. 
Повечето марки се специализират най-вече в един вид продукти - някои са най-добри и известни с продуктите за вежди, други със сенките си, трети с продуктите за лице. Като се замислия от Urban Decay съм имала най-широка гама продукти, които да ми харесват истински. Обожавам коректора им "Naked Skin", много харесвам сенките за вежди от "Brow Box", имам няколко техни палитри със сенки, спиралите им са чудесни..мога да изброявам още и още. Това е и причината винаги да споменавам Urban Decay като моя любима марка козметика.
Изпратиха ми общо пет продукта за проба - база за под фон дьо тен, две червила и два молива за очи.


Pore Perfecting complexion primer potion
Досега не бях пробвала тяхна база за под фон дьо тен и се радвам, че ми дадоха възможността да го направя. Като цяло аз много рядко ползвам основа, но напоследък се опитвам да зачестя употребата и. Има доста ползи от нанасянето на основа. Изглажда лицето и прикрива порите и това спомага фон дьо тенът да се нанася много по-гладко върху лицето и да изглежда по-добре. Хубаво е фон дьо тенът да не бъде нанесен директно върху кожата, а да има този допълнителен слой, който да я предпазва. И не на последно място - гримът се задържа много по-дълго, когато преди това сме нанесли база.


24/7 Glide-on Pencil
Преди две години си пожелах като подарък за Коледа палитрата на Urban Decay "Naked on the run". Тя за съжаление беше лимитирана и вече не може да се намери на пазара. В нея се съдържаха спирала, пет цвята сенки, бронзър, руж, хайлайтър и молив "24/7 Glide on pencil" в цвят "Stag". И до днес най-използвания продукт от мен от палитрата е този молив за очи. Много е подходящ за ежедневието, тъй като е в кафяв цвят и стои много естествено на очите. Двата цвята, които ми изпратиха са розов и син. За момента не се чувствам вдъхновена от тях, тъй като все още е зима и ми се носят по-тъмни цветове, но пък като ги погледна и нямам търпение да дойде пролетта и да разнообразявам грима си с по-интересни цветове. 
Обичам тези моливи най-вече защото са много меки и се чертае лесно с тях. Когато става въпрос за очите и най-вече за вътрешната им линия винаги държа моливът да чертае много лесно. Тези са точно каквото искам, а и са доста издръжливи. В моята вътрешна линия на очите не се задържат много моливи и тези са една от малкото формули, които работят при мен. Когато направих swatches за снимките след това едва ги почистих от ръката си. 

Името на розовия цвят е "Woodstock" , а на синия "Chaos".


"Vice Lipstick"

Отдавна тайничко гледам червилата на Urban Decay, но все не се решавам да похарча толкова пари за червило, въпреки че преди години съм харчила и двойно повече за дизайнерски червила, но нещата се менят. 🙈
Хубавото е, че ми изпратиха цветове, които нося най-често - телесно и червено.
Не обичам да експериментирам с червилата и винаги грабвам това, което е най-лесно за нанасяне и което усещам най-добре върху устните си. Комфортът е всичко! 

Телесното червило е в цвят "Liar" Cream



Червеното червило е в цвят "714" Mega Matte



Започвам с любимото телесно.
Като че ли отвикнах от стандартната форма на червилата, покрай модата с течните червила. Свикнах с матовото усещане и сега ми е странно като нося това червило. Много е комфортно и хидратиращо за устните. Не мога да кажа, че е с впечатляваща трайност, издържа до два часа на устните и стои много добре, без да се размазва. Този цвят е много подходящ за ежедневието и може да се съчетава с всякакъв грим.


Червеното червило също е комфортно върху устните, въпреки че изглежда тотален мат. Препоръчвам преди нанасянето му да очертаете устните с молив, тъй като е трудно с такъв тип червила да се работи прецизно. Определено ми харесва идеята за матово червило, което се усеща супер меко и приятно на устните. Този цвят е доста ярък и е с оранжев подтон. Ако сте по-смели можете да го носите и в ежедневието. Аз лично от време на време обичам да нося по-екстравагантни червила в ежедневието и да разнообразявам цветовете.



Продуктите на Urban Decay ще можете да откриете след средата на Януари в Sephora! 
Все още не знам точна дата, но когато науча веднага ще ви уведомя или в канала си или в някоя от социалните мрежи. Нямам търпение да видя кои продукти ще се предлагат на българския пазар!

Благодарности на екипа на Urban Decay за предоставените продукти и се надявам, че в бъдеще ще имаме още съвместни проекти! Добре дошли сте на българския пазар!

Всички мнения и гледни точки са лично мои!


Чао и целувки!

Follow

За бизнес запитвания: valerieyordanova.pr@gmail.com








SHARE:

1 коментар

  1. ЗАЕМ БЪРЗО НЯМА ПРОТОКОЛ ЗА 72 ЧАСА
    Аз дава кредитите за интересуващите се от финансова помощ. Това е заем между отделни с прости условия и специфични за този факт някои разпоредби са направени за правилното провеждане на процедурата. Моят лихвен процент през времетраенето на заема е 3 % и погасяването се извършва на месечна база, ако всеки път, когато са заинтересовани, свържете се с мен чрез имейл: ilievmarco15@gmail.com

    ОтговорИзтриване

Blogger Template Created by pipdig