Beauty, Fashion, Lifestyle

вторник, 29 август 2017 г.

Нашата история ♡ +giveaway

Здравейте!

Съвсем скоро с Мартин ще отпразнуваме четвъртата си година заедно!
 Макар и понякога да споделям снимки с него, много рядко съм се престрашавала да разказвам повече за личния си живот.
Реших се обаче, нищо, че не сме в месеца на любовта, да ви разкажа нашата история. През моя поглед.
Знаете как всяка история, разказана от различни хора, звучи по различен начин, предполагам, че така е и с нашата.
 Няколко години преди да се запознаем тъкмо бях открила колко хубаво е човек да пътува. Пътувах при всеки удобен момент, към всякакви мечтани от мен дестинации.
Незнайно как и по каква причина се бях "сприятелила" във Фейсбук и с Мартин, имахме доста общи познати. Единственото впечатление, което имах за него от профила му е, че той пътува още повече от мен.
Беше един горещ следобед, в който той ми писа за първи път,
 познайте на каква тема! Пътувания, разбира се!
Заприказвахме се за дестинации, които и двамата сме посещавали.
Няколко дни след това имах рожден ден и реших да го отпразнувам с най-близките си в един ресторант и той беше там същата вечер с приятелите си. Тогава го видях за първи път. Следващите дни си пишехме постоянно и до късно, беше забавно и винаги се връщам към тези спомени с усмивка.
Разбира се, малко по-късно последваха и първата, втората и третата ни среща. 
По това време аз бях твърдо решена, че заминавам да живея в Дания, дори имах закупен еднопосочен билет. Това се оказа и нашето първо пътуване заедно. Бях си взела билет за началото на октомври и наистина заминах, седмица или две по-късно и Мартин се присъедини към това пътуване. Вълнувах се да му покажа любимите си места в Копенхаген, но той е толкова на "ти" с ориентацията и забележителностите навсякъде, че в крайна сметка той ми показа няколко нови и готини места там. 
След това се прибрахме в България, живяхме тук, живяхме в Дания, отново се прибрахме в България. И така вече четири години всеки ден чертаем планове за нови, далечни и екзотични пътувания и приключения. 
Както казват хората - намерили сме се. 
GIVEAWAY-ЯТ Е ПРИКЛЮЧИЛ!
Имам подарък за вас, защото любовта трябва да се празнува всеки ден!
Съвсем наскорo Giorgio Armani пусна най-новите си аромати "Stronger with you" и "Because it's you". Мъжки и дамски аромат, които са в перфектен синхрон, също като нас с Мартин! Дамския аромат е сладък, с нотки на малина, нероли, роза и виолетка, както и мускус и ванилия. Мъжкият аромат "Stronger with you" e сладко-пикантен, благодарение на нотките на кардамон, розов пипер и виолетов цвят, както и на градински чай, кестен и ванилия.

Разкажете ми вашата любовна история тук долу в комнтарите, ако желаете да спечелите комплект мъжки и дамски аромат.


Follow

За бизнес запитвания: valerieyordanova.pr@gmail.com
SHARE:

106 коментара

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, Валери! С моя приятел сме заедно вече 5 години. Срещнахме се съвсем случайно едно горещо лято на плажа. Заговорихме се, след това започнахме да излизаме на срещи и до ден днешен всичко е толкова прекрасно, както в самото начало! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. ъвсем случайно се срещнахме, заговорихме се и от дума на дума вече 3 години сме заедно ❤️ Много ще се радвам ако имам късмета да спечеля комплекта! Страхотна си гледам видеата ти и чета постовете ти с голям интерес! Възхищавам ви се на вас с Мартин че че сбъдвате желанията си да пътувате по света! Пожелавам ви още много пътувания и много любов! ❤️

    ОтговорИзтриване
  4. 3дравей Валери , ето и нашата любовна история :)
    3апо3нахме се преди три години и половина , и3ли3ахме 3аедно в приятелска компания :) и още в началото ра3брах , че това е любов от пръв поглед <3 Нещата много бър3о станаха серио3ни и Вече от 2 години и 5 месеца живеем 3аедно , а от година сме сгодени :) Предложи ми на рожденният ми ден с торта на която пишеше " ЧРД Ани , ЩЕ СЕ ОМЪЖИШ ЛИ 3А МЕН " <3 Най-страхотният ден в живота ми, надявам се съвсем скоро да има продължение на нашата любовна история :)

    ОтговорИзтриване
  5. Познавахме се от години... Аз бях лудо влюбена в друг, той имаше друга, с която живяха заедно. Но след време се оказа, че не са били подходящите за нас. Излязохме просто като познати 1-2 пъти и решихме, че ще се срещаме абсолютно неангажиращо... Нооо всеки път след "неангажиращата" среща беше все по-трудно да се разделим. И накрая просто се предадохме с опитите за самозалъгване и признахме, че и двамата сме се влюбили :) От тогава минаха 7 месеца и вече планираме да живеем заедно.

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Всичко стана толкова неочаквано.
    Той ми писа в социалната мрежа и направи комплимент колко сладко е кучето ми, а и стопанката му ( хаха типична мъжка свалка)
    По принцип не отговарям на подобен тип съобщения, но сякаш едно 6-то чувство ме накара да му отговоря. И така започна нашата история. Писахме си доста, но той не подхващаше темата за среща. Затова го направих аз... На рождения си ден. И прекарах един невероятен следобед. Помня всичко, всеки детайл, всяко докосване, прегръгдката му, аромата му...все едно беше вчера. А всъщност беше преди година и половина.
    Не всичко през този период вървеше гладко. Дори сме имали и продължаваме да имаме много спорове, цупене, караници. Но любовта ни е твърде силна и всичко отшумява.
    Любовта и хората не са перфектни, но затова всеки намира своята половинка - която да го допълни.

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей,Валери.С голям интерес прочетох историята ти,за мен винаги е било интересно да науча повече за това как сте се запознали с Мартин.С приятеля ми сме от 3 години заедно и сме тотални противоположности,но едно от малкото неща,които ни свързват е именно страстта ни към приключенията и пътуванията.Искаме да обиколим целия свят заедно.Ние се запознахме докато бях на работа тогава и беше любов от пръв поглед.В мига,в който се заговорихме знаех,че искам да бъда с този човек и да го обичам винаги.Някак съумява винаги да ми покаже,че съм важна за него.Най-скъпият и сантиментален подарък,който някога ми е правил е нашето куче,което утре става на 2 годинки.Това е накратко нашата история,а на вас с Мартин пожелавам винаги да се обичате и да не спирате да пътувате заедно и да колекционирате спомени !

    ОтговорИзтриване
  9. Според мен, не най-важното как сте се запознали в една връзка, а как наистина се допълвате, как усещате, че точно този човек е другата Ви половина, както каза Валери - намверихме се! Хаха
    Защото любовта идва неочаквано от най-различни места, без да я търсим или да я чакаме да дойде с нетърпение. Може да се крие в някой наш познат, приятел или дори непознат, с когото едва сме се запознали, но имаме чувството, че го познаваме цял живот и всичко се случва толкова бързо, че чак те плаши! :)
    Обичам
    Защото точната съвместимост между вас прави мъжа "stronger with you", а жената именно заради силата и опората, която получава жената от мъжа, но именно от точния е " because it's you".

    Пожелавам Ви още дълги години да се обичате така и да покорявате нови приключения заедно със същото желание и страст!
    Супер сте! :))))

    ОтговорИзтриване
  10. С приятеля ми се запознахме на случайна организирана от приятели среща, бяхме мъжка и женска компания. Вечерта беше студена и той ме загъна с якето си, беше адски мило... А ароматът му беше по мен ... След време нещата между нас се разминаха и двамата имахме кратки афери с различни хора, но някак нещо между нас много вървеше, разбирахме се и винаги знаехме как се чувства другия. След като аферите ни приключиха, защото осъзнахме, че тези хора не са за нас той пое първата крачка и започнахме да излизаме, всеки ден и навсякъде заедно. Имахме си едно специално място, където ходехме - на кея на р. Дунав в Русе. Така една вечер наши приятели решиха да ни съберат на купон заедно с преспиване , за да прекараме повече време заедно. Оставиха ни насаме , а ние не спирахме да намираме общи теми... и така той ме целуна и всичко започна... Сега вече 2 години и почти 3 месеца сме заедно, като независимо от караниците и драканията винаги намираме спокойствие в прегръдката на другия, ние сме различни , но винаги имаме нещо по което си приличам и това ни крепи заедно.

    ОтговорИзтриване
  11. Всъщност, всичко започна преди около 4 години с една моя закачка - ,, Имаш много готини очила!,,. Ходехме заедно в една школа по актьорско майсторство и малко по малко станахме близки и така връзка един месец, която прекъсна.Явно още бяхме деца.. Мина се време и загубихме контакт, докато един ден аз не направих първата стъпка и му писах да се видим. И така от среща на среща и от дума на дума.. уж една ненадейно започнала връзка се превърна в близко 4 години любов. Помня момента в който ме целуна за първи път. Помня как цялото ми тяло изтръпна и ме заля една топла вълна, която и до днес усещам, колкото и криви моменти да имаме. В крайна сметка това е кратката история, колкото и да разказваш за една любов никога не може да се усети това, което си изпитал ти в тези моменти и именно в това е уникалността и красотата на всяка любов.

    ОтговорИзтриване
  12. Здравей, Валери! Много скоро аз и моят Мартин, също ще отпразнуваме своята четвърта година щастие. Запознахме се покрай общи познати, на които и до днес съм много благодарна, че ме срещнаха с един малко странен, понякога тайнствен, но страхотен мъж. Въпреки многото пъти, в които са се опитвали да ни разделят - ние успяхме да съхраним чувствата си, да останем хванати за ръка, както в трудните, така и в най-щастливите моменти, за да можем да отпразнуваме четвъртата си годишнина по-щастливи от всякога.

    ОтговорИзтриване
  13. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  14. Удивително е колко много сходни неща имаме в историите си! На първо място името на половинката - Мартин. Запознахме се в социалните мрежи, темата беше родния ни град - Плевен. Тогава аз учех и живеех в София, а той в Русе, но това не попречи на нашата любов. Вече ще станат 6 години от както сме заедно. Заедно обиколихме голяма част от България, а тази година се заехме и с Европа.

    Надявам се за нас, а и за всички вас най-хубавото тепърва да предстои!

    ОтговорИзтриване
  15. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  16. Здравей, Валери ❤ С моят приятел сме заедно от 3 години, запознахме се покрай общи приятели и беше любов от пръв поглед, веднага се харесахме и не след дълго станахме двойка�� Много те харесвам и много обичам да гледам видеата ти, не спирай да качваш и да ни радваш, поздрави❤

    ОтговорИзтриване
  17. Аз все още не съм намерила любовта, но истории като вашата много ме вдъхновяват и се надявам някой ден да изпитам и аз същото :)
    Нямам профил, но за да ме намериш, ако спечеля пиша се plamena666 в Instagram :)

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей скъпа Валери! Това е първото място, на което ще разкажа за приказката, която изживявам с моето момче! Денят беше студен... преди започването на зимната ваканция за нас учениците... Тогава аз и моята приятелка отидохме в един магазин за подаръци в родното ми градче, за да купи тя подарък на човека на когото трябваше да си разменят подаръци... Във въпросния магазин беше и моето момче с друг мой съученик с когото бяха приятели...моята приятелка и съученикът ми започнаха да размишляват за подаръци а аз и моето момче чакахме �� (Тогава бях ядосана от чакане, но сега благодаря, че се стекоха така нещата) определено няма случайности... така това чакане ни караше да скучаем иии да си подхвърляме по някоя друга фраза ... тогава започнаха погледите ... �� За които всиички знаем когато харесаш някой... Прибрах се .. мислейки за въпросното момче Ии разсъждавайки върху ситуацията в която бях ... очевидно и на него не му беше безразлично защото още същия ден започнахме да си пишем постоянно �� Тогава за нас нямаше неудобни моменти в които да си пишем... нямаше дни или нощи .. защото си пишехме непрекъснато .. ❤️ По-късно нашето писане премина в срещи през деня Ии ... в тайни разговори през нощта защото родителите ми просто не приемаха как така имаме постоянно за какво да си говорим.. ❤️ Е тази така не изчерпаема връзка продължава вече пета година Ии сега ни предстои заживяване заедно.. Пожелавам всеки да намери сродната си половинка а на вас с Мартин много да се обичате ! Аз разказах моята история и се надявам да спечеля тези парфюми точно защото мисля че ще бъдат още един повод да покажа любовта си към него

    ОтговорИзтриване
  19. Здравей, Валери! Със моят приятел сме заедно от 3 години.Нашата история започна точно като вашата със приятелство във фейсбук. След като си писахме известно време, решихме да се срещнем. Обичаме да посещаваме културни забележителности и туристически дестинации. От скоро заживяхме заедно и плануваме и нашето бъдеще.

    ОтговорИзтриване
  20. Историята започна на рождения ми ден , аз работех във видеотека , а той беше клиент и така вече 8 години :)

    ОтговорИзтриване
  21. С приятеля ми сме заедно от около 3 години. Запознахме се преди 8, 5 от които бяхме в един клас. На бала той ми подари букет с рози и тогава започна всичко. На какво са способни едни рози...:D
    След време говорихме и се оказа, че докато сме учели заедно и двамата сме имали симпатии един към друг, но никой от двама ни не е казал нищо.

    ОтговорИзтриване
  22. Бяхме колеги. Той си имаше приятелка, аз приятел и излизахме заедно. Той всяка сутрин ме вземаше от къщи с колата и ходихме заедна на работа. По стечение на обстоятелствата той се раздели с приятелката си , а също . Но си останахме приятели. До заветния му рожден ден. Моето пожелание към него беше да си намери приятелка, че да имам с кой да си говоря по женски, а той ми върна отговор , аз да си намеря приятел с голяма кола, за да ходят на Офроуд заедно, докато ние клюкарстваме. Дали от многото емоции и от цялата еуфория, когато ме изпращаше ме целуна. Аз бях в шок. Поставих му условие една седмица да си помисли дали това което направи е редно. Отговорът след една седмица категорично беше Да :) Вече 8 години сме заедно и сме много щастливи .

    ОтговорИзтриване
  23. Здравей. Със съпруга ми сме от 13 години и си имаме дъщеричка на 2.

    ОтговорИзтриване
  24. Любовната история на мен и моя човек продължава пета година и е пълна с много неочаквани обрати. Първият път в който се видяхме, аз, както по-късно се оказа, съм му обърнала гръб точно когато ми се е представял и когато разбрах, много исках да му се извиня, което и направих :D. Наскоро сестра му ми каза, че в деня в който се опита да се запознае с мен се е прибрал и е казал на семейството си "Това момиче ще бъде мое". Малко по-късно с много усърдите от негова страна... точно това се случи. Година по-късно замина да живее във Виена и се наложи да се разделим. Повече от три години нямаше никаква комуникация между нас, не знаехме абсолютно нищо един за друг, но въпреки това аз продължавах да го обичам и да мечтая един ден нещата да се обърнат и отново да бъдем заедно. Година след това съвсем случайно започнахме да си пишем, и двамата се бяхме разделили с дългогодишните си партньори и знаехме, че следващия човек с когото ще бъдем, ще е последният. По-късно той ми призна, че четири години по-късно все още ме обича и оттогава сме заедно. :)

    ОтговорИзтриване
  25. Записвах се за университет и се оказахме че ще учим в един и същ, освен това сме от един и същ град и така тръгна всичко, вече сме 2 години заедно <3. С Мартин изглеждане прекрасни и много ви се радвам, когато гледам ваши снимки в instragram.
    Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
  26. Лиляна Орозовавторник, 29 август, 2017

    Привет, Валери!
    Моят приятел и партньор в живота също се казва Мартин.
    Нашата история започна в училище (ЛВТ, предполагам може да се досещаш, тъй като си от Плевен). Все още бяхме малки и всъщност компанията на моя приятел винаги го представяше пред мен в "лоша светлина", за да се шегуват с него, разбира се. Все пак се пристрашихме да започнем да си говорим по коридорите и да излизаме след училище, за да стоим в мола по цяяяял ден. ��
    И така днес, след почти 5 години, вече живеем заедно и дори смело мога да кажа, че намираме своята хармония заедно, макар и доста различни като характери!

    ОтговорИзтриване
  27. С приятеля ми се запознахме преди точно 5 години ... в гората! Общи наши приятели организираха пикник. Първоначално не му обърнах никакво внимание, после малко по малко почнахме да си пишем, отне ни 2-3 месеца, докато се престрашим да излезем само двамата на среща. Въобще не беше любов от пръв поглед, но пораснахме и доста израстнахме заедно и ето ни сега, 5 години по-късно още се шегуваме, като се скараме нещо: "Къде те намерих такъв/такава?" - "Ами, в гората."

    ОтговорИзтриване
  28. Здравей, Валери!
    С моят приятел се запознахме преди две години. На снимки за един български филм. Започнахме да си пишем и излизахме често. Намирахме доста сходни интереси и винаги имаше за какво да си говорим. Характерите ни са малко противоположни и след всяка наша почивка си казваме: "не се избихме, това е добре" :D, но така се допълвамe и винаги ни е приятно когато сме заедно. ☺

    ОтговорИзтриване
  29. Здравей, Валери! Историята Ви е много красива. Нашата история също започна с общи приятели. Уговорихме се за среща, запознахме се и така след няколко срещи и известно опознаване разбрах, че това е човекът за мен. Бях изключително щастлива, че съм го срещнала. Мил и грижовен, готов да се отзове във всеки момент. И така вече 5 години заедно сме щастливи и горди родители на две прекрасни момичета. Пожелавам Ви да сте много щастливи и да продължавате да се допълвате все така.

    ОтговорИзтриване
  30. Здрасти! С приятеля ми се запознахме преди около 5 години в училище. Типичната детска, но много чиста, рядко срещана и истинска любов. Спомням си, че трябваше да седнем по номера и съответно той трябваше да е до мен. Аз бях много срамежлива и не обелих и дума, за сметка на това пък той беше разговорлив и първото нещо, което ме попита беше: "Ти попринцип учиш ли или не много?". :D Както каза ти - намерихме се.

    ОтговорИзтриване
  31. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  32. Беше сблъсък на аромати- привличащи се, а в същото време толкова различни! Силата на любовта успя да ни преплете в едно и от почти една година вече сме официално събрани в едно шишенце парфюм-бракосъчетани, надявам се, до живот! Харесва ми ароматът, който се получи между нас двамата и не мога без него :) <3

    ОтговорИзтриване
  33. Здравей, Валери! Историята Ви е много сладка и искрено ви пожелавам още много години да се обичате и да си сбъдвате мечтите! С моя годеник се запознахме на рождения ден на най-добрата ми приятелка преди близо четири години. Той не седя много дълго нея вечер, тъй като изпращаше майка си за Германия същата вечер. Още на другия ден се намерихме във Фейсбук и си писахме близо 2 седмици преди да излезем на първа среща и така не след дълго нещата се случиха. Тази година на 1 май падна на колене в Морската града във Варна и ми предложи брак.

    ОтговорИзтриване
  34. Здравей,Валери.Запознахме се така: първо една вечер разглеждах разни неща в интернет и видях едно клипче на което момче ди прави прически�� пуснах го, забавлявах се и реших дс го харесам.Клипът беше в сайт за анонимни въпроси като може да задаваш и неанонимни,ноо естествено той реши да ми задава анонимни въпроси.Така си писах седмици с човек, който не познавам и не знам как изглежда. Аз също като теб го имах в приятели във фейсбук и бях забелязала как едно момче харесва разни мои статуси.Някак си ми мина през ума,че може би това е момчето което ми пише анонимно е всъщност това от фейсбук.Реших да рискувам и му писах,че знам кой е,така той ми писа вече във фейсбук и започнахме да излизаме.Вече почти 4 години сме заедно.��❤️

    ОтговорИзтриване
  35. С моят съпруг се запознахме чрез Facebook. Аз съвсем случайно попаднах на неговия профил и му поисках приятелство. Той живееше в Англия тогава и си мислеше,че някой се бъзика с него. 3 месеца и сипсахме и говорихме по Skype и един ден той просто беше хванал самолета и се появи пред мен неочаквано. Така и неочаквано остана в живота ми. Обичам го страшно много. Вече 5та година сме заедно и имаме прекрасна дъщерия на 2год. Той е моят най-добър приятел и мой любим. Пожелавам на теб и Мартин все така да се допълвате и обичате. Истината е,че наистина любовта ще спаси света ❤❤❤

    ОтговорИзтриване
  36. Здравей, Валери! С моят приятел се запознахме преди около 6 години. Нашата история е малко old school. Всъщност всичко беше толкова неочаквано. И така една вечер ми звънна непознат номер. До тогава не бяхме говорили, но той ме видял как минавам покрай него в бяла рокля (според неговото описание) и решил да ми потърси номера от общи познати. Първоначално си говорихме по телефона, след това последваха първата, втората срещата и така вече почти 6 години сме заедно.❤

    ОтговорИзтриване
  37. Здравей, Вал
    С приятеля ми тази година също правим 4 години от както сме заедно, също като вас. :) Срещата ни с него беше благодарение на по-голямата ми сестра. Той беше в компанията на сестра ми, с която излизаше от скоро. След известно време тя беше поканена на парти у едно от момчетата и тя реши да вземе и мен. Когато стигнахме до мястото всички бяха там включително и той. Аз слезнах от колата докъто сестра ми паркираше. И в този момент някой изкочи пред мен, дори не успях да фокусирам кой е и какво иска само ми каза "Здраст" и изчезна. Това беше той! Бях шокирана и не успях да осъзная какво се случи в този момент. След това на самото парти се заговорихме, взе телефона ми и от там нататък очаквах само да ми позвъни и да се видим отново. Чаках го цяла седмица и в един момент реших,че може да се отказал,тъй като сестра ми реши малко да се пошегува с него и да го пообърка, и му беше казала, че съм някоя друга година по-голяма от реалната ми възраст. Но на края на тази седмица той ми се обади да излезем и така 4 години навсякъде сме заедно и като вас пътуваме на различни места. :)

    ОтговорИзтриване
  38. Здравей,Валери.С моят приятел се запознахме преди 6 години.Аз бях на 15,а той на 21.Едно съботно утро аз го добавих във фейсбук и той ми писа.Живее в едно малко градче,в което бяха и моите баба и дядо. ��.Започнахме да си пишем и той ме покани да излезем да се запознаем.Бях го засичала няколко пъти,но никога не съм си и помисляла,че ще се запознаем и още по-малко,че сега ще сме заедно.Първият път,когато се срещнахме той се беше сковал като дърво от притеснение.Аз пък бях супер щастлива.Не мога да обясня защо,но си казах "той е".Излизахме в продължение на 2 седмици(запозна ме с родителите си и със сестра си) и една вечер както си седяхме на дивана той ми каза"ще бъдеш ли с мен завинаги" и аз го погледнах и без да мисля много казах "завинаги".От тогава съм най-щастливото момиче и мога да се похваля,че със всеки ден се обичаме все повече и повече. Пожелавам на всички да открият истинската и чиста любов.

    ОтговорИзтриване
  39. Здравей, Валери! :) С голям интерес прочетох историята ви с Мартин - любовта винаги действа толкова вдъхновяващо! За добро или за лошо към момента аз нямам приятел, но много искам да спечеля наградата, тъй като през септември (на 21ви, ако трябва да бъдем точни) родителите ми имат годишнина и искам да им подаря нещо. 25 години брак - и все така влюбени, задружни и щастливи, те са моят пример в живота и аз се надявам един ден да срещна моя принц, с който да изживея приказка подобна на тяхната! :)

    ОтговорИзтриване
  40. Здравей Валери, с моят приятел сме вече 6 години заедно. Срещнахме се като по филмите - както си вървях по улицата с мой приятел и си говорехме, аз си гледах в краката, изведнъж обаче вдигайки глава напред видях хубаво, високо момче, което върви срешу нас. За секунди през главата ми минаха хиляди мисли и краката ми се подкосиха, оказа се че той познава моят приятл, с който се разхождах и се спря да поговори с него. Погледна ме странно и ме огледа, а аз се смутих, после продължихме всеки по пътя, но отминавайки няколко крачки, нещо ме накара да се обърна и да погледна подир него и когато извих глава видях, че той също се е обърнал, спрял и гледа след нас. След няколко дни ми писа във фейсбук и така започна всичко, та чак до сега. Любовта просто се случва.

    ОтговорИзтриване
  41. Здравей ,Валери! С моя приятел се запознахме преди около 4 години ,покрай моя приятелка и от 3 години и половина сме заено. Интересното при нас беше ,че в началото не се харесахме изобщо,но след няколко виждания в компания и след 2 нощи в разговори на всякакви теми нещата се случиха. Живеем заедно вече от 2 години! Страхотна двойка сте с Мартин,желая ви здраве и любов!:)

    ОтговорИзтриване
  42. Здравей прекрасна Валери,аз и моят приятел споделяме щастието си повече от 1година.Ние се запознахме на сватбата на моята прекрасна майка и той ни беше фотограф и се влюбихме както по филмите от пръв поглед.И месец след това попитах родителите ми за него,понеже те се познаваха по добре и му писах и после се видяхме отново.След това в един хубав ден ние станахме официално двойка на рождения на наш общ приятел и всички много се зарадваха,защото много го харесваха и сега още повече.През цялото време ни се радваха и ни правеха комплименти,че много си отиваме и аз през цялото време се изчервявах.Това е нашата интересна любовна история.

    ОтговорИзтриване
  43. Здравей,прекрасна!
    Нашата история с приятеля ми беше като една приказка,от нищото стана нещо!
    Бях на бала му в Козлодуй с друго момче и така се запознахме лично! Няколко месеца по-късно се сприятелихме във фейсбук ии започнахме да си пишем,говорехме по скайп до рано сутрин! През април месец той реши че ще живее във Враца за да сме заедно повече време и така започна всичко! Вече почти 5 месеца живеем заедно ии седем месеца споделяме любовта си!
    Бих се радвала ако спечеля защото скоро ще има рожден ден и ми се иска да го зарадвам!
    П.С супер яки сте желая ви да сте все толкова щастливи и да се обичате

    ОтговорИзтриване
  44. Здравей, прекрасна Валери. Много се вълнувах да разбера историята ви с Мартин, защото сте уникално сладка двойка, допълвате се и сте страхотни заедно. Историята ми с моят приятел е много подобна на вашата. Също като вас се запознахме във фейсбук покрай общи приятели и интереси. Заедно сме от половин година и връзката ни е просто приказна. Също както и вие, много обичаме да пътуваме заедно и вече обиколихме доста местенца. Пожелавам на вас, прекрасна двойка да се обичате и да сте много щастливи заедно. Поздрави и целувки.

    ОтговорИзтриване
  45. Здравей! С моя приятел сме заедно година и два месеца. Любовта ни започна на шега в обща компания, докато той не започна да се влюбва истински и след дълго преследване успя да ме спечели. Също като вас обичаме да пътуваме, но опознаваме България и планините й. Когато сме двамата далеч в планината никой друг не ни е нужен.
    Желая ви безкрайни пътешествия!

    ОтговорИзтриване
  46. Здравей! С моя приятел сме заедно вече година и половина. Запозна ни една наша обща приятелка, а аз ногава се занимавах с негов приятел, но не беше нищо сериозно. От пръв поглед се влюбихме и след няколко месеца криене и излизане решихме, че вече трябва да кажем на неговия приятел и на всички, че сме се събрали и сме ваедно. :)

    ОтговорИзтриване
  47. С моя приятел на 7 Септември ще направим 3 години заедно. При нас забавното е, че се знаехме (не сме се запознавали лично, но имахме общи приятели). Години наред сме се засичали и сме били на едни и същи събития, но никога не се бяхме интересували един от друг. Така беше до лятото на 2014, когато най-накрая се забелязахме и си дадохме шанс да се опознаем, а по-късно да се съберем. Онова лято бях в много тежък период, точно бях загубила моята майка, и тогава се появи ТОЙ в живота ми и знаех, че това не може да е случайно. И до днес смятам, че той ми е изпратен от нея, за да ме подкрепя и обича.
    Желая на теб и твоят приятел да бъдете все така щастливи :)

    ОтговорИзтриване
  48. 31 декемрви ( Нова година - ново начало :D), бяхме се събрали с приятелки и си купонясвахме. Стана дума за това момче, за което никога не бяг чувала, но по обясненията на приятелките ми бях заинтригувана. Може да звучи клиширано, но му пратих покана във фб (типично за 21 век), на шега.. той взе че ме прие хаха. Започнахме да си пишем и ден след ден разбрахме колко общо имаме всъщност. Разбрахме също че буквално една линия (жп) ни дели и живеем на 5 минути един от друг. Срещнахме се 2 седмици по-късно, не седнахме на кафе - и двамата обичаме да ходим. С продължение на часове вървяхме и говорехме и неусетно времето мина. Вече година и седем месеца сме заедно, най-прекрасната година и седем месеца в живота ми. Със всеки изминал ден разбирам колко ценен ми е всъщност той и откакто е в живота ми не приемам нищо за даденост и за първи път от дълго време намерих отново смисъл в живота, надежда. Той е моят лъч светлина и за нищо на света не бих заменила дори 5 минути прекарани с него. Дълго време беше ивзън България, което беше трудно и за двама ни, беше ми тежко да си пиша с него, да говорим, натъжавах се всеки път. Времето минаваше бавно и болезнено. Беше тест за връзката ни, но ако щете вярвайте, когато се върна обратно при мен бяхме по-близки от всякога.
    Той е моята сродна душа, моето липсващо парченце, което ме допълва и благодаря всеки ден на силата, която ни събра, също и на фейсбук :D
    Ако трябва да го опиша с една дума, то тя ще е ЩАСТИЕ :)

    ОтговорИзтриване
  49. Ооо колко сладко, много обичам да гледам екскурзиите, които споделяш с нас. Ние с моя приятел от скоро ходим по екскурзии в повечето пъти пътуваме заради самата почивка, но от скоро започнахме да го правим заради забележителностите и няма да си кривя душата ти си едно от главните вдъхновения. С приятеля ми всъщност се познавахме доста преди да се получи нещо, но само на здравей и здрасти покрай общи приятели, докато веднъж не се оказахме в една компания, която се е събрала в събота вечер. На другия ден той тръгваше за Пловдив където трябваше да остане поне 3-4 седмици. Започнахме да се чуваме да си пишем при което той още на другия ден се прибра, за да се видим, започнахме да прекарваме все повече време заедно и така сме вече 2 години и половина заедно.

    ОтговорИзтриване
  50. Здравей, Валери! Нашата история е подовна на вашата. Аз заминаяах да уча на ново място, не познаяах никого, той ми прати покана във фейсбук и аз го проех, понеже ми се стори симпатичен. Той ми писа първи и така започнахме да се интересуваме един от друг. Пишехме си постоянно. Когато пристигнах на новото място беше и първата ни среща. Бяхме се уговорили да излезем и така започнахме да излизаме постоянно. Станахме най-добри приятели. Опознахме се още повече. Всички казваха, че ще станем двойка след време, ние не вярвахме и така и стана. Вече 2 години и половина съм щастлива, че открих това златно момче.
    Това е нашата история.
    Той е най-хубавото нещо, което ми се е случвало до сега!
    Желая ви много щастие и само моменти изпълнение с положителни емоции.

    ОтговорИзтриване
  51. Здравей, Валери! С моя мъж сме заедно вече от 19 години. Срещнахме се на един купон,моята най-добра приятелка ни запозна. Заговорихме се, след това започнахме да излизаме на срещи и до ден днешен всичко е толкова прекрасно,пожелавам на всеки това щастие да изпита на негов гръб! Поздрави: Петрана Ваклина

    ОтговорИзтриване
  52. Здравей, Валери! С моя приятел бяхме колеги в университета. В началото не бяхме близки, излизахме в различни компании, постепенно започнахме да си пишем повече за разни лекции у домашни, да се виждаме по-често, да ходим заедно на лекции... Една нощ, в която си писахме до късно той изчезна от чата, но след минути се появи пред дома ми. Беше много притеснен, но ме целуна, и така вече 5 години сме заедно :)

    ОтговорИзтриване
  53. Следващата седмица с моят приятел ще "отпразнуваме" шестата си година заедно! Не мога да повярвам колко бързо минаха тези 6 години.. уау!

    Историята ни започва през 2011г. Когато бях малка с братовчедка ми, която живее на село често си ходехме на гости, но пораснахме и това вече не се случваше. В края на август 2011г. бях при приятелка на гости в Костенец, а родителите ми бяха на море. Вместо да се прибирам и да стоя сама 3 дни в София, реших да отида на гости на братовчедка ми на село. И така още първата вечер решихме да излезем, а човекът, който дойде да ни вземе в последствие се превърна в Любовта на живота ми. Тъй като бях взела само къси дрехи за пътуването си, а излязохме вечерта, братовчедка ми ми даде дрехи на леля си. Косата ми беше вързана на опашка... въобще не бях привлекателна. Не знам какво точно хареса в мен на пръв поглед, но се видяхме и през другите дни, в които гостувах на село. Започнахме да си пишем по скайп и фейсбук и след известно време дърпане от моя страна, реших да дам шанс на тази връзка, въпреки че й предвиждах бърз край. Е, вече 6 години сме заедно и много се обичаме. Минали сме през много трудности и винаги сме били подкрепа един за друг. Не мога да си представя да обичам друг човек и искам да прекарам живота си точно с него!

    Обичайте се, хора!

    ОтговорИзтриване
  54. Здравей, Валери! С моя приятел се запознахме преди 2 години (и почти от тогава живеем заедно, малко бързо,но ������) в едно приложение за запознанства (много комерсиално нали��) Беше много неочаквано, защото не очаквах точно на мен да се случи, понеже бях много скептична към интирнет запознанствата. Но честно казано това е най-хубавата изненада в живота ми! Той ме накара да повярвам, че принца на бял кон може да няма дуспехи,но съществува (поне моя). Може да звучи прехвалените, но за краткото време в което сме заедно минахме през много неприятни събития (най-вече заради мой здравословни проблеми), той ми се доказа и продължава да го прави, за което го обичам още повече ❤❤❤

    ОтговорИзтриване
  55. Запознахме се случайно в интернет , колкото и банално да звучи.Отначало нямах никакви очаквания към него , но постепенно започнах да очаквам с нетърпение да си пишем.Беше ми много приятно и се сближихме.Той е от друг град и реши да ме изненада като ми дойде на гости в моя град. Дойде с влака и още като го видях на гарата сърцето ми трепна и знаех , че той е момчето за мен. <3 Прекарахме прекрасни 5 дни -излизахме на разходки , гледахме филми и се привързахме още повече един към друг. Вече сме заедно 2 години и скоро ще живеем заедно , за което нямам търпение.Много си го обичам!

    ОтговорИзтриване
  56. Здравей , Валери ! Пожелавам Ви с Мартин още много пътувания и страхотни моменти заедно ! ��❤
    Аз и моя приятел се запознахме в 8 клас , бяхме в един клас . Първоначално аз не го харесвах изобщо но той постоянно идваше да си говорим , разсмиваше ме , бях център на вниманието му !���� С течение на времето го опознах , разбрах , че имаме много общи интереси..... ��Така го харесах , че едвам заспивах за да дочакам утрешния ден .������ Предложи ми в мола на една екскурзия в Пловдив ! ❤ Бях най-щастливото момиче на света ... ❤❤❤ Вече сме 10 клас и идвамата не вярвахме , че между нас ще се запали такава неразрушима любов ❣��
    И ние много обичаме да пътуваме , но където и да сме най-важното е да сме заедно .��❤ Когато го видях за първи път , въобще не знаех , че ще е нещото без което немога ... ❤❤❤ Той е моето щастие ❣❤❤❤ Целувки ������

    ОтговорИзтриване
  57. Здравей, Валери! Първо исках да ти кажа, че си прекрасна и много харесвам видеата ти. Наистина ме вдъхновяваш.
    Аз мисля, че съм доста малка за любовни трепети или поне за сега имам други цели в живота, например образованието. Възхищавам се обаче на любовната история на родителите ми, които скоро имат годишнина и много бих искала да ги зарадвам с тези парфюми. Знам, че нямам шанс, защото съм карък, но все пак ще ти споделя... Тате имал гадже, което било със същото име като майка ми - Антоанета. Една вечер той бил прекалил с алкохола и просто отишъл при мама късно по сред нощ, тя била заедно с нейна приятелка вкъщи. Тате свирнал и тя излязла, тогава той и казал: "Ако ме харесваш и искаш да се омъжим, хайде!". Те се харесвали от преди това и мама била много млада на 18 години, веднага тръгнала с него без да се замисля, въпреки че след 3 дни имала матура. Така те се оженили и тате представил новата снаха на баба и дядо, те се паникьосали, но най-изненадана била майката на майка ми, на която мама оставила една бележка на която пишело "Омъжих се!". Баба започнала да плаче и да пищи, защото дори не знаела за кой и къде е в момента. На следващия ден разбрали всичко и направили сватба на родителите ми. Тази история е много важна за мен и всеки път щом я чуя изпитвам много различини чувства към постъпката на родителите си. Искам да ги зарадвам с този подарък.

    ОтговорИзтриване
  58. Здравей, Валери! Първо исках да ти кажа, че си прекрасна и много харесвам видеата ти. Наистина ме вдъхновяваш.
    Аз мисля, че съм доста малка за любовни трепети или поне за сега имам други цели в живота, например образованието. Възхищавам се обаче на любовната история на родителите ми, които скоро имат годишнина и много бих искала да ги зарадвам с тези парфюми. Знам, че нямам шанс, защото съм карък, но все пак ще ти споделя... Тате имал гадже, което било със същото име като майка ми - Антоанета. Една вечер той бил прекалил с алкохола и просто отишъл при мама късно по сред нощ, тя била заедно с нейна приятелка вкъщи. Тате свирнал и тя излязла, тогава той и казал: "Ако ме харесваш и искаш да се омъжим, хайде!". Те се харесвали от преди това и мама била много млада на 18 години, веднага тръгнала с него без да се замисля, въпреки че след 3 дни имала матура. Така те се оженили и тате представил новата снаха на баба и дядо, те се паникьосали, но най-изненадана била майката на майка ми, на която мама оставила една бележка на която пишело "Омъжих се!". Баба започнала да плаче и да пищи, защото дори не знаела за кой и къде е в момента. На следващия ден разбрали всичко и направили сватба на родителите ми. Тази история е много важна за мен и всеки път щом я чуя изпитвам много различини чувства към постъпката на родителите си. Искам да ги зарадвам с този подарък.

    ОтговорИзтриване
  59. Здравей, Валери! С моята жена сме заедно вече от 19 години. Срещнахме се на един купон,нейната най-добра приятелка ни запозна. Заговорихме се, след това започнахме да излизаме на срещи и до ден днешен всичко е толкова прекрасно! Поздрави:Иван Ваклин

    ОтговорИзтриване
  60. Здравей, Валери! Първо искам да кажа, че си една страхотна и чаровна млада дама, която излъчва много енергия и предава на своите почитатели. Следвам блога ти още от началните ти стъпки заедно с ютуб канала ти, който е невероятно интересен и различен. Възхищавам всеки един момент, в който видя че има нещо ново от теб! Много се радвам за вас и ви желая безброй нови дестинации, и много усмивки с хората важни за вас!

    С моят приятел се запознахме преди 2 години! Нашата връзка потръгна доста интересно, защото не бях впечатлена по никакъв начин към него, все още не мога да си обясня защо. Излизахме на срещи, за да се опознаем по-добре. Една сутрин през уикенда решихме спонтанно да се разходим до Дунав. Това момче ми хареса точно от този момент. Аз обичам спонтанните разходки из България. Това ми е страст от малка, дядо ме запали, хаха. :) Почти всеки свободен уикенд обикаляхме България и това ми доставяше радост и удоволствие, да правя нещата които ми харесват заедно с човека, когото обичам и сега не мога без него в живота си. Последно ходихме до Италия и Балчик, наистина разкошно! Няма по-красиво от родния дом! И нека не ставам много дълга и широка. Написах тези няколко реда с усмивка, сещайки се за началото, сещайки се за това че и ние имаме сходни прилики с вашата връзка. Пожелавам ти всичко най-хубаво и успехи! ��

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честито! 🎉🎉🎉 Ти си победител в играта ни с Armani. Моля те да се свържеш с мен чрез лично съобщение на Фейсбук страницата ми. https://facebook.com/valerieyordanova1

      Изтриване
    2. Здравей отново! Ако до 12.09 следобяд не се свържеш с мен ще се наложи да изтегля нов победител.

      Изтриване
  61. Диана Мариновасряда, 30 август, 2017

    Нащата история започна в градския транспорт.Работех като кондукторка а той редовен пътник,харесал усмивката ми.Писа ми във феисбук,писахме си няколко дни последва първата среща, после втората,след седмица ми даде ключ за апартамента му а след още една вече заживяхме заедно.Сгодихме се три месеца по късно а след още три се оженихме.Ноември е първата ни годишнина.

    ОтговорИзтриване
  62. Здравей :) По темата с пьтуването с мьжьт ми се запознахме на летище София. В последствие се оказа, че следващите няколко месеца ще живеем и работим заедно. Не беше любов от прьв поглед :) не вярвам в това, може Би защото не сьм го преживявала. Харесвахме се, обичахме се... Продьлжаваме да се харесваме и обичаме вече 5 години. Разбирам че той е голямата любов, единствения с когото искам да сьм всеки ден, докато го гледам как се грижи за мен и дьщеря ни. Как гледа мен, как говори на Нея. Никога не сьм си представяла, че сьрцето му ще принадлежи на друга и това ще ме прави толкова щастлива :) Пожелавам на повече жени такова щастие. На 21.09. отбелязваме нашата годишнина!

    ОтговорИзтриване
  63. Със моят съпруг се запознахме посредством моя братовчед.Те двамата са приятели и една вечер бяхме излезли на дискотека.Направи ми впечатление , че се държи много мило и любезно.Така излизахме няколко пъти в компания , докато накрая се престраши и ме покани да излезем само двамата.Срещахме се в продължение на година , когато ми предложи брак.След още една година се роди и дъщеря ни.Вече сме горди родители на две прекрасни деца и сме щастливи 22 години!

    ОтговорИзтриване
  64. Скъпа Валери, това, което си споделила е толкова красиво и истинско, че Любовта ви си личи във всяка дума. Искам само да ви поздравя и да ви пожелая от сърце да съхраните тези усещания, чувства и отношение един към друг. Желая ви безброй прекрасни пътувания заедно и сбъднати мечти!
    А колкото до моята Любов, историята не би могла да се събере в коментар, нито в публикация, писали сме я над 10 години и надявам се ще продължим да я пишем... Всяка секунда от нея заслужава да се отпразнува. От мига, в който се срещнахме за пръв път, когато отваряме очи един до друг, и засичаме погледите си все още изчервявайки се:)...красивите споделени дестинации, мечтите в една и съща посока, уютните вечери и забавни уикенди... дори малките спречквания, след които се сдобряваме:)...
    Много се радвам, когато виждам влюбени и обичащи се хора, те са различни, те правят света различен в по-добра посока. Поздрави! Екатерина

    ОтговорИзтриване
  65. Беше 2012 година. Не го познавах лично, само бях го виждала из града,но винаги много съм го харесвала. Знаех, че има дълга връзка. Негов приятел ми беше писал във facebook, покрай което видях и профила на моя човек :) Не предприех нищо (това беше лятото), въпреки че по-късно се оказа,че по това време връзката му е приключила. След това си спомням, че беше Никулден,когато бях на гости на приятелка, показах й профила на моя човек, който между другото се занимава с фотография и беше публикувал тогава страхотни снимки на дъждовни капки върху стъкло. Попитах я "да натисна ли like", и тя каза "защо не"? Тези две думи бяха решаващи. Последва покана за приятелство, след което за среща (на 8 декември). Вярвам в любовта от пръв поглед, благодарение на него. Поглеждайки го, знаех, че това е Моят мъж. Тази година празнуваме 5 години. Нямам търпение за сватбата. Смятам да поканя за кума моята близка приятелка, която чрез своите две думи допринесе за началото на тази красива любов.

    ОтговорИзтриване
  66. Любимата ми история на моя живот. Първо отвратително впечетление, на едно общо събиране. Не можех да го дишам. Но след 3 години, отново на едно общо събиране той ми показа истинската си същност. И след това в продължение на близо 3 месеца излизахме и се опознавахме. Отново съдбата ми показа, че никога не трябва да се казва никога, и че първото впечетление в повечето случаи лъже. Любовта е навсякъде покрай нас, просто трябва да я видим.

    ОтговорИзтриване
  67. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  68. Nadezhda Nikolovaсряда, 30 август, 2017
    С моя приятел сме заедно от 4 години.Запознахме се случайно в едно заведение като той дойде да се запознае с мен и първото ми впечатление беше,че е много приказлив :)След няколко дни бяхме на дискотека заедно където и се целунахме за първи път.На следващия ден той замина за Германия на гости на сестра си за един месец,като никой от двамата не писа на другия през това време,макар че се оказа че и двама сме искали,но нещо ни е спирало.След като се върна започнахме да излизаме съвсем неангажиращо,но много скоро се оказа,че не можем един без друг и в общи линии от тогава заживяхме заедно...На 2-ри септември ще празнуваме годишнината си на плажа :)

    ОтговорИзтриване
  69. С моя приятел сме заедно от 9 години и имаме дете на почти две години.Запознанството ни беше малко странно защото той си падаше по сестра ми.Тогава той живееше в Англия и при едно от прибиранията му в България се беше запознал със сестра ми.Бяха започнали да си пишат и да се чуват често и в разговорите си сестра ми споменавала и мен,та дори му пратила и мой снимки.И в един прекрасен ден той просто дойде с усмивка до ушите на работното ми място и ми каза -Здравей, какво става?....аз съответно не знаех какво се случва тъй като не го бях виждала никога само бях чувала за него няколко пъти.И така разбра се кой е и за какво се бори..Това беше през септември (мисля,че беше някъде към края) след няколко срещи и прекарана една незабравима нова година края на януари се случи вече бяхме заедно..след шест месеца вече живеехме заедно

    ОтговорИзтриване
  70. Здравей, Валери ! С моя приятел се запознахме още като бяхме в детската градина. Аз съм била на 3, а той на 5. Родителите ни са семейни приятели и често ни събираха да си играем заедно. Когато пораснахме, естествено, спряхме да се събираме и станахме просто познати, които се поздравяват, когато се срещнат случайно. Един ден той реши да се свърже с мен. И така започнахме да излизаме. Вече 2 години и половина той е моят най-добър приятел и моята най-голяма любов. Не вярвам, че може да има друг човек, с когото да си подхождам повече . Той ми е всичко!

    ОтговорИзтриване
  71. Здравей,Валери. Аз имам приятел от около година и половина.С него се запознахме много странно.Той тренираше карате в същия клуб,в който и брат ми и имаха коледно тържество.Аз отидох с баща ми и случайно се блъснах в него. След 2-3 дни той ме намери във Фейсбук и ми писа и така около месец си пишехме,излизахме на срещи и си говорехме. Наистина си паснахме много и го обичам безкрайно!

    ОтговорИзтриване
  72. Здравей Вал!❤️❤️ С моят приятел се запознахме в автобуса съвсем случайно.Трябваше да ставам рано за работа и отидох да си хвана автобуса.По случайност седнах до него,но не обърнах внимание.Когато в едни момент рейса завиваше леко го бутнах и му се извиних и от там той ме заговори и ме попита къде уча,ни трябваше вече да слизам от рейса.Цял ден на работа си мислех за него и се чудех кой е .Вечерта когато се качвай в автобуса отново седнах до него той ме видя.Говорихме си чак до спирката ми за в къщи,на която трябваше да слизам.Той слезе с мен(а дори не живееше в моя комплекс,а и се познавахме само от няколко часа).Изпрати ме до в къщи .После излизахме наколко пъти докато един ден ме заведе на едно много красиво място сред природата и ми подари цвете и картичка и каза че много ме харесва и ще ми докаже,че той е човека за мен,аз не си търсех приятел тогава,но реших да се съглася.И от там вече сме заедно.Той означава много за мен!!🤗❤️

    ОтговорИзтриване
  73. С моя човек се запознахме във форума на радио Витоша. Там се оформихме една весела компания, с която обикаляхме из България. Георги беше този, който ни организира и ни вози. Много обичаме да пътуваме и ние двамата и беше, и още е общата ни страст. Маршрутът му, когато ни събираше за поредната екскурзия включваше да вземе първо мен, после минавахме да вземем и останалите. Чувствахме се страхотно в компанията на другия, но бяхме по-скоро приятелчета или поне аз така си мислех. Един уикенд той ми се обади, попита дали искам да тръгна на поредното приключение. Както винаги се съгласих и тръгнахме. Стана ми странно, че не взехме останалите, както обикновено и когато го попитах направо там ли ще дойдат, той каза, че забравил да им се обади. Не заподозрях нищо, защото не очаквах, че това е част от план да останем сами заедно. Изкарахме чудесно и си приказвахме толкова дълго, че едва се разделихме. Скоро пак ме покани и излязохме. Пак се оказахме сами, защото "ох, пак забравих да звънна на другите". Други не са ни нужни, защото се оказа, че сме неочаквано добра комбинация. Към днешна дата, 9 години по-късно, сме семейство, а приятелите от тогавашната ни компанията се забавляваха и танцуваха с нас на сватбата ни преди 2 години. Предложи ми преди 3 години на поредата ни екскурзия и го беше измислил страшно романтично. Личеше, че се е подготвял. Беше избрал и датата на сватбата - тази, на която сме се събрали. Как да не кажеш "Да"?! Чудесен е и много си го обичам. Той има вкус за мъжки парфюми и мисля, че този ще му допадне много. Валери, вашата история с Мартин е много сладка и ви пожелавам мнхого обич и разбирателство, защото сте симпатяги. Пращам ти усмивки!

    ОтговорИзтриване
  74. Нас с мъжа ми по- скоро съдбата ни събра... Не е толкова романтично, колкото вашето познанство, но си е нашето и именно за това ни е толкова ценно. Беше преди цели 20 години... Стоях в едно кафе в квартала, а на съседната маса стоеше той. По едно време негов приятел му казал, че го гледам (което не беше вярно, но тихо :D), след което мъжът ми дойде да се запознаем, покани ме на дискотека и така сме вече 20 години.

    ОтговорИзтриване
  75. Здравей Валери :* С мъжът ми се запознахме преди 5 години на работата ми. Работех като хостеса в едно заведение и той доста често идваше. Беше супер мил винаги. Още първият път ми направи страхотно впечатление , за това какъв джентълмен е , но той не се усмели да ме заговори. И така... дните си минаваха , седмици... та дори месец откакто той два пъти седмично идваше в заведението и нищо , докато един днес не влизам във Фейсбук и виждам , че имам нова покана за приятелство от него :) Приех го веднага и ми писа. И така....... пишехме си денонощноо. Идваше вече все по-често сам във заведението и си спомням дена в който беше и нашата първа среща - 7 януари 2012 година. Един супер студен ден . Дойде и ме забра от вкъщи и отидохме на кино. Имах пеперуди в стомаха през цялата вечер и само очаквах да ме целуне , но това така и не се случи , беше прекалено уважителен и мил :) Последваха още няколко срещи без никакви целувки и намеци за нещо между нас , докато на 5 февруари , не се появи отново пред нас с подаръчна торбичка - имал подарък за мен... Отварям я и виждам ключ .... покани ме да заживея при него и за секудна не се замислих и приех и така ... до днес сме щастливо влюбени и се обичаме повече от всичко на СВЕТА <3

    ОтговорИзтриване
  76. Здравей Валери!Моята любовна история не беше обичайна история за това как двама влюбени от пръв поглед излизат за първи път и всичко е като по филмите...е не, уви нашата не беше такава.
    Точно един месец преди да се срещнем аз бях изоставена от приятеля си и бях отчаяна.Със сегашния ми приятел се запознахме чрез общ приятел и любовта не беше от пръв поглед, всъщност в началото нито той нито аз изпитваше нещо към другия.Дразнехме се постоянно изглеждаше, че въобще не сме съвместими.Карахме се... постоянно. Докато един ден решихме да не излизаме повече заедно, това тра не повече от 2седмици, след което той ми писа, че не може без мен и че всъщност всички тези караници са му помогнали да осъзнае какво чувства към мен.Отначало аз бях много дръпната, защото както споменах съвсем наскоро бях преминала през труден период.Но после нещата се получиха от самосебе си и до днес сме заедно вече 2години.

    ОтговорИзтриване
  77. Здравей Валери! Ти си любимата ми ютубърка, защото винаги усмихната и с нетърпение чакам всеки един твой клип. Исторята ти с Мартин много ме грабна, по простата причина, че е доста сходна с моята. Беше май месец, един мой любим месец. Приятелят ми се казва Димитър. Бях забелязала, че ми е поискал приятелство във Facebook,и аз го приех по простата причина, че ми беше адски познат, имах чувството, че го познавам от години, а дори не го бях виждала.. След известно време той започна да ми пише, обаче аз покрай непрекъснати тренировки и концерти нямах толкова време за соцялните мрежи и рядко му отговарях, но за мое най-голямо щастие той не се отказа. Започнахме да си пишем все по-често, да сечуваме все по- често и накрая просто и двамата усетихме как другия е човекът за нас. Как стана всичко и как се влюбих толкова бързо немога да ти кажа и аз незнам. Единственото несъвършенство беше, че бяхме в различни градове.., впрочем той е от моят град ,обаче от години го беше напусан, обикаляше страната и търсеше развитие.. Накрая се беше остановил в град далеч от моя и работеше. Бяхме се разбрали при първа възможност да дойде и да си идва всяка седмици за два дни, когато е почивка. И ето дойде деня, чаках го с нетърпение, бях толкова развълнувана и когато телефонна звънна се разочаровах лаза ми, че няма как да дойде днес.. След няколко часа ми звънна най-добрата ми приятелка да излезем и ми каза, че ще ме чака в едно кафе, обаче не тя, а той беше там😍 В момента в който ме прегърна не исках този миг да свършва никога.. И така както си дойде за ден да ме види, така вече 2 години не си е тръгнал.. Остана си при мен въпреки, че ми се налагаше да батува повече от 2 часа всеки ден с автобус та да иде на работа в града в който беше преди да ме срещне. Той е моето най-голямо щастие в живота😍❤❤❤

    ОтговорИзтриване
  78. Здравей, Валери ❤ С моят приятел сме заедно от 2 години, запознахме се покрай общи приятели и беше любов от пръв поглед, веднага се харесахме и не след дълго станахме двойка!

    ОтговорИзтриване
  79. Много мило от твоя страна че решаваш да споделиш една много лична история за теб с нас. Лично моята история за това как се запознах с моя приятел може да не ви се стори интересна но за мен тези дори и семпли моменти с него значат уникално много. Запознахме се чрез социалните мрежи като нещото с което ме спечели и по този начин се съгласих да се видим беше това че беше решителен,знаеше какво иска и си отстояваше неговата позиция а също така и това че беше себе си. Излизахме във времето доста и докато се усетим и двамата се бяхме влюбили. Имаме хубави моменти заедно за тези години и не съжелявам за това че се появи в живота ми и го обърна на 360 градуса. Все пак изживяванията с човек са спомени завиниги и когато знаеш че са с любимия човек това ги прави много ценни. Няма нищо по хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан. Пожелавам го на всеки защото съм убедена че всеки човек има сродна душа и рано или късно се намират

    ОтговорИзтриване
  80. Запознахме се преди 5 години в училище, правехме малка постановка за Васил Левски и се запознахме по време на репетициите, макар и в едно училище не го бях виждала,а той твърди,че ме е заглеждал от преди това :Д не му вярвам, но ми става много сладко все пак, той беше толкова срамежлив в началото, но като се отпусна.., той може би единствения човек,който може по цял ден да ме разсмива. Вчера направихме и 5 години откакто сме заедно надявам се нещата да продължават да бъдат такива и дори по хубави, ние също много обичаме да обикаля,макар като студенти да сме с по-малки бюджети и по-рядко да пътуваме, се надявам някой ден като завършим, да имаме възможност за повече. Искам и да те поздравя за хубавите клипове в канала ти в YouTube, винаги се зареждам позитивно и ти пожелавам да се развиеш още повече, не само в България. Поздрави

    ОтговорИзтриване
  81. Здравей Валери :) С моят приятел сме заедно от 3 години . Аз бях на 16 , а той на 17 запознахме се в училище . Всичко се случи много случаино както се казва от самосебеси . Миналисме през страшно много трудности винаги се справяме заедно много сме сплодени и най -важното ,че се уважаваме и подкрепяме . Въпреки всичко сме много щастливи това лято за първи път бяхме на море заедно и с това прекрасно изживяване ще запомня това лято . За съжаление ни се налага да заминем в чужбина съвсем скоро (за постояно ) .И да това е на кратко общо взето . Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  82. С моя приятел се познавахме години преди да се съберем, но честно казано не бяхме впечатлени един от друг преди. Прекарах един семестър в Португалия и една вечер той ми писа във фейсбук и разговорът така и не спря, не след дълго почнахме с няколкочасови видеоразговори. И така 2-3 месеца докато се върнах в България. Чакането си заслужаваше повече от всичко и все още не можем да се наговорим! ❤️

    ОтговорИзтриване
  83. Здравей Валери! Историята ти с Мартин е наистина нещо прекрасно, как двама любители на пътуванията са се намерили и все още споделяте едно щастие! Поздравления!
    С моя приятел се запознахме преди около 3 години, съвсем случайно просто реших да направя аз първата крачка и му писах, бяхме от едно училище и доста го засичах. След дни, които се превърнаха в седмици, седмици превърнали се в месеци ние много се сближихме и станахме нещо като най-добри приятели, помагахме си взаимно и това което ни крепеше бяха фитнес тренировките. Един ден преди рождения ми ден той дойде до вкъщи, за да ми каже, че иска да е с мен, че съм липвсващата част от него, която приеме ли да бъде с него ще запълни празнотата! В течение на времето фитнеса се превърна нашето щастие, което и до ден днешен крепим с много труд и усилия! Вече 3 години сме неразделни и това, което ни прави толкова силни заедно и толкова отдадени на другия е, че преди всичко сме си като приятели! <3 Успех на всички

    ОтговорИзтриване
  84. Здравей, Валери! Лично аз нямам любовна история понеже съм почти на 15 години, но ще разкажа за друга история. Както всеки тийнейджър и аз си имам идол. Преди не я харесвах, но сега е съвсем различно. Преди имах друг идол, но тя ме нарани и реших, че няма смисъл да я подкрепям повече. Една вечер не можах да заспя и може би като всеки си мисля за живота и незнайно как ми дойде идеята Дара, която преди по-малко от половин година не харесвах (друго е когато видиш човека на живо, от колкото да виждаш какво пишат за него) и такаа..На следващият ден реших да отида до JUMBO, за да купя един дневник, в който след това залепих много снимки и написах спомените ми с Дара. Животът ми се промени от както почнах да я харесвам, не знам как но сякаш станах по-силна и вече не ме интересуваше за хорското мнение. Както всеки изпълнител има и за нея групи и чатове. Там аз намерих приятели, с които си пиша всеки ден. Вече, когато разбера, че ще я видя броя всеки час до денят. Примерно сега очаквам 15-ти септември, защото ще я видя, а дори на следващият ден ще имам рожден ден и за това се вълнувам понеже имам възможност да я видя в този важен за мен ден. Успех на всички! <3

    ОтговорИзтриване
  85. Здравей, Валери! С моя приятел се запознахме преди 6 години. Оттогава всъщност сме заедно. Една вечер получих покана за приятелство във фейсбук и така зопочна всичко. Първата ни среща беше много различна. Бях на 15 и играех на ластик с приятелки пред къщата на село. Изведнъж телефонът ми позвъня-беше той. Каза, че иска да се срещнем. Оказа се, че и той има баба и дядо в моето село и идва всеки уикенд. Не знам дали е съвпадение или случайност, но съдбата ни събра и сме много щастливи заедно. Поздрави! ❤

    ОтговорИзтриване
  86. 11.02.Нашата приказка започна през месеца на любовта, когато моят принц ме посети в малкото градче на хиляди километри от своя дом. Още от първия ден, прекаран с него, не исках да напускам така стоплящите му прегръдки. Ах, а тази усмивка! Тя ме караше да се разтапям дори и в смразяващата зима. Така дълбоко потъвах в сините му очи, че не осъзнах кога беше станало време да замине. Кратко, но истинско щастие.
    12.04. Не се бяхме виждали близо 2 месеца( за мен бяха като години) , но щом го зърнах отново, душата ми се напълни с най- мили чувства. Но и този път си тръгна. Копнеех го, сънувах го и броях дните до следващата ни среща.
    26.06. Той ме направи най- щастливата! Тъкмо бях излязла, за да се видя с най- добрата си приятелка, когато на ъгъла до вкъщи стоеше той, усмихващ се и чакащ да го прегърна. Нямах ни най- малка представа, тъй като го очаквах през следващия месец. А най- радостна бях, когато разбрах, че от този ден той остава при мен завинаги.
    Детска, невинна, истинска любов.❤

    ОтговорИзтриване
  87. Нашата история с любимия човек показва какво означава съдбата понякога и е с комичен привкус. Заедно сме вече 5 години, помня, че се запознахме на 5ти май- любимия ми ден в годината (не заради това). Запознахме се тогава, но реално се познавахме много преди това. Аз бях тепърва тийнейджър в 7ми клас, а той беше мистичния чаровник в 12ти клас (баткото :D) и бяхме в едно училище и деляхме съседни класни стаи. Разбира се, имах на разположение само една година да деля с този човек, но типично за мен така и не се престраших на каквото и да е, освен да бъда един смотан stalker :D В крайна сметка аз отидох в друго училище, той завърши и отиде в друг град и никога повече не чух нищо за него. Но някак 5 години по- късно, вече аз в 12ти клас, пътищата ни се пресякоха отново и този път продължихме заедно. Към днешна дата не си представям какво щеше да бъде ако не го бях видяла в 7ми клас! Той е моята най-голяма подкрепа, опора и убежище!

    ОтговорИзтриване
  88. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  89. Здравей, Валери! За първи път ще разкажа на някого за нашата прекрасна и неочаквана първа среща и затова как започна всичко. Аз съм студентка в София, където се запознах и с моята приятелка, виновна за началото на тази красива любов. Още във втори курс тя се омъжи за неиния приятел и тъй като и двамата бяха от Велико Търново, сватбата беше там. Беше много красиво и за мен беше удоволствие да бъда нейна шаферка. Всички знаем, че шаферките са от сутринта плътно с булката. Спомням си, че бяхме в тях и все още младоженецът не беше дошъл да "открадне" своята любима, когато някой звънна на вратата. Разбира се, трябваше аз да отворя, тъй като всички бяха заети с други задачки и цареше хаос. Когато отворих вратата и погледнах човека, усетих много странно чувство, каквото не бях до този момент. Това беше Той. Този момент едва ли ще го забравя някога. Все още, когато се връщам назад във времето, си спомням как зелените му очи ме гледаха. По-късно разбрах, че това момче същност е най-добрият приятел на моята приятелка. И така... След това в ресторанта постоянно си засичахме погледите, той ме канеше често на танц, когато излизах навън да подишам свеж въздух винаги идваше с мен. И така цяла вечер. До момента, в който тържеството приключи и всички гости си затръгваха. Аз вече бях доста изморена и се качих в стаята си. Малко след това видях, че имам съобщение във Фейсбук точно от него. Пописахме си малко и той ми каза да изляза пред хотела, защото се е върнал, за да ме види. Стояхме до сутринта заедно и си говорихме. Беше истинско удоволствие за мен, въпреки че ми се спеше вече ужасно много. Когато се разделяхме си говорихме как едва ли някога отново ще се видим, защото аз живея в София, а той във Варна. Но уви, след седмица той дойде в София с два билета за концерта на Слави и след прекарания уикенд заедно усетих, че този човек ми харесва ужасно много и не спирах за мисля за него... Така започна нашата прекрасна любов, която продължава вече 2 години. Сватбата на нашите приятели беше виновна за всичко. <3
    С любов, Лия Цветкова ! ХХХ

    ОтговорИзтриване
  90. Здравей,Валери. Историята с моят приятел започна преди около 4 години, като вече почти имам щастието да бъда с него. Бяхме от един клас, общо взето детска любов,която прерастна в нещо много повече. В момента той е най-близкият ми човек и , макар че сме само на по 19 години виждам бъдещето си обвързано само и единствено с него.☺ Много се радвам за теб и Мартин, изглеждате наистина безкрайно щастливи и ви пожелавам още много вълшебни дестинации за посещаване и все по-силна любов. Пожелавам на себе си и на моя приятел, някой ден да имаме възможността да пътуваме толкова,колкото и вие. С обич,Моника Митова ❤❤❤❤

    ОтговорИзтриване
  91. Здравей, Валери! Историята ти с Мартин е наистина прекрасна, как двама любители на пътуванията са се намерили и все още споделяте едно щастие! Поздравления! ❤
    Моята любовна история започна преди малко повече от една година! Запознахме се най-случайно на едно събиране с общи познати, но в живота все пак няма случайности и двамата се харесахме от "пръв поглед". Загаворихме се и времето мина неусетно и така от дума на дума той ме изпрати до вкъщи. На другият ден се сприятелихме в социалните мрежи и започнахме да си пишем, след няколко дена излязохме на първата ни среща и без да се усетим и двамата щастието ни продължава и до днес! ❤❤❤

    ОтговорИзтриване
  92. Габриела Василевасъбота, 02 септември, 2017

    Здравей, Валери. Аз и моя приятел се познаваме от много ходини но никога не си бяхме говорили до момента в който негов приятел ме покани да излезем. Излизах с момчето около 2,3пъти и в тези пъти които излизахме той ми говорешв за това момче с което съм и аз си казах тва момче май почва да ми харесва почнах да се интересувам къдее, с кой е, какво прави, с кой, излиза дали си приятелка. Бяха се уговприли да излизат и ме викнаха и това момче което си харесвах се закачаше с мен беше ми страхно толкова го харвсвах толкова исках да смв заедно че всичко се обръщаше когато ме докосне.Покани ме на рождения си ден който беше след няколко дни, вече стана време да си ходя а така ми се оставаше. Прибрах се и той още веднага ми писа зашо толкова рано съм се прибрала. И успях да го заинтригувам. Бях щастлива той се интересуваше от мен. Минаха още няколко излизания и се яодеше че ходим бяха минали 10дни и на 11ден той ми каза обичам те аз бях със смесени чувства хем ислах и аз да му кажа обичам те но ме беле страх да не ме лъже след извесно време се оправдаха думите му до ден днешен сме заедно най-прекрасните ми две години. Обичам го страшно много, моята упора и сила в живота е той. Е това е моята скучна за някой но вълшебна за мен среща с моя любим мъж!!

    ОтговорИзтриване
  93. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  94. <3 2015г. работех на о.Крит - Гърция в хотел(бях аниматор към Thomas Cook) приятелят ми също,в същата фирма,на първият организиран Team building в края на юли се видяхме и запознахме за първи път,първата вечер гледах шоуто което той и екипът му правиха в хотела,веднага го забелязах от всички останали,много ми хареса страстта с която танцува,таланта му, на края на шоуто въртеше огън и бях много впечатлена,същата вечер по-късно излязохме всички на дискотека и там първоначално не си говорехме много, а и ми се стори високомерен :D, но по-късно той дойде и ме заговори,иии танцувахме цяла вечер,(след време ми е разказвал,че ме е харесал от първият момент в който ме е видял, и е изпил 2 шота за кураж в клуба :D преди да се престраши да дойде)той е зумба и бачата инструктор,аз също тънцувам и беше много забавно,на другият ден ни заведоха в аквапарк,там се престраших и благодарение на него се пуснах на абсолютно всяка пързалка,след това обаче комуникирахме само чрез Facebook,понеже аз бях в едната част на острова,а неговият хотел на другата и си беше доста далеч(острова е най-големият гръцки всъщност) и така се чувахме постоянно, цяло лято се видяхме само още 3 пъти за събирания и парти за края на сезона,след което той ми обеща,че ще си остане зимата в България за да сме заедно,аз имах още една година в университета в Търново,той е от Габрово и ни е близко(понеже той работи и зимния сезон,обиколил е и е работил в много хотели в Египет,Майорка,Тунис,Мароко,Малта,Кос,Корфу) и обожава работата си ,аз не вярвах,че ще го направи за мен,но ето,че скоро този месец правим две години,миналото лято за 6 месеца работихме заедно в един хотел на о.Крит, и беше уникално,танцувахме заедно на сцената,работехме заедно,ходихме на партита,успяхме да обиколим повечето от най-големите забележителности,плажове,лагуни,вкусни таверни.... Тази зима вероятно ще заминем за Египет или Майорка....И така накратко, нашата любовна история започна на о.Крит...и през вълшебната 2015 се влюбих в Тео и в острова с най-красивите и диви плажове и прекрасни хора <3 <3 <3 Поздрави и целувки,Хриси ^_^

    ОтговорИзтриване
  95. Здравей,Валери!С моя приятел се познаваме може би от 5,6 да не са и повече години,но любовта ни се зароди далеч по-скоро.Предполагам една от причините да започнем да комуникираме по-често помежду си е страстта ни към филмите и киното,а и бяхме в обща компания когато излизахме навън.Другото нещо което обожавахме и двамата са танците и доста често когато сме излизали вечер и има хубава музика не спирахме да танцуваме заедно... И така вече почти година сме заедно,той ме прави най-щастливата на света !!!

    ОтговорИзтриване
  96. Историята ви е така естествена и подходяща за вас, наистина, сякаш няма друг начин да сте се запознали. Що се отнася до моята, то бидейки с моята половинка вече 6 години, разказвайки я многократно, то непременно сякаш вече съм се научила да я разказвам и от двете гледни точки, съчетано. Работихме едно лято заедно, на едно и също място, без да ни се засичат графици и смени. Всеки си имаше компания, но някак така се получава (особено в СЛ.бряг), че в крайна сметка пътищата ни се пресякоха. Тогава си мислех, че той се е "прицелил" в колежка, но ми беше приятна компанията му. Той казва, че още щом ме е видял, е знаел, че иска да е с мен и че ако се получи, ще е нещо сериозно. Аз пък бях убедена, че ако нещо се получи, ще е само летен флирт.
    Неприятно ми е да си го призная, но той се оказа прав - лятото беше минало, а есента, там под дъжда, аз безсрамно и смело казах на приятелите си, че ще се прибера вкъщи с него. И от онази вечер останахме да живеем заедно вече 6 години.

    ОтговорИзтриване
  97. Със съпруга ми се познаваме от оклко 25 год. Запознахме се когато тръгнахме на училище , в 1ви клас. Аз съм била неговата детска несподелена любов , несподелена ,защото нямах представа ,че той е бил влюбен (както той казва) в мен , продължение на 7 год. След като завършихме 7 клас , се разделихме, всеки в различно училище . Не се бяхме виждали 10 год. , докато един ден не попаднах на негова снимка в социалните мрежи и реших да се свържа с него . Тогава всичко се случи много бързо ... Той казва , че след толкова време си е припомнил чувствата от детските години ( след толкова време ми каза номера на домашния ми телефон , при положение ,че никога не ми е звънял ,докато сме били съученици) .Така сме заедно от 9 год. и семейство от 8год. , имаме 2 прекрасни деца.
    Като заключение мога да кажа , че ако човек иска нещо достатъчно силно , рано или късно го получава . Ние се "открихме" отново в най-подходящото време и за двамата.

    ОтговорИзтриване
  98. Здравей, Валери!
    През есента на 2015 година се наложи да се преместя и започнах да си търся жилище. След дълго и мъчително обикаляне и търсене в края на ноември най-накрая попаднах на перфектното място (точно, както си го бях представяла). Но освен от апартамента, останах очарована и от момчето, което го продаваше. Малко след това той ме добави в една от социалните мрежи, но никой от двамата не се престраши да предприеме първата крачка. И така няколко месеца след финализирането на продажбата случайно се засякохме на един светофар, заговорихме се и му се оплаках за един дребен проблем в апартамента. На другия ден той дойде, поправи го и ме покани на среща. Така започна нашата любовна история, която се надявам никога да не приключи, и както с него често на шега наричаме „любов от пръв оглед“.
    Поздрави и успешна седмица!

    ОтговорИзтриване
  99. Нашата история започна през миналото лято.Датата бе 12 юни.Аз и моите най-добри приятелки решихме да отидем на кратка екскурзия до красивата Венеция.Времето бе наистина страхотно.Но следобяд започна да вали силен дъжд.Вървейки по тесните и уютни улици,решихме да се подслоним в един не толкова скъп и луксозен магазин.Изведнъж влезе един мъж,който ни предложи наистина различен аромат.Той ни попита от къде сме и ние му казахме ,че сме от Бългааия.Така случайно разбрахме ,че сестра му живее в София.Той сподели,че тя го е поканила на лятна ваканция в Лозенец.Поиска телефонния ми номер ,за да се свърже с нас и аз му го дадох.
    След около месец наистина ми се обади.Срещнахме се.Прекарахме едно незабравимо лято.От този ден започна всичко.

    ОтговорИзтриване
  100. Здравей, Валери 🤗
    Нашата история започна преди повече от 2 години :) Ние имахме много общи познати, но не се познавахме лично и един ден се бяхме срещнали случайно на вън и се гледахме постоянно и един ден аз бях споделила един статус във facebook и след това той ме писа :) Писахме си нон стоп и стана така, че излезнахме точно на 15-ти септември говорихме си за какво ли не, обикаляхме навсякъде и вечерта той ми каза, че от повече от 3 години ме е харесвал дори да не ме е познавал лично и прекрасното беше, че при мен беше абсолютно същото :) и двамата сме се харесвали, но не сме се познавали лично, но сега сме заедно вече цели 2 години :) ❤

    ОтговорИзтриване
  101. Здравей, Валери 🤗
    Нашата история започна преди повече от 2 години :) Ние имахме много общи познати, но не се познавахме лично и един ден се бяхме срещнали случайно на вън и се гледахме постоянно и един ден аз бях споделила един статус във facebook и след това той ме писа :) Писахме си нон стоп и стана така, че излезнахме точно на 15-ти септември говорихме си за какво ли не, обикаляхме навсякъде и вечерта той ми каза, че от повече от 3 години ме е харесвал дори да не ме е познавал лично и прекрасното беше, че при мен беше абсолютно същото :) и двамата сме се харесвали, но не сме се познавали лично, но сега сме заедно вече цели 2 години :) ❤

    ОтговорИзтриване
  102. Здравей, Валери. Всъщност ние се познавахме от доста години, но любовта се появи преди 3 години- юли месец. Бях заминала извън България на почивка при роднини за ваканцията. Беше ми тоооолкова спокойно далеч от всичко, далеч от всякакви момчета, но ето че една вечер той ми писа заради едно приложение, защото не можел да се регистрира и искаше аз да пробвам, регистрира се той ама писането не спря. Пишехме си 2 месеца постоянно- от сутрин до вечер. Събуждахме се и заспивахме заедно. Когато се върнах в България не след дълго и се видяхме, излизахме няколко пъти и от тогава сме постоянно заедно. Другият месец правим 3 години от както сме заедно. :)

    ОтговорИзтриване
  103. Здравей, Валери! Нашата любовна история започна много отдавна, когато не можехме да бъдем заедно по една или друга причина. Това още повече подсилваше желанието и поддържаше пламъка между нас. Познавахме се от 3 години тогава когато реално започна историята. Последваха много тайни чатове, тайни срещи в продължение на цели две години, като смятахме, че е нещо временно и ще отмине, но то все повече и повече се засилваше и не можехме да го спрем. След много размишления и притеснения най-накрая си проправихме път един към друг и никога не съм била по-щастлива. Осъзнах, че дотогава съм живяла в ужасна заблуда и това е най-правилното решение, което съм взимала някога. Искрено съм благодарна, че имах смелостта да го направя и вече почти 3 години съм безумно щастлива и знам, че това е Човекът.

    ОтговорИзтриване
  104. Здравей, Валери 🤗
    Нашата история започна преди повече от 2 години :) Ние имахме много общи познати, но не се познавахме лично и един ден се бяхме срещнали случайно на вън и се гледахме постоянно и един ден аз бях споделила един статус във facebook и след това той ме писа :) Писахме си нон стоп и стана така, че излезнахме точно на 15-ти септември говорихме си за какво ли не, обикаляхме навсякъде и вечерта той ми каза, че от повече от 3 години ме е харесвал дори да не ме е познавал лично и прекрасното беше, че при мен беше абсолютно същото :) и двамата сме се харесвали, но не сме се познавали лично, но сега сме заедно вече цели 2 години :) ❤

    ОтговорИзтриване

Blogger Template Created by pipdig