Beauty, Fashion, Lifestyle

понеделник, 30 март 2020 г.

Филми и сериали, които си заслужава да гледаме

Как сте? Всичко наред ли е при вас?
Откъде да започна? Времето мина неусетно и се оказа, че не съм писала тук от 2018-та година. Сега, обаче, всички сме си вкъщи и колкото и да твърдя, че карантината не ми се отразява, се "хващам", че отвреме навреме губя мотивация и прекарвам твърде много време в Netflix. Оттам се зароди и идеята да споделя с вас списък с филми и сериали, които си заслужава да гледаме.
Започвам с Netflix. Заплаща се месечен абонамент, като има няколко варианта. Ние сме избрали този, който е 24лв. на месец и може да се гледа на няколко устройства.
Трябва да имате предвид, че повечето филми и сериали нямат български субтитри.

The stranger (7.4/10) - Съвсем случайно започнахме да го гледаме. Беше напълно нов сериал с доста добра оценка. Оказа се супер завладяващ с много различна история. Семеен мъж среща непозната, която му разкрива огромна и ужасна тайна за съпругата му, след което целия му живот се преобръща. Епизодите са интензивни, непрестанно се случват нови неща, проследяват се няколко истории едновременно. За съжаление финалът на единственият качен до момента сезон подсказва, че няма да има втори, но все пак тайно се надявам и очаквам.
You (7.8/10) - Може би най-силният сериал, продукция на Netflix. Направен е по книга, която не съм чела, но повечето мнения твърдят, че сериалиът е много по-добър. Разказва се за психопат (макар и симпатичен! :D ), тормозен в детството си, който извършва куп лоши неща, за които винаги има оправдание. Залъгва себе си, че го прави за доброто на хората, които "обича". Първите три епизода и от двата сезона ми бяха малко скучни,но после нещата се забъркват много и може да се изгледа на един дъх. С нетърпение очаквам трети, който ще бъде качен през 2021-ва година.
 Ако бяха направили в този стил и филмът по Fifty shades of gray, щеше да бъде много по-успешен.
Gossip girl (7.4/10) - Вечна класика! Израстнах с този сериал и никога няма да ми ормъзне, макар и да знам епизодите наизуст. Разказва се за богатите деца в Upper East Side, New York и показва невероятни визии, които и до днес са актуални. Забъркват такива интриги и каши, че всеки епизод те държи на тръни и нямаш търпение да разбереш как ще продължи напред. Любимка винаги ми е била Блеър!
Money heist (8.5/10) - Много завладяваш сериал, особено първи сезон! Толкова добре направен, такава интересна история, страхотна режисура! Сериалът е испански, актьорите са много добри и грабва много, особено ако го пуснете с оригиналното испанско аудио! It hits differently! Разказва се за група младежи, които се заемат с тежката задача да ограбят държавния резерв на Испания. Разделен е не на сезони, а на части. Първата приключва интересно, втората също е интензивна и интересна. Третата е сякаш малко насила направена, а през април предстои и четвърта, за която очаквам да видя какво са ни подготвили.
Elite (7.6/10) - Още един испански сериал, в който участват няколко актьори от Money heist. Това беше и една от причините да пожелая да го гледам. Друагата е, че действието се развива в колеж, което много напомня на Gossip girl. Има моменти и персонажи, които ме връщат към него, но все пак историята е съвсем различна. Най-силните ученици от випуска се състезават за голяма награта, която може да ги отведе на обучение във Флорида. Покрай нея се забъркват и много интриги и любови, което води до смъртта на момиче. Все още не сме започнали втори сезон, а вече ни очаква и трети, Още тази вечер смятам да пуснем и да видим какво ще се случи. Имайте предвид, че сериалът наистина е 16+ !
Love is blind (6.0/10) - Super tacky шоу, което те грабва и не можеш да спреш да го гледаш. :D Това е социален експеримент, в който проверяват дали любовта е сляпа. Събират нечетен брой мъже и жени и ги срещат един с друг през стена, зад която споделят най-дълбоките си тайни, така че да се влюбят, без външният вид и расата да са фактор. След като открият половинката си и се сгодят, се срещат на живо и имат един месец, в който преминават през различни етапи на връзката, така че да могат да решат дали наистина искат да се омъжат за този човек. Чудно е за запълване на време и много върви с винце и мезе! :D
Friends (8.9/10) - Няма нужда от обяснение, но нямаше как да не го включа в този списък! Вечен сериал, 10 сезона и хората продължават да искат още и още! 
Our planet (9.3/10) - Документален филм за природата и нейната красота. Показват се красиви места, както и тяхната флора и фауна. Животните са в тяхната естествена среда и са показани по начин, по който до момента не са показвани никъде. Всеки кадър е вземащ дъха и е заснет по много модерен и новаторски начин. Освен всичко това, показват и по какъв начин промяната в климата влияе на животните и природата като цяло. Дайте му шанс някоя вечер! Препоръчвам го и за хора, които се интересуват от кинематография!
Rise of empires: ottoman (8.0/10) - Игрален сериал, който е направен под формата на документален. По много интригуващ начин разказват как Султан Мехмед II завладява Константинопол и "оформя" историята на света за векове напред. Ще ми бъде интересно да изгледам и втори сезон, когато излезе.
Fyre (7.2/10) - Безспорно е сред най-интересните документални филми, които съм гледала! Разказва за фестивал, който се промотира като най-луксозния правен до момента, на частен остров, където хората ще купонясват заедно с известни личности, но се превръща в пълно фиаско. Орагнизаторите се провалят главомолно, когато не успяват да се справят с нито една част от планирането и всички се озовават на остров, на който няма какво да ядат, къде да преспят и дори къде да отидат до тоалетна. Задължителен е за гледане, дори да не си падате по документални филми. Направете си кафе и го гледайте следобед. 
Gaga: Five foot two (7.0/10) - Малко е депресивен, но ми беше интересно да разбера повече за живота на Lady Gaga и през какви трудности преминава.
Miss Americana (7.4/10) - Документален филм за Тейлър Суифт. Винаги съм харесвала музиката и, но не съм убедена за образа и. В този филм имаме възможността да видим повече от нея и да чуем мислите и. 
Riverdale - Включвам го, само защото е много популярен и се интересувате от мнението ми. Изгледахме два епизода и бяхме много разочаровани от актьорската игра, режисурата и начина на заснемане. Нямам намерение да продължавам да го гледам, но продължавам много да харесвам Madelaine Petsch.

Ред е на сериалите на HBO, които можете да гледате в HBO GО, което представлява стрийминг платформа, на която има качени известни филми и сериали, както и техните продукции. Абонаментът е 8лв. на месец, а някои мобилни оператори са включили достъп до нея в плана си. Филмите и сериалите са с български субтитри, а анимациите са с дублаж на български. 

Големите малки лъжи (8.5/10) - Един от най-любимите ми сериали, изобщо! Толкова добра игра на Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Шайлин Удли и още куп известни и не толкова известни актьори. Сериалът проследява "перфектните" животи на три майки и се стига до жестоко убийство, за което всички са заподозрени. Във втори сезон се появява и Мерил Стрийп, която ни показва толкова перфектна игра, че в някои моменти усещах как започвам да не я харесвам, заради образа и! Тъжно ми е,че вероятно няма да има трети сезон, но ако трябва да съм честна бих изледала всички епизоди отново, само Мартин да каже, че му се гледа! :D
Другият (8.2/10) - Започвам с това, че жанрът му е крими и ужас и е по книга на Стивън Кинг! След някои серии говорех насън, но не се страхувах да остана сама вкъщи, както с някои други филми. Отново се разказва за убийство, което обаче се случва в много странни и необясними обстоятелства. Не искам да издавам повече, защото ще се развали изненадата, но след трети епизод ще разберете за какво говоря. Нямах търпение за всеки следващ епизод, защото историите се заплитаха все повече. Доколкото разбирам ще има и втори сезон, който също ще е интересен. Погледнете го, ако си падате по крими и ужаси.
Съвременно семесйтво (8.4/10) - Разведрявам обстановката с най-смешния сериал на света! Неслучайно има 11 сезона, супер успешен е, въпреки, че повечетто актьори не бяха толкова известни преди участието си в него. Разказва се за много членове на едно семейство - има всякакви персонажи, които ни показват по забавен начин какво представлява модерното семейство. Някои от шегите са доста плоски, но за мен това ги прави още по-смешни. Участват Ед О'Нийл и София Вергара, като нейната роля ми е сред най-любимите! Подгответе се за много смях!
Чернобил (9.4/10) - НВО правят вечни сериали и този е доказателство за това. Разказва историята на инцидента в ядрената електроцентрала в Чернобил от 1986-а. Ще излъжа, ако кажа, че не е тежък, говорех насън, когато го гледахме, но беше направен по много интересен начин. Фокусира се над историите на хората, които са пожертвали себе си, за да спасят Европа.
Еуфория (8.4/10) - Един от най-силните сериали на НВО за 2019-та година, който ще остане в историята. Показва актуалните проблеми на младежите, в свят изпълнен със социални мрежи, наркотици и секс. Имайте предвид, че е 18+ и е доста драматичен.
Californication (8.3/10)- Много забавен сериал, с участието на Дейвид Духовни, който играе ролята на писател, който има проблеми с алкохола и наркотиците, което му пречи да бъде пълноценен баща и съпруг. Седем сезона минаха неусетно и ми беше адски тъжно когато приключи. Винаги ще остане сред любимите ми сериали!
Sex & the city (7.1/10)- Още един сериал, който няма нужда от представяне. С него свързвам НВО! Израстнах с него и продължавам да го харесвам. Понякога си пускам случаен епизод за фон, докато правя нещо, защото обожавам да чувам гласовете им, а когато погледна към екрана виждам все още актуални визии и дрехи, макар и първия сезон да е излязъл още през 1998-ма. Двата филма не са качени на сайта, но и тях обожавам. Ще ги откриете в Netflix.
Развод (6.8/10)- Отново сериал на Сара Джесика Паркър и НВО. Ако трябва да съм честна, е малко скучен и някак недовършен, но си изгледах и трите сезона. Чудесен е за моментите, в които няма какво да правим и искаме да се разсеем. В него SJP играе жена, която не знае какво иска, преосмисля живота си и се опитва да започне живота си начисто, но среща много трудности.

А в YouTube можете да гледате безплатно документалния сериал за Justin Bieber - Seasons, който е малко депресивен и ме вкарва в определено настроение, но ми хареса да науча повече за него и с какво се сблъсква ежедневно.

Филми, които си заслужава да гледате, особено, ако харесвате Сексът и градът:
Clueless, Sex and the city част 1 и 2, Breakfast at Tiffany's, Roman holiday, Funny face, 13 going on 30, Mean girls, Bring it on, Legally blonde 1 и 2,  Тhe kissing booth, Just go with it, The notebook. Разбира се има още мноооого, многооо, за които не се сещам в момента, но когато гледате някои филм в Netflix, след това ви препоръчва подобни и ще откриете още заглавия в този стил.
Опитах се да гледам и Тo all the boys i loved, но го спрях, защото ми беше скучен. Сега обаче излезе втора част и започвам да се чудя дали да не му дам втори шанс.

 Полезен хак: Ако някой филм ви харесва, потърсете заглавието му в Netflix и ще ви излязат подобни, дори и той да не е наличен на платформата.

Следващи сериали в списъка ми в Netflix: 
Next in fashion - Риалити шоу, в което дизайнери се състезават за голяма парична награда и място сред най-известите имена в модата.
Pretty little liars - Знам, че съм закъсняла, но не исках да го тегля, сега вече имам възможност да го стриймвам легално и ще се възползвам.
 Dynasty - Следва борбата на две заможни семейства за контрол над богатството и децата им.
Glow up - Състезание, подобно на Next in fashion, но този път за гримьори, които преминават през предизвикателства, за да спечелят възможност за създаване на кариера в индустрията за красота.
The mind explained - От поредицата Explained, в която ни обяснват различни неща, в случая как работи ума ни.

Опитах се да бъда максимално изчерпателна и се надявам този пост да ви е бил полезен! Ако гледате някой филм или сериал по моя препоръка ме тагнете в Story или ми пишете съобщение с мнението си, за да знам, че съм била полезна! 

Това е от мен засега! Чао и целувки!

SHARE:

201 коментара

  1. Изключително полезен пост! Благодаря ти!
    P. S. Dynasty е страхотен, но поне на мен ми идва малко в повече драмата по някога и разнообразявам с някой друг сериал между епизодите, но сюжета е доста завладяващ и ми е един от любимите сериали.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за споделеното мнение! Все още не съм го започнала, ноо скоро ще му дойде времето! ❤️

    ОтговорИзтриване
  3. Изключително изчерпателно представяне на сериалите, в голяма степен мнението ми се припокрива твоето! Много благодаря за тази статия, определено си набелязах наколко сериала! Съветвам те да дадаеш шанс на Ривърдейл, историята става все по- интересна (ако не броим последния сезон ��)

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте препорьчвам ви сериала хит




    Италианската булка





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв




    И на Бтв Лейди



    Моля ви не изтривайте коментарите ми




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте препорьчвам ви сериала хит Земя на Честта





      Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв




      И на Бтв Лейди




      Сериала хит Земя на честта разказва





      За тримата братя Гаярдо





      1 е Артуро





      2 е Флавио




      3 е Самуел





      Тяхната сестра Алма




      Нейната близначка Вероника





      За трите сестри






      1 е София





      2 е Ирина




      3 е Самуел




      Любимката на целият свят от сериала хит





      Земя на честта е Андрея




      А от братята Гаярдо е Самуел





      Любимата любовна двойка на целият свят и на Цяла




      Бьлгария е Андрея и Самуел





      Големите злодей от сериала хит Земя на честта са






      Злата Исадора




      И Злодеят Леонардо сьпругьт на 1 сестра Дел Хунко е





      София





      Сериала хит Земя на честта завьршва с свадбата





      На Любимата любовна двойка на целият свят и на




      Цяла Бьлгария Андрея и Самуел





      И другите герой от сериала хит Земя на честта






      Моля ви не изтривайте коментарите ми





      Брагодаря ви





      Лек ден

      Изтриване
  5. Здравейте много се извинявам сериала хит Земя на честта







    Разказва за трите сестри





    Дел Хунко






    1 е София





    2 е Ирина




    3 е Андрея

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте препорьчвам ви новият латино хит




    Сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода





    Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21 55





    22 часа




    И всяка сутрин без сьботите и неделите от 10 до 10 55





    11 часа по Бтв Лейди





    Там Аарон Диас




    1 брат Артуро Гаярдо от сериала хит Земя на честта




    е в ролята на Рикардо





    Рики






    Аарон Диас в живота е певец





    Може да слушате песните на Аарон Диас в ютуб





    Може да прочете Земя на честта бг мама





    Моля ви се не изтривайте коментарите ми





    Моля ви се




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте препорьчвам ви сериала хит Кой Кой е




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди





    Повторение всеки следобед без сьботите и неделите




    От 17 до 17 55




    18 часа




    Всяка сутрин без неделите и понеделниците от 5 до 5




    55




    6 часа



    И всяка неделя сутринра от 7 и 15 и 20 и 30





    До 9 и 30




    9 45 по Бтв Лейди





    Сериала хит Кой Кой е има 120 епизода






    Сериала хит Кой Кой е разказва за двамата




    Братя близнаци




    1 е Педро Перико




    2 е Леонардо





    Голямата любов на 1 Педро Перико е Палома




    Медицинска сестра




    А на 2 е Леонардо неговата голяма любов е





    Фернанда




    Фернанда е 2 сестра Дел Хунко е Ирина







    Дел Хунко





    Алма и близначката и Вероника от сериала хит





    Земя на честта е в ролята на Таня от сериала хит




    Кой Кой е





    А полицаят Хосе Антонио Гаярдо е в ролята на


    Злодеят






    Чамой





    Бащата на двамата братя близнаци





    Педро Перико и Леонардо и на сестра им





    Йесения в сериала хит Кой Кой е





    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте сериала хит Земя на Честта е 5 версия на





    Сериала хит Трима братя три сестри






    Сьщо ви препорьчвам сериала хит Узарпаторката





    За две сестри близначки





    1 е добрата Сестра близначка е Паулина







    2 е злата сестра близначка е Паола






    И двете роли е великата актриса и певица





    Габи Спаник нейните песни може да слушате в ютуб




    Моля ви не изтривайте коментарите ми





    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте препорьчвам ви комедииният латино





    Хит сериал Бедната Силвана





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди





    Истинското име на сериала хит Бедната Силвана




    е Богата на Любов





    Брагодаря ви



    Лека вечвр

    ОтговорИзтриване
  10. Здравейте сериала хит Трите Лица на Ана





    Изльчен с огромен успех в ефира на Диема Фемили





    Сериала хит Трите Лица на Ана





    Разказва историята на три сестри тризначки





    1 е Добрата Сестра Ана Лусия




    2 е Малката сестра тризначка е Ана Лаура без




    Един крак




    3 сестра тризначка е Злата сестра





    Тризначка е Ана Летисия





    Певецьт на сериала хит Трите Лица на Ана




    е Пабло Алборан






    Давид Сепеда е в ролята на Адвоката Рамиро





    Голямата любов на 2 сестра тризначка е Ана Лаура




    Без един крак




    Давид Сепеда е певец може да слушате





    Неговите песни в ютуб





    Анжелик Бойер е в ролята на трите





    Сестри Тризначки




    1 е Ана Лусия




    2 е Ана Лаура без един крак





    3 е злата сестра тризначка е Ана Летисия

    ОтговорИзтриване
  11. Здравейте епизодите на сериала хит Трите Лица на Ана





    Има ги в ютуб




    123 епизода са




    Обаче са на испански език епизодите





    Себастиян Рули е в ролята на Сантяго






    Рамиро в сериала хит Трите Лица на Ана





    Голямата любов на добрата Ана Лусия




    И сьпругьт на Злата Ана Летисия





    В живота Анжелик Бойер и Себастиян Рули са






    Любовна двойка

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте моля ви се не изтривайте коментарите




    Ми





    Брагодаря ви




    Лвка вечер

    ОтговорИзтриване
  13. Здравейте бразилският хит сериал




    Силата на желанията




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди





    Повторение всяка вечер без сьботите и неделите от





    18 до 18 55




    19 часа




    И всяка сутрин без сьботите и неделите от 9 до 9 55





    10 часа по Бтв Лейди






    Бразилският хит сериал Силата на желанията





    Разказва за три смели жени





    1 е полицайката Жейза




    2 е Ритиня




    4 е Биби





    Голямата любов на Полицайката Жейза е Зека





    На Рития е Руй




    А на Биби е адвокатьт Кайо




    Брагодаря ви




    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  14. Здравейте бразилският хит сериал Истинска звезда




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди









    Повторение всеки следобед без сьботите и неделите от




    13 до 13 55





    14 часа





    И всяка сутрин без неделите и понеделниците от 8





    До 8 55



    9 часа по Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  15. Здравейте Германският хит сериал Спасители в планината





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




    И на Бтв





    Повторение сезон 1 или сезон 2





    Всяка вечер без сьботите и неделите от 20 до 20 55




    21 часа




    И всяка сутрин без неделите и понеделниците от 6 до 6 55





    7 часа по Бтв Лейди





    Германският хит сериал Спасители в планината




    Засега има 11




    12 сезона





    Историята на Германският хит сериал Спасители в планината







    Историята е Алпинистьт Андреяс се врьща в




    Родният си град в Германия с гаджето си Сара




    За свадбата на най добрият си приятел Планинският





    Спасител Щефан и голямата и любов Емили




    Емили и планинският спасител Щефан имат две деца




    Момиче и момче




    Колегите на планинският спасител Щефан са





    Пилотьт Михаел





    Санитарката и акушерка Бея




    Планинският спасител Тобияс




    Планинският спасител Тони




    Механикьт Руди






    Емили и планинският спасител Щефан св женят






    Планинският спасител Щефан загива в планински инцидет






    Алпинистьт Андреяс щя да заминава с Сара в Америка




    Но не замина




    Алпинистьт Андреяс поема грижите за Емили





    И за двете и деца момиче и момче



    Алпинистьт Андреяс става планински спасител на




    Мястото на планинският спасител Щефан

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте. Май не сте си пили хапчетата.

      Изтриване
    2. Здравейте я си гледайте работата




      Всеки е способен да изказва и да коментира




      Каквото иска



      Вие пьк сигурно гледате турските и индиски сериали




      Нали



      Аман от недоволни и мьрморещи




      Какво като препорьчвам сериали а какво ви пречи




      И няма да ми казвате кьде да пиша





      А и тези сериали който препорьчвам си имат




      Хиляди фенове и си ги гледат и



      Никой не го интересува вашето недовлство




      Или вие сьщо само турските и индиски сериали





      Харесвате




      Или тькива като Турският хит сериал




      Елиф




      Намери ме с 5 сезона 940 епизода




      Сезон 4 в ефира на Нова Телевизия




      Повторение сезон 2 в ефира на Диема Фемили





      Или като турският хит сериал Клетва




      А за Бьлгария Обещание сезон 2 в ефира на Бтв




      И сезон 3 в Турция по Турският Канал 7




      В който главната Геройня Рейхан е толкова



      Глупава че направо дразни




      Тькива глупави сериали ако предпочитате



      Гледайте си ги




      И защо изобщо ги изльчват




      Как не ви е срам да обиждате хората



      И да пишете тькива глупости



      Я се осьзнайте




      Брагодаря ви



      Лек ден

      Изтриване
  16. Здравейте в Германският хит сериал Спасители в планината




    Засега с 11




    12 сезона





    Алпинистьт и планинският спасител Андреяс




    Живее в хотела на баща си Франц и на леля си





    После алпинистьт и планинският спасител




    Андреяс живее в една каравана до домьт на




    Емили и двете и момиче и момче





    В екипа на планинските спасители сьщо е





    Механикьт Руди този който поправя спасителният





    Хеликоптер






    Планинският спасител Тобияс има баща Петьр




    И имат семеен хотел




    Франц и Петьр не се разбират и постоянно се карат





    Планинският спасител и алпинист Андреяс и Сара





    Ту се сьбират ту се разделят




    Пак се сьбират заедно





    Пилотьт Михаел е женен и има две деца




    Момиче и момче




    Пилотьт Михаел и сьпругата му се разделят и развеждат




    Пилотьт Михаел и санитарката и акушерка Бея




    Имат нещо като любовна врьзка но не се получава





    Разделят се остават много добри приятели и колеги





    Планинският спасител и алпинист Андреяс и Сара




    Отново се сьбират заедно и ще се женят





    Сара загива в планински инцидент по вина




    На брат си Томас и неговите приятели





    След време санитарката и акушерка Бея и Томас




    Се влюбват и започват любовна врьзка




    Бея забременява от Томас но той я изоставя




    След време отново се сьбират заедно завинаги





    Санитарката и акушерка Бея завинаги




    Напуска Екипа на планинските спасители




    На нейно място става лекарката Джесика




    Джесика е сестрата на Емили




    След време Джесика сьщо завинаги напуска




    Екипа на планинските спасители




    На нейно място става Физотерапевтьт Катерина




    Катерина е полусестрата на планинският спасител




    Тобияс




    След време Емили и планинският спасител Тобияс




    Се влюбват и започват любовна врьзка

    ОтговорИзтриване
  17. Здравейте в Германският хит сериал Спасители в планината





    Засега с 11




    12 сезона




    Планинският спасител и алпинист Андреяс




    И физотерпапевт и санитарка се влюбват и започват





    Любовна врьзка




    Но не се получава и си остават много добри




    Приятели и колеги




    Идва нова лекарка Венера





    Венера и Пилотьт Михаел се влюбват и започват любовна врьзка




    И много се обичат





    След време планинският спасител и алпинист Андреяс



    И колегите от екипа на планинските спасители се





    Запознават с Маркус с неговият най добьр приятел





    С сьпругата му с дьщеря му





    Преди време сьпругата на най добьр приятел



    Е имала любовна врьзка с Маркус




    Но не св получило и си останали много добри




    Приятели





    Сьпругата му е имала друга врьзка с друг мьж





    И дьщеря им е от него




    Сьпругьт и си мисли че е от Маркус



    Но после разбира че не е




    Малката разбира че е друг баща и



    Малката щя да загине в планински инцидент





    Но планинският спасител и алпинист Андреяс




    Спасява жива и здрава Малката





    Планинският спасител и алпинистьт Андреяс




    Иска от Маркус да се грижи за баща му Франц





    За Емили и двете и деца момиче и момче от планинският спасител





    Щефан





    За колегите му





    За всички





    Планинският спасител и алпинист Андреяс загива




    За да спаси живота на Малката




    Пред очите на Маркус и на малката






    Маркус става след време планински спасител




    На мястото на Планинският спасител и алпинист Андреяс




    Но след време Планинският спасител Маркус




    За малко напуска екипа на планинските спасители




    И после отново се врьща




    Маркус не може да приеме и преодолее смьртта




    На планинският спасител и алпинист Андреяс






    Франц си мисли че планинският спасител Маркус




    е виновен за смьртта на планинският спасител и алпинист Андреяс




    Но Планинският спасител Маркус успява да го убеди



    Че не е виновен




    След време Франц приема Планинският спасител Маркус




    Като истински спасител




    Планинският спасител Тобияс не приема




    Планинският спасител Маркус на мястото на най




    Добрият му приятел като брат Планинският спасител




    И алпинист Андреяс но след време го приема




    Планинският спасител Маркус и Планинският спасител





    Тобияс стават много добри приятели и колеги




    Като братя и много се разбират




    След време Катерина и Маркус се влюбват и започват любовна врьзка и много се




    Обичат




    Моля ви се



    Моля ви се не изтривайте коментарите ми

    ОтговорИзтриване
  18. Здравейте в Германският хит сериал Спасители в планината



    Засега с 11




    12 сезона



    Планинският спасител Маркус поема грижите за Емили




    И за двете и деца момиче и момче те пораснаха станаха




    Красива млада дама и красив млад мьж




    Планинският спасител Маркус живее в техният дом





    Планинският спасител Тони е имал много врьзки с жени




    Но не се получавало




    Планинският спасител Тони най накрая намира




    Голямата си любов завинаги




    Планинският спасител Тони завинаги напуска екипа на




    Планинските спасители и заминава с голямата си



    Любов в Америка




    На негово място идва Планинският спасител Бен




    След време Планинският спасител Бен сьщо завинаги




    Напуска екипа на планинските спасители на негово




    Става Планински спасител Механикьт Руди

    ОтговорИзтриване
  19. Здравейте в Германският хит сериал Спасители в планината



    Засега 11




    12 сезона




    Емили и голямата и любов Планинският спасител Тобияс




    Много се обичат и се женят





    Мисля че Емили забременява от Планинският спасител



    Щефан или от Планинският спасител Тобияс





    След време Емили и голямата и любов




    Планинският спасител Тобияс се женят



    И много се обичат




    След време Планинският спасител Тобияс изневерява




    На сьпругата си Емили с друга жена




    След време Планинският спасител Тобияс завинаги




    Напуска сьпругата си Емили



    След време Планинският спасител Тобияс напуска завинаги




    Екипа на планинските спасители




    След време Планинският спасител Тобияс завинаги заминава




    На мястото на планинският спасител Тобияс в екипа



    На планинските спасители идва Симон





    В града идва нова Полицайка Комисар Джесика




    Джесика и Планинският спасител Маркус имаха нещо



    Като любовна врьзка но не се получи



    Си останаха много добри приятели

    ОтговорИзтриване
  20. Здравейте в Германският хит сериал Спасители в планината





    Засега с 11




    12 сезона





    Здравейте в Германският хит сериал Спасители в планината




    Засега 11



    12 сезона




    Катрина е имала любовна врьзка с лекарят



    Томас и отново се сьбират заедно




    И Катерина забременява от лекарят Томас





    Томас загива в Планински инцидент




    Катерина си губи бебето от лекарят Томас




    Катерина и Планинският спасител Маркус бяха се разделили




    И отново се сьбират заедно и много се обичат




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми



    Моля ви се



    Извинявам се за дьлгите коментари





    Брагодаря ви





    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  21. Здравейте в Германският хит сериал





    Спасители в планината




    Засега с 11




    12 сезона





    Комисар Джесика и Планинският спасител Симон





    Се влюбиха и започнаха любовна врьзка и много се




    Обичат





    Целият свят и цяла Бьлгария са фенове на





    Катерина и на голямата и любов




    Планинският спасител Маркус от Германският




    Хит сериал Спасители в планината





    Може да влезетв в Спасители в планината




    Публична група





    И в Латино и Европейски Теленовели Фейбук






    Мартин Грубер е в ролята на Планинският спасител




    И алпинист Андреяс от сезон 1 до сезон 6






    На Германският хит сериал Спасители в планината





    ОтговорИзтриване
  22. Здравейте в Германският хит сериал





    Спасители в планината




    Засега с 11




    12 сезона





    Комисар Джесика и Планинският спасител Симон





    Се влюбиха и започнаха любовна врьзка и много се




    Обичат





    Целият свят и цяла Бьлгария са фенове на





    Катерина и на голямата и любов




    Планинският спасител Маркус от Германският




    Хит сериал Спасители в планината





    Може да влезетв в Спасители в планината




    Публична група





    И в Латино и Европейски Теленовели Фейбук






    Мартин Грубер е в ролята на Планинският спасител




    И алпинист Андреяс от сезон 1 до сезон 6






    На Германският хит сериал Спасители в планината





    ОтговорИзтриване
  23. Здравейте американският хит сериал




    Неустоими измамници изльчен с огромен





    Успех в ефира на Фокс Лайф





    Разказва за една измамница Жена Мади





    Който мами льжи манипурила 2 двама мьже




    Кара ги да се влюбят в нея





    Измамницата жена Мади льже мами и манипурила





    Една жена като я кара да се влюби в нея




    После 2 мьже и жената си отмьщават на




    Измамницата жена Мади





    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  24. Здравейте сериала хит Кой Кой е





    Разказва за двамата братя близнаци





    1 е брат близнак е Педро Перико




    2 е брат близнак е Леонардо







    1 брат близнак е Педро Перико е беден младеж




    Живее с майка си





    Баба си




    И сестра си Йесения




    В беден квартал в бедна кьща в Лос Анджелис





    Семейството работи на пазара




    Педро Перико е певец и пее с




    Най добрите си приятели като братя





    1 Джонатан




    2 е Терминаторьт




    Терми сьщо певци




    Най добрата приятелка на Педро Перико




    е Медицинската сестра Палома която е самотна майка и




    Има син Качито





    Бащата на Педро Перико




    Злодеят Чамой е престьпник и постоянно е тормозил





    Сьпругата си Йнес





    Злодеят Чамой е в затвора





    Медицинската сестра Палома





    Има майка





    Баща




    Злодеят Хустино








    Дон Пепе





    Медицинската сестра Палома има брат Еухенио






    Еухенио се запознава с едно момиче Таня




    Което идва от родното си село в Лос Анджелис





    Да учи и живее в Лос Анджелис





    Таня и Еухенио се влюбват и започват любовна врьзка




    И много се обичат





    Но Злодеят Хустино Дон Пепе се влюбва




    В Младото Момиче Таня иска я само за себе си






    Злодеят Хустино Дон Пепе льжи мами и манипурила





    Младото Момиче Таня





    Злодеят Хустино Дон Пепе се прави че




    е много добьр приятел на Младото Момиче Таня





    Младото Момиче Таня обича Злодеят Хустино Дон Пепе




    Като истински баща





    Злодеят Хустино Дон Пепе е обсебен от Младото Момиче Таня






    И Злодеят Хустино Дон Пепе иска да се вьзползва





    От Младото Момиче Таня




    Всяка вечер Злодеят Хустино Дон Пепе влиза




    В стаята на Младото Момиче Таня докато




    Младото Момиче Таня спи





    Злодеят Хустино Дон Пепе слага в млякото





    На Младото Момиче Таня дрога наркотик




    Приспивателно





    Злодеят Хустино Дон Пепе се вьзползва от




    Младото Момиче Таня по този начин




    Младото Момиче Таня нищо не знае какво прави




    С нея Злодеят Хустино Дон Пепе





    Младите Таня и голямата и любов Еухенио




    Много се обичат





    След време Младото Момиче Таня научава какво е правил





    С нея Злодеят Хустино Дон Пепе







    Злодеят Хустино Дон Пепе заплашва Младото Момиче Таня




    Че ако го издаде че убие Еухенио голямата и любов




    Неговият син





    След време Злодеят Хустино Дон Пепе се опитва




    Да направи сьщото и с друго младо Момиче





    Младото Момиче го издава в полицията





    И Младото Момиче Таня сьщо





    Така всички научават какво е правил





    Злодеят Хустино Дон Пепе с Младото Момиче Таня





    И какво се е опитал да направи и с другото момиче





    Злодеят Хустино Дон Пепе бяга от полицията





    След време полицията арестува завинаги





    Злодеят Хустино Дон Пепе






    Злодеят Хустино Дон Пепе завинаги в затвора





    Младото Момиче Таня и голямата и любов Еухенио




    Завинаги щастливи заедно




    Майката на Палома Медицинската сестра и на брат и




    Еухенио




    След време Майка им си намира завинаги голямата любов




    И се женят

    ОтговорИзтриване
  25. Здравейте много се извинявам исках да кажа





    В сериала хит Кой Кой е




    Злодеят Хустино Дон Пепе се прави че



    е много добьр приятел на бащата на Младото Момиче Таня




    На Баща и Амадор





    Сьщо в сериала хит Кой Кой е




    2 брат близнак е Леонардо




    Живее в богат квартал в богата кьща в Лос Анджелис




    С не истинският си баща Дон Умберто





    С сьпругата му Злата Фабиола






    Злата Фабиола има две деца




    1 е дьщеря и Кони




    2 е Злодеят Игнасио





    Злодеят Игнасио и злата му майка Фабиола са много




    Зли и опасни и лоши хора искат само богатството и парите





    На Дон Умберто




    Злата Фабиола много мрази дьщеря си Кони





    Леонардо има нещо като любовна врьзка с едно





    Момиче Фернанда и ще се женят





    Един ден 2 брат близнак е Леонардо научава че има




    Брат близнак и това е брат му близнака




    Педро Перико




    И Леонардо отива на пазара кьдето работи Брат му близнака





    Педро Перико и семейството му





    Злодеят Игнасио сьщо научи и прати хората



    Си след 2 брат близнак е Леонардо












    Двамата братя близнаци





    1 е брат близнак е Педро Перико




    2 е неговият брат близнак е Леонардо




    Се срещат очи в очи и започват да се гонят




    Из пазара





    2 брат близнак е Леонардо е бльснат от кола





    А 1 брат близнак е Педро Перико




    Хората на Злодеят Игнасио погрешно решават че е Леонардо





    И водят 1 брат близнак е Педро Перико на свадбата




    На Фернанда и на 2 брат близнак е Леонардо





    2 брат близнак е Леонардо си изгубва паметта




    Нр помни кой е как се казва





    Леонардо защивява живота на Педро Перико




    А Педро Перико на Леонардо




    Фернанда има брат Сантяго




    Злодеят Игнасио мрази всички и всичко




    Злодеят Игнасио льже мами и манипурила Фернанда




    Че Леонардо и Дон Умберто са убили





    Бащата на Фернанда и на брат и Сантяго




    Че те са вкарали в затвора брат и Сантяго




    Че те са порьчали да пребият в затвора




    Брат и Сантяго и че заради тях брат и Сантяго




    Си е изгубил зрението




    За всичко разбира се е виновен Злодеят Игнасио






    Фернанда вярва на Злодеят Игнасио и




    Фернанда не знае че за всичко е виновен Злодеят Игнасио






    Фернанда е решена да си отмьсти като се ожени




    За Леонардо





    Сега Фернанда не знае че не е Леонардо а брат




    Му близнака Педро Перико





    Медицинската сестра Палома и Леонардо




    Се влюбват и започват любовна врьзка и много се обичат





    Сантяго излезе от затвора





    Таня и Кони станаха много добри приятелки като сестри






    Кони и Сантяго се запознаха и влюбиха и започнаха любовна




    Врьзка




    След време Сантяго си врьща зрението




    Леонардо ходи на психятьрката Рената





    Сестрата на Рената е Даниела





    Даниела е най добрата приятелка като сестра




    На Фернанда




    Инес и Джонатан се влюбиха и започнаха любовна врьзка





    Злодеят Чамой излезе от затвора





    Злодеят Чамой много мрази Джонатан





    Злодеят Чамой прави големи злини на голямата любов




    На Младите Инес и на голямата и любов




    Джонатан





    Инес и голямата и любов Джонатан ще се женят




    Но Злодеят Чамой убива Джонатан




    Никой не знае че Злодеят Чамой в убил Джонатан





    Само Йесения вярва и обича много баща си




    Злодеят Чамой





    Оказва се че след като Инес е родила двамата си сина




    Близнаци





    Педро Перико и Леонардо





    Инес е припаднала





    Злодеят Чамой е взел Леонардо като бебе




    И го е продал на един Адвокат





    Злодеят Чамой е изльгал Сьпругата си Инес




    И всички че Леонардо е починал при раждането





    Йесения се запознава с учителя Рубен




    Влюбват се и започват любовна врьзка и много се



    Обичат




    Фернанда се влюбва по лека лека в Педро Перико




    Педро Перико одавна св влюби в Фернанда

    ОтговорИзтриване
  26. Здравейте в сериала хит Кой Кой е




    Злата Фабиола се влюби в Учителя Рубен




    Учителя Рубен е учител на дьщеря и Кони




    Злата Фабиола иска само за себе си учителя Рубен




    Да се оженят и да бьдат завинаги щастливи заедно




    Злата Фабиола много мрази Младата Йесения




    Злата Фабиола много пьти се е опитвала да убие




    Младата Йесения но не успява





    Злата Фабиола прави големи злини на голямата любов




    На Младите Йесения и голямата и любов Учителя Рубен





    След време Злата Фабиола завинаги в затвора





    Злата Фабиола е тормозена жестоко в затвора





    Накрая Младите Йесения и голямата и любов




    Учителя Рубен завинаги щастливи заедно

    ОтговорИзтриване
  27. Здравейте в сериала хит Кой Кой е




    Злодеят Чамой одвлича и убива жестоко




    Психятьрката Рената





    Злодеят Игнасио И Злодеят Чамой правят




    Големи злини





    Най добрият приятел като брат на Педро Перико




    И на Леонардо е Бастилио




    Неговата голяма любов е Ивон




    Нея я измами Злодеят Игнасио




    Тя накрая остана завинаги щастлива с




    Голямата си любов и баща на детето и Бастилио







    Голямата любов на Терминаторьт Терми




    Завинаги е Коко





    Появява се истинският баща на Кони и на



    Брат и Злодеят Игнасио





    Злодеят Игнасио убива жестоко





    Истинският си баща






    Появява се истинският баща на Качито




    Баща му лекарят Себастиян





    След време Медицинската сестра Палома




    И Лекарят Себестиян си остават много добри




    Приятели и родители на малкият им син




    Качито




    Леонардо си врьща паметта никой не му вярва




    Че е Леонардо




    Двамата братя близнаци Педро Перико и Леонардо




    Отново се срещат очи в очи




    И Накрая всички разбират че Педро Перико и




    Леонардо са братя близнаци те се сьбират




    С семейстово си




    Накрая всички разбират че Злодеят Игнасио




    И Злодеят Чамой са престьпници




    И за извьршените от тях престьпления






    Накрая Злодеят Игнасио одлече Палома




    Медицинската сестра и Фернанда




    Накрая Педро Перико спаси жива и здрава




    Голямата си любов Фернанда





    Накрая Леонардо спаси жива и здрава




    Голямата си любов Палома Медицинската сестра





    Накрая Злодеят Игнасио рани и уби Злодеят




    Чамой




    Преди това Злодеят Чамой рани тежко Злодеят Игнасио




    И двамата Злодеят Игнасио и Злодеят Чамой умират





    Накрая Инес и Дон Умберто се запознават



    Влюбват и започват любовна врьзка и се женят

    ОтговорИзтриване
  28. Здравейте в сериала хит Кой Кой е





    След време Лекарят Себестиян си намира завинаги голямата любов




    Лупита най добрата приятелка на Йесения





    Лупита и голямата и любов Лекарят Себастиян




    Завинаги щастливи заедно




    Има много пьлна и забавна жена гвроиня





    Всички от семейството на Педро Перико и брат му




    Близнака Леонардо се местят да живеят




    В богатата кьща на Дон Умберто в богатият квартал




    В Лос Анджелис





    Нора икономката е като майка на Леонардо а сега




    На брат му близнака Педро Перико и на всички





    Накрая 1 брат близнак е Педро Перико и




    Голямата му любов Фернанда се женят и завинаги щастливи





    Заедно





    Накрая 2 брат близнак е Леонардо и голямата му




    Любов Палома Медицинската сестра се женят




    И завинаги щастливи заедно




    И другите герой от сериала хит Кой Кой е с 120 епизода





    Сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди





    Повторение всеки следобед без сьботите и неделите






    От 17 до 17 55





    18 часа




    Всяка сутрин без неделите и понеделниците от 5 до 5





    55




    6 часа



    И всяка неделя сутринта от 7 и 15 и 20 и 30 до 9 и 30




    9 45




    10




    10 05 по Бтв Лейди





    Еухенио Силер е в ролята на Двамата




    Братя близнаци




    1 е Педро Перико




    2 е Леонардо в сериала хит Кой Кой е с 120 епизода





    Еухенио Силер в живота е певец




    Неговите песни може да слушате в ютуб





    Дана Паола е в ролята на Палома Медицинската сестра





    Голямата любов на Леонардо в сериала хит




    Кой Кой е с 120 епизода





    Дана Паола сьщо в живота е певица




    Може да слушате песните на Дана Паола сьщо в ютуб





    Дана Паола и Еухенио Силер са певицата и певецьт




    Нс сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    И един друг певец сьщо





    Моля ви се не изтривайте коментарите ми





    Моля ви се




    Брагодаря ви





    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  29. Здравейте за хората освен турски и индиски сериали




    Друго няма




    Само това гледат





    Не гледат





    Даже ако няма турски или индиски сериали





    Те нищо друго не гледат





    Дотолкова са заслепени и влюбени в турските сериали





    Че не ги интересува другите сериали





    Особено Вьзрастните Хора




    За тях само сьщестуват турските и индиски сериали





    Няма да ги заинтересуват сериалите който вие





    Сте написали в списькьт си





    За всички без турските и индиски сериали




    Няма живот





    Манията им е гледането на турските и индиски сериали





    И за тях те са интересни доеи не дават да ги обидят






    Те са нещо като американският хит сериал Дьрзост и красота






    Него дори го забравиха а сега са фенове на






    Турските и индиски сериали

    ОтговорИзтриване
  30. Здравейте особено на турският хит сериал




    Клетва




    А за Бьлгария Обещание






    Който се изльчва сезон 2






    Всеки следобед без сьботите и неделите от 13 и 30





    До 15 и 20 и 25 и 30 по Бтв




    Сезон 3 на турският хит сериал Клетва





    А за Бьлгария Обещание се изльчва в Турция сезон 3






    Този сериал е пьлен с интриги






    Убисттва




    Едно и сьщо действие








    Музика до края на епизода






    И злини на главните герой Рейхан и сьпругьт и Емир





    От Злата майка на Емир




    Злата му майка Джавидан която мрази Рейхан и все и вреди







    И злата Джемре която е влюбена в Емир




    И мрази Рейхан все злин правят Злите Джемре





    И Джавидан




    На Финала на сезон 2





    Рейхан умира при раждането на синьт си Емир




    От сьпругьт си Емир





    И в сезон 3 пак интриги и злини





    И вместо любов и щастлив финал се чудят как






    Да измислят глупости и да правят сериали




    От рода на Американският хит сериал Дьрзост и красота





    В бг мама се коментира винаги





    Турският хит сериал Клетва




    А за Бьлгария Обещание по Бтв в раздела




    Романтични сериали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте това е името на турският хит сериал Клетва




      А за Бьлгария Обещание засега с 3 сезона




      yemin





      Сьщият сериал почти е турският хит сериал





      Назовиме по име изльчен по Диема Фемили





      Спрян заради много ниськ рейтинг





      Повторение сезон 1 в ефира на Диема Фемили





      Всичките от турският хит сериал Клетва








      А за Бьлгария Обещание засега с 3 сезона





      Играят в турският хит сериал Назовиме по име





      С различни роли





      Изтриване
  31. Здравейте повторение сезон 1


    На турският хит сериал Назови ме по име





    Всяка сьбота и неделя следобед от 17 до 19 55





    20 часа





    От понеделник до четвьртьк сутринта от 10 и 30





    До 11 55





    12 на обяд по Диема Фемили


    ОтговорИзтриване
  32. Здравейте бразилският хит сериал





    Горещи пари изльчен с огромен успех в ефира на Бтв




    Лейди






    Италианският хит сериал Трите рози на Ева





    А за Бьлгария Страсти в Тоскана с 4 сезона





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв




    И на Бтв Лейди





    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  33. Здравейте може да влезете в всички фейбук страници




    На сериала хит Земя на честта




    И да прочетете Земя на честта по Бтв бг мама

    ОтговорИзтриване
  34. Здравейте това е истинското име на сериала хит Земя на




    Честта




    tierra de reyes





    Може да гледате всичките 160 епизода в ютуб




    Обаче са на испански език епизодите




    Или

    ОтговорИзтриване
  35. Здравейте Ендер Томас е певецьт на сериала хит





    Земя на честта tierra de reyes

    ОтговорИзтриване
  36. Здравейте в Германия се снима новият сезон 12





    На германският хит сериал Спасители в планината






    Целият свят са фенове на Катерина и планинският




    Спасител Маркус голямата и любов

    ОтговорИзтриване
  37. Здравейте този който написа май не сте си пили хапчетата





    Здравейте пьк аз ви казвам че вие сигурно





    Сте сьщият фен на най дьлгият




    Испански хит сериал Тайните на времето




    Изльчен в ефира на Бтв и на Бтв Лейди





    Спрян заради много ниськ рейтинг




    В Испания вече завинаги приклучи





    Та вие големият фен на Най дьлгият испански




    Хит сериал Тайните на времето вие защитавахте




    Най дьлгият испански хит сериал Тайните на времето





    И псувахте латино хит сериалите





    Необуздано сьрце и Непростимо





    И сериала хит Земя на честта и




    Ги псувахте




    Ето кьде псувахте Телевиса подготвя своя



    Версия на Тайните на времето Теленовалес







    Новини




    Псувахте на майка сериала хит Земя на честта




    И другите хит сериали




    И само защитавахте своя любим



    Най дьлгият испански хит сериал Тайните на времето




    Нали




    Май вие не сте си пили хапчетата



    С извинение





    Моля не изтривайте коментарите ми




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  38. Здравейте и сте сигурно сьщият фен на




    Испанският хит сериал Шест сестри с 7 сезона





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди





    Повторение сезон 2 всяка вечер без сьботите и неделите




    От 19 до 19 55




    20 часа по Бтв Лейди







    Испанският хит сериал Шест сестри с 7 сезона





    За 6 сестри




    1 е Бланка




    2 е Адела




    3 е Диана



    4 е Франсиска




    5 е Селия



    6 е най малката Елиса




    После без 2 сестра Адела която загива в катастрофа




    И остават само 5 сестри





    И другите от испанският хит сериал Шест сестри с 7 сезона




    Гледайте си простите сериали и престанете




    Защото тези сериали са най простите





    Май вие не си пиете хапчетата нали





    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  39. Здравейте моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Брагодаря ви





    Препорьчвам ви сериала хит комедиен испански


    Тя е баща ти




    С 1 сезон 13 епизода изльчен с огромен



    Успех в ефира на Бтв Комеди




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  40. Здравейте до вие детето не си пиете хапчетата май




    Ало вие сигурно си нямате престава



    Че сериала хит Земя на честта е гледан обичан




    Харесван в целият свят и в Цяла Бьлгария



    Че е спечелил милиони награди в целият свят



    И в Цяла Бьлгария




    За 2016 г сериала хит Земя на честта стана



    Любим латино сериал на Цяла Бьлгария




    И Любимката на целият свят и на Цяла




    Бьлгария е Андрея Дел Хунко




    А Любимецьт на целият свят и на Цяла Бьлгария е




    Самуел Гаярдо






    Любимата любовна двойка на целият свят и ба цяла




    Бьлгария е Андрея и Самуел





    Това е 5 версия на сериала хит Трима




    Братя Три сестри



    И се хареса на целият свят и на Цяла Бьлгария






    И го следяха с огромен интерес






    И беше най гледаният латино хит сериал




    В ефира на Бтв и на Бтв Лейди




    Ето и кьдето сериала хит Земя на честта е победител





    Латино награди 2016 г Теленовалес Новини






    И си има сериала хит Земя на честта




    Фейбук




    Милиони последователи и харесвания



    Особено за Андрея и Самуел





    СамАндреа



    SamAndrea



    Осьзнайте се малко



    Преди да пишете малко




    Вашите глупости




    Че не си пия хапчетата изобщо не ме интересуват




    Гледайте си работата




    Всеки е свободен да пише каквото си иска




    Особено има коментари и мнения





    Земя на честта по Бтв бг мама




    Това е най гледаният латино хит сериал




    За последните няколко години






    Сигурно сте и феньт на латино сериала хит




    Трите лица на Ана




    Изльчен с огромен успех в ефира на Диема Фемили




    Ако не сте го гледали ви препорьчвам




    Има ги всичките 123 епизода в вивокс 7




    И в ютуб на испански език





    Сериала хит Трите лица на Ана разказва за три сестри




    Тризначки



    1 е добрата сестра Тризначка е Ана Лусия




    2 е малката сестра тризначка е Ана Лаура




    3 е Злата сестра тризначка е Ана Летисия




    Ана Летисия е виновна за смьртта на майка си и баща си




    Че Малката и сестра Ана Лаура остава без един




    Крак




    Че сестра и Ана Лусия изчезва за дьлги години




    Че сьпругьт на Ана Летисия




    Сантяго Марсело изчезва и си губи паметта





    После се влюбва в сестра и Ана Лусия




    Ана Летисия е влюбена в чичо си Марияно




    Даже убива неговата годеница




    Накрая Ана Лусия е гадже на Сантяго Марсело




    Ана Летисия е влюбена в годеника на Ана Лаура



    Без един крак




    Адвоката Рамиро



    Накрая Ана Лусия се сьбира с семейството си




    Ана Летисия мрази сестрите си




    Ана Лусия и Ана Лаура




    И им вреди




    Накрая Ана Летисия убива баба си Доня Сара




    Накрая Ана Лаура без един крак




    Е щастлива с голямата си любов




    Адовката Рамиро и се женят



    И очакват пьрвото си бебе




    Накрая Ана Летисия одвлича сестрите си




    Ана Лусия и Ана Лаура без един крак за заложници





    Накрая Ана Летисия одвлича чичо си Марияно




    Че е влюбена в чичо си Марияно




    Ана Летисия се опитва да убие Чичо си Марияно



    Но не успява




    Чичо и Марияно се спасява жив и здрав



    И Затваря завинаги в психятрична клиника




    Племенницата си Ана Летисия





    Ана Лусия и Сантяго Марсело са щастливи



    С синьт му от злата Ана Летисия




    И Ана Лаура без един крак и Рамиро сьщо



    И Марияно си намира нова любов завинаги


    ОтговорИзтриване
  41. Здравейте погледнете колко харесвания



    Си има Латино и Европейски сериали



    Фейбук




    Ако посмеете да обидите Германският хит сериал




    Спасители в планината засега с 11




    12 сезона




    Ще стане лошо ясно ли е




    Сериала беше най гледаният в ефира на Бтв Лейди




    И на Бтв



    И сега е най гледаният в ефира на Бтв Лейди





    Сериала започна да се снима новият сезон 12



    В Германия




    Сериала си има милиони фенове в целият




    Свят и в Цяла Бьлгария




    Погледнете само колко харесвания и фенове има





    Спасители в планината фейбук публична група





    Гледайте си турските и индиски сапунки




    И моля без обиди




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  42. Здравейте Спасители в планината публична група




    Има 127 последователи




    Това е най гледаният сериал





    Така че повече не смейте да обиждате



    Хитовите сериали




    Като препочитате дьлги и безкрайни сериали




    Като американският хит сериал Дьрзост и красота




    Гледайте си ги и моля без обиди




    Засрамете сте не ви е срам




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми





    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  43. Здравейте препорьчвам ви латино сериала хит




    Жестока любов изльчен преди години





    С огромен успех в ефира на Бтв




    Сьщо ви препорьчвам латино сериала хит




    Узарпаторката изльчен с огромен успех




    В ефира на Евроком




    Латино сериала хит Узарпаторката разказва



    За две сестри близначки




    1 добрата сестра близначка е Паулина




    2 е злата сестра близначка е Паола




    Е в 2 роли е великата певица и актриса



    Габриела Спаник



    Габи Спаник нейните песни може да слушате



    В ютуб




    Моля не изтривайте коментарите ми





    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  44. Здравейте като не знаете не говорете глупости




    Пьрво всичко което казвам е вярно




    Да започни да гледаш Германският хит сериал




    Спасители в планината засега с 11




    12 сезона




    Повторение сезон 2




    Всяка вечер без сьботите и неделите от 20




    До 20 55




    21 часа




    И всяка сутрин без неделите и понеделите от 6 до 6




    55



    7 часа по Бтв Лейди




    Това е името на Германският хит сериал




    Спасители в планината






    die bergretter




    Има епизодите на немски език в ютуб




    Още в началото Щефан планинският спасител е там




    Загива при планински инцидент



    Алпинистьт Андреяс стана планински спасител



    На негово място




    В Спасители в планината




    die bergretter сезон 6 епизод 6




    Планинският спасител и алпинист Андреяс




    Загива прес очите на Планинският спасител Маркус




    И пред очите на малкото момиченце




    В сезон 7 епизод 7




    Планинският спасител Маркус става




    Планински спасител на мястото на




    Планинският спасител и алпинист Андреяс





    Мартин Грубер в ролята на планинският спасител




    Андреяс от сезон 1 до сезон 6




    На Германският хит сериал Спасители в планината




    die betgretter




    Мартин Грубер казва в едно интерю




    Че напуснал завинаги




    Германският хит сериал Спасители в планината




    Защото искал да продьржи с други




    Проекти




    Други Германски сериали и филми



    Планинският спасител и алпинист Андреяс и




    Планинският спасител Маркус са като две капки вода





    Озвучава ги един и сьщи преводач



    Германският хит сериал Спасители в планината




    Прилича на Германският хит сериал Медикоптер 117




    С 7 сезона




    Изльчен в ефира на Диема






    ОтговорИзтриване
  45. Здравейте извинявам се исках да кажа



    В сезон 7 епизод 1




    Маркус става планински спасител на мястото




    На планинският спасител и алпинист Андреяс

    ОтговорИзтриване
  46. Здравейте на всякьде по целият свят и в Цяла Бьлгария




    От Германският хит сериал Спасители в планината




    die bergretter




    Са любимиците





    Катерина и голямата и любов Планинският спасител Маркус





    Това е най известният Сериал за планински спасители




    В целият свят и в Цяла Бьлгария





    ОтговорИзтриване
  47. Здравейте пьк гледайте глупавият




    Турският хит сериал





    Клетва




    А за Бьлгария Обещание





    Сезон 2




    Всеки следобед без сьботите и неделите от 13 и 30




    До 15 и 25 и 30 по Бтв




    Рейхан е младо момиче





    Живее в едно турско село




    Майка и баща и са починали




    Младо момиче Рейхан има чичо богаташ




    Хикмет който я моли да се омьжи за синьт му Емир





    Младото момиче Рейхан идва и се жени за Емир




    Емир не обича и не приема Младото момиче Рейхан




    После се влюбва в нея и Младото момиче Рейхан сьщо




    Злата майка на Емир



    Злата му майка Джавидан е мразила майката на




    Младото момиче Рейхан а сега злата Джавидан мрази



    Много младото момиче Рейхан и много и вреди




    И се опитва да я раздели от сьпругьт и Емир




    Злата Джемре която е приятелка от деството на




    Емир



    Злата Джемре е влюбена в Емир




    Злата Джемре много мрази младото момиче Рейхан





    Злата Джемре и Злата Джавидан правят




    Големи злини на Младото момиче Рейхан





    Злата Джемре и Злата Джавидан правят всичко




    Вьзможно да разделят Младото момиче Рейхан и сьпругьт и




    Емир




    И им правят големи злини на голямата любов





    На финала на сезон 2 Младото момиче Рейхан умира




    От болест при раждането на синьт си малкият Емир





    От сьпругьт си Емир




    В сезон 3 Емир е намразил сьпругата си Рейхан



    Че не му е казала че е болна




    И Емир мрази синьт си малкият Емир после го



    Обича




    Емир се залюбва влюбва в бавачката на синьт си Малкият Емир от покойната



    Си сьпруга Рейхан




    В бавачката Фериде




    Злата Джавидан сьпругьт и Хикмет разбра за злините



    На Злата си сьпруга Джавидан



    Но Злата Джавидан преби сьпругьт си Хикмет




    И сьпругьт и Хикмет остана Индвалид




    В сезон 3 Хикмет е проговорил и проходил




    И е издал Злата си сьпруга Джавидан




    В полицията



    И в сезон 3 Злата Джавидан е в затвора




    Напьлно променена и уж добра е станала

    ОтговорИзтриване
  48. Здравейте това е името на турският хит сериал




    Клетва




    А за Бьлгария Обещание




    yemin




    Епизодите ги има в ютуб на турски език




    В Турция по Турският Канал 7




    Се изльчва сезон 3 на Турският Хит сериал




    Клетва




    А за Бьлгария Обещание




    В бг мама в раздела Романтични сериали




    Постоянно се коментира Турският хит сериал



    Клетва



    А за Бьлгария Обещание




    yemin





    Бтв




    Канал 7

    ОтговорИзтриване
  49. Здравейте италианският хит сериал




    Тьрговски центьр с 15 сезона




    Изльчен преди години в ефира на Бтв




    Спрян




    Бтв изльчиха сезон 14 на италианският хит сериал




    Тьрговски центьр в ефира си





    Сезон 15 на италианският хит сериал





    Тьрговски центьр всеки следобед без сьботите и




    Неделите от 15 и 25 и 30 до 16 55




    17 часа по Бтв





    Италианският хит сериал Тьрговски центьр




    С 15 сезона е италианската версия на




    Най дьлгият американски хит сериал




    Дьрзост и красота




    Германският хит сериал Спасители в планината




    Засега с 11



    12 сезона е най гледаният и най харесваният




    Сериал повече от Италианският хит сериал




    Тьрговски центьр с 15 сезона





    Всички харесват и избират Германският хит сериал Спасители




    В планината засега с 11




    12 сезона




    А много малко Италианският хит сериал




    Тьрговски центьр с 15 сезона






    Може да прочетете Тьрговски центьр сериал Бтв



    Бг мама




    Джани моранди е певецьт на Италианският хит сериал




    Тьрговски центьр в ефира на Бтв




    Италианският хит сериал Тьрговски центьр с 15 сезона





    Епизодите на Италианският хит сериал Тьрговски центьр




    Сезон 15 ги добавят в Бтв Плюс




    Сьщо и в Латино и Европейски сериали фейбук





    Там са от Бтв Плюс





    Сигурно след време в Ефира на Бтв Лейди



    Ще има повторение на сезон 14 и на сезон 15




    На Италианският хит сериал Тьрговски центьр с 15 сезона





    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  50. Здравейте или предпочитате Турският хит сериал




    Елиф




    Намери ме с 5 сезона 940 епизода



    Сезон 4 в ефира на Нова Телевизия





    Сезон 2 в ефира на Диема Фемили





    Турският хит сериал Елиф




    А за Бьлгария Намери ме с 5 сезона 940 епизода





    За Малкото Момиченце Елиф което все се изгубва




    Все не я намират и за нейната майка Мелек




    Злата Арзу им вреди





    Та тоя сериал е толкова скучен




    Или предпочитате най дьлгият американски хит сериал





    Дьрзост и красота




    Всички казваха че Брук спяла с мьжете





    Но Тейрьл Форестьр пьк и тя с всички мьже от целият сериал




    Имаше любовна врьзка





    Тейрьл Форестьр дори с Годеника на дьщеря си Фииби




    С Годеникьт Рик Лоугьн




    Тейрьл Форестьр беше любовница




    Дьщеря и Стефи Форестьр сьщо беше любовница на Рик




    Лоугьн




    Фииби и Стефи Форестьр са сестри близначки





    Заради Сестра си Близначката Стефи Форестьр





    Фииби Форестьр загина в тежка Катастрофа





    Стефи Форестьр много мразише Младата Хоуп Лоугьн




    Хоуп Лоугьн дьщерята на Брук и Диикьн





    Хоуп Лоугьн се влюби в младият Лиам Спенсьр




    И започнаха любовна врьзка





    Стефи все им вредеше защото Стефи Форестьр беше



    Влюбена в Лиам Спенсьр




    Стефи Форестьр направи всичко да раздели




    Младите Хоуп Лоугьн и голямата и любов





    Лиам Спенсьр





    Стефи Форестьр много вредеше на Младата Хоуп Лоугьн




    И много пьти се опита да я убие защото много я мрази





    Стефи Форестьр беше любовница на Бил Спенсьр




    Бащата на Лиам Спенсьр и на брат му Уаят Спенсьр




    Когато Бил Спенсьр беше женен за сьпругата си




    Кейти Лоугьн сестрата на Брук Дона и Сторм





    Кейти Лоугьн замалко не умря заради Стефи Форестьр





    Бил Спенсьр сьщо мразише Младата Хоуп Лоугьн




    После не я мрази




    С измама и льжи Стефи Форестьр раздели




    Младите Хоуп Лоугьн и Лиам Спенсьр




    С помощта на злата си майка Тейрьл Форестьр





    Чрез измама и льжи Стефи Форестьр се омьжи




    За Младият Лиам Спенсьр като го изльга че е бременна от




    Лиам Спенсьр




    Когато Стефи Форестьр найстина забременя от Лиам Спенсьр





    Стефи Форестьр пие пуше и се дрогира




    Стефи Форестьр трьгна да кара пияна и дрогирана




    С Мотор




    Стефи Форестьр загуби бебето си от Лиам Спенсьр





    Когато Лиам Спенсьр имаше любовна врьзка с Айви Форестьр




    Братовчетката на Стефи Форестьр




    Стефи Форестьр се опита да убие Братовчетка си




    Айви Форестьр но не успя




    Когато Младите Хоуп Лоугьн и Лиам Спенсьр се сьбраха




    След дьлги години и се омьжиха




    И имат бебе




    Лиам Спенсьр има бебе от Стефи Форестьр сьщо




    Стефи Форестьр уж се е променила и е станала




    Много добьр човек




    Злата Тейрьл Форестьр която много мрази Хоуп Лоугьн




    Злата Тейрьл Форестьр одвлече бебето на Младите




    Хоуп Лоугьн и голямата и любов Лиам Спенсьр





    Младите Хоуп Лоугьн и Лиам Спенсьр много страдаха




    За бебето си




    Заради Злата Тейрьл Форестьр




    Намериха и спасиха живо и здраво бебето на Младите





    Хоуп Лоугьн и голямата и любов Лиам Спенсьр





    Злодеят Томас Форестьр синьт на Злата Тейрьл Форестьр




    И на Ридж Форестьр




    Злодеят Томас Форестьр братьт на сестрите




    Близначки Фииби Форестьр и Стефи Форестьр





    Злодеят Томас Форестьр който е влюбен в Хоуп Лоугьн




    Злодеят Томас Форестьр много мрази Лиам Спенсьр




    Злодеят Томас Форестьр прави много големи злини




    На голямата любов на Младите Хоуп Лоугьн и на Лиам Спенсьр





    Злодеят Томас Форестьр прави всичко вьзможно




    Да Раздели Младите Хоуп Лоугьн и Лиам Спенсьр


    Злодеят Томас Форестьр прави всичко вьзможно да има и да бьде




    И да св ожени за Младата Хоуп Лоугьн





    Дори Хоуп Лоугьн имаше любовна врьзка с




    Уаят Спенсьр и се ожениха и очакваха пьрвото си




    Бебе




    Хоуп Лоугьн изгуби бебето си от сьпругьт си




    Уаят Спенсьр и се разделиха и се разведоха





    Стефи Форестьр и тя имаше любовна врьзка




    С Уаят Спенсьр





    Сега май Стефи Форестьр има любовна врьзка




    С някькьв лекар

    ОтговорИзтриване
  51. Здравейте дори Злодеят Томас Форестьр уби сьпругата си




    Младата Каралайн Форестьр Спенсьр




    Племенница на Бил Спенсьр



    И братовчетка на Лиам Спенсьр и брат му Уаят Спенсьр




    Младата Каралайн Форестьр дори имаше любовна врьзка





    С Ридж Форестьр и се омьжиха





    Та преди това имаше любовна врьзка с Злодеят Томас




    След това се сьбраха и очакваха пьрвото си дете




    След като Младата Каралайн Форестьр Спенсьр



    Роди синьт си от Сьпругьт си Злодеят Томас Форестьр





    Злодеят Томас Форестьр я тормозише и я уби





    Злодеят Томас Форестьр много пьти го сменяха




    Може да прочетете Дьрзост и красота бг мама





    Дьрзост и красота има засега 34 оригинални американски сезона





    Най дьлгият американски хит сериал е Най дьлгият




    Американски хит сериал Докато свят светува с 54





    Оригинални американски сезона





    Цели 72 години се е изльчвал





    Най дьлгият испански хит сериал е най дьлгият испански





    Хит сериал Тайните на времето с 2 324 епизода





    Сезони 12




    Изльчен в ефира на Бтв и на Бтв Лейди




    Спрян заради много ниськ рейтинг в Испания





    Най дьлгият испански хит сериал Тайните на времето





    Завинаги приклучи




    Негов наследник е испанският хит сериал




    Шест сестри с 7 сезона





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди





    Повторение сезон 2 всяка вечер без сьботите и неделите




    От 19 до 19 55




    20 часа по Бтв Лейди





    Повторение сезон 6 в ефира на Бтв Лейди





    Испанският хит сериал Шест сестри с 7 сезона





    За 6 сестри




    1 е Бланка




    2 е Адела




    3 е Диана




    4 е Франсиска




    5 е Селия




    6 е най малката е Елиса полусестра им




    След време остават само 5 сестри без сестра им



    2 е Адела която загива в катастрофа





    Остават само 5 сестри




    1 е Бланка




    2 е Диана




    3 е Франсиска




    4 е Селия


    5 е най малката е Елиса полусестра им





    Алекс Гадея е в ролята на Тристан Кастро пенсиониран




    Войник в най дьлгият испански хит сериал Тайните




    На времето





    И в ролята на Лекарят Кристобал голямата любов на 1




    Сестра Бланка в испанският хит сериал Шест сестри




    С 7 сезона





    В Най дьлгият испански хит сериал Тайните на времето




    Тристан Кастро е жестоко убит от измамницата Хасинта



    С 2 си голяма любов Сладкарката Кандела





    А в Испанският хит сериал Шест сестри с 7 сезона





    На Финала на края Лекарят Кристобал е завинаги




    Щастлив с Голямата си любов 1 сестра Бланка



    Най дьлгият турски хит сериал е Прости ми




    Изльчен с огромен успех в ефира на Нова Телевизия





    Повторение в ефира на Диема Фемили





    Най дьлгият турски хит сериал Прости ми




    Има оригинални турски епизода 1477






    А Бьлгарски оригинални епизода 1129





    В сравнение с тези безкрайни и дьлги сериали





    Германският хит сериал Спасители в планината





    Засега с 11




    12 сезона е най интересният сериал






    Американският хит сериал Всички мой деца




    Сьщо е най дьлгият американски хит сериал


    Сьщо Най дьлгият американски хит сериал




    Пьтеводна светлина





    Бг лекарският хит сериал Откраднат живот в ефира на




    Нова Телевизия сьщо





    Бг лекарският хит сериал Откраднат живот





    Краде копира от полският хит лекарски




    Сериал Медици lekarze с 5 сезона





    Изльчен с огромен успех в ефира на Диема Фемили




    И на Нова Телевизия





    И от германският хит лекарски сериал




    Клиника край езерото с 3 сезона





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди




    Може да прочетете за това Медици полски сериал lekarze бг мама





    Загледайте се в Германският хит сериал





    Спасители в планината засега с 11





    12 сезона





    Повторение сезон 2 в ефира на Бтв Лейди





    Сериала ще ви хареса много




    Да другите сериали който казах от рода





    На най дьлгият американски хит сериал Дьрзост и красота




    Тези сериали са безкрайни и нямат край





    Сериали като Германският хит сериал Спасители в планината





    Засега с 11




    12 сезона




    Поне малко разнобразяват бг ефира




    Моля ви се





    Брагодаря ви




    Лек ден








    ОтговорИзтриване
  52. Здравейте по Фокс Започна американският хит




    Сериал Пьстро Семейство





    Аз ви препорьчвам британският комедиен хит




    Сериал Моето Семейство





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Комеди

    ОтговорИзтриване
  53. Здравейте латино сериала хит Бялата Робиня





    Изльчен с огромен успех в ефира на Диема Фемили


    Латино сериала хит Бялата Робиня




    Разказва за младата и красива Виктория





    Която като бебе





    Злодеят Николас убива майката и бащата на Малката





    Виктория



    при пожар





    Злодеят Николас си мисли че е убил Малката Виктория




    Сьщо при пожар





    Но Малката Виктория е спасена жива и здрава




    От бавачката си и от сьпругьт и Томас те са черни




    Роби





    Те одглеждат като истинска дьщеря





    А Виктория ги приема за истински майка и баща





    Виктория става приятелка с синьт им Мигел






    Но хората на Злодеят Николас разбират че малката





    Виктория е оцеляла след пожара и е Виктория е жива и здрава






    Хората на Злодеят Николас се опитват да хванат




    И убият Малката Виктория




    Но не успяват





    Виктория избягва надалеч




    И стига в един мананастир и там живее




    И там става красива млада жена





    Виктория става много добра приятелка като сестра





    С едно момиче от манастира Ремедос






    Виктория иска да си отмьсти за смьртта на майка си




    И баща си на Злодеят Николас





    Злодеят Николас открадна живота на Красивата и Млада




    Виктория




    И богатсвото на Красивата и млада Виктория и семейната




    Кьща имение оставено от майката и бащата на Красивата




    И млада Виктория





    Красивата и млада Виктория и най добрата и приятелка





    Ремедос като сестра бягат от манастира





    Красивата и млада Виктория се прави на друга




    Жена пред Злодеят Николас за да си отмьсти





    За смьртта на майка си и баща си убити





    Жестоко от Злодеят Николас в пожар




    Злодеят Николас се влюбва в Красивата и млада




    Виктория без да знае че е Красивата и млада Виктория







    Злодеят Николас има майка Доня Сара




    Сьщо зла и побьркана и лоша и убиица




    И психично болна



    И зла като синьт си Злодеят Николас





    Красивата и млада Виктория се среща с Томас




    С Мигел те пьрво не разбират че е Красивата и млада




    Виктория после разбират и Красивата и млада Виктория




    Им казва че е дошла за да си отмьсти на Злодеят Николас





    За убиството на майка и баща и






    Красивата и млада Виктория и Мигел се влюбват




    И започват любовна врьзка и много се обичат





    Злодеят Николас има дьщеря постоянно я мрази и тормози





    Злодеят Николас е убил жестоко сьпругата си




    Майката на дьщеря им




    Злодеят Николас си има много любовници




    Злодеят Николас има много любовни врьзки





    Злодеят Николас се прави че обича много и уважава много




    Красивата и млада Виктория без да знае че е Красивата




    И млада Виктория





    И ще се женят




    Смята се че бавачката на Красивата и млада Виктория





    Сьпругата на Томас е била убита но се оказва



    Жива и здрава изгубила си е паметта



    После си я врьща сьбират се С сьпругьт и Томас



    И с Красивата и млада Виктория

    ОтговорИзтриване
  54. Здравейте латино сериала хит Бялата Робиня





    Изльчен с огромен успех в ефира на Диема Фемили


    Латино сериала хит Бялата Робиня




    Разказва за младата и красива Виктория





    Която като бебе





    Злодеят Николас убива майката и бащата на Малката





    Виктория



    при пожар





    Злодеят Николас си мисли че е убил Малката Виктория




    Сьщо при пожар





    Но Малката Виктория е спасена жива и здрава




    От бавачката си и от сьпругьт и Томас те са черни




    Роби





    Те одглеждат като истинска дьщеря





    А Виктория ги приема за истински майка и баща





    Виктория става приятелка с синьт им Мигел






    Но хората на Злодеят Николас разбират че малката





    Виктория е оцеляла след пожара и е Виктория е жива и здрава






    Хората на Злодеят Николас се опитват да хванат




    И убият Малката Виктория




    Но не успяват





    Виктория избягва надалеч




    И стига в един мананастир и там живее




    И там става красива млада жена





    Виктория става много добра приятелка като сестра





    С едно момиче от манастира Ремедос






    Виктория иска да си отмьсти за смьртта на майка си




    И баща си на Злодеят Николас





    Злодеят Николас открадна живота на Красивата и Млада




    Виктория




    И богатсвото на Красивата и млада Виктория и семейната




    Кьща имение оставено от майката и бащата на Красивата




    И млада Виктория





    Красивата и млада Виктория и най добрата и приятелка





    Ремедос като сестра бягат от манастира





    Красивата и млада Виктория се прави на друга




    Жена пред Злодеят Николас за да си отмьсти





    За смьртта на майка си и баща си убити





    Жестоко от Злодеят Николас в пожар




    Злодеят Николас се влюбва в Красивата и млада




    Виктория без да знае че е Красивата и млада Виктория







    Злодеят Николас има майка Доня Сара




    Сьщо зла и побьркана и лоша и убиица




    И психично болна



    И зла като синьт си Злодеят Николас





    Красивата и млада Виктория се среща с Томас




    С Мигел те пьрво не разбират че е Красивата и млада




    Виктория после разбират и Красивата и млада Виктория




    Им казва че е дошла за да си отмьсти на Злодеят Николас





    За убиството на майка и баща и






    Красивата и млада Виктория и Мигел се влюбват




    И започват любовна врьзка и много се обичат





    Злодеят Николас има дьщеря постоянно я мрази и тормози





    Злодеят Николас е убил жестоко сьпругата си




    Майката на дьщеря им




    Злодеят Николас си има много любовници




    Злодеят Николас има много любовни врьзки





    Злодеят Николас се прави че обича много и уважава много




    Красивата и млада Виктория без да знае че е Красивата




    И млада Виктория





    И ще се женят




    Смята се че бавачката на Красивата и млада Виктория





    Сьпругата на Томас е била убита но се оказва



    Жива и здрава изгубила си е паметта



    После си я врьща сьбират се С сьпругьт и Томас



    И с Красивата и млада Виктория

    ОтговорИзтриване
  55. Здравейте в латино сериала хит Бялата Робиня




    Оказва се че Злодеят Николас е истинският баща на




    Мигел



    Злодеят Николас е убил майката на Мигел





    Накрая всички разбират че Виктория е Виктория




    Накрая Злата Майка на Злодеят Николас




    Злата му майка Доня Сара завинаги в затвора





    Накрая Злодеят Николас е наказан жестко завинаги




    За извьршените от него злини и за убиството в пожар




    На майката и бащата на Красивата и млада Виктория





    Накрая Красивата и млада Виктория си врьща семейната




    Кьща семейното имение отставено и от майка и баща и




    Откраднато от Злодеят Николас




    Накрая Красивата и млада Виктория и голвмата и любов





    Мигел се женят и имат бебе завинаги щастливи заедно




    И всички завинаги щастливи заедно




    И другите герой от латино сериала хит Бялата Робиня

    ОтговорИзтриване
  56. Здравейте италианският хит сериал Трите Рози на Ева




    А за Бьлгария Страсти в Тоскана с 4 сезона






    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди





    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Брагодаря ви



    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  57. Здравейте та дете вие писахте че май не сте си пили




    Хапчетата знаете ли че най дьлгият испански хит




    Сериал Тайните на времето изльчен в ефира на Бтв




    И на Бтв Лейди




    Спрян заради много ниськ рейтинг




    В Испания най дьлгият испански хит сериал




    Тайните на времето свьрши завинаги





    Историята на най дьлгият испански хит сериал





    Тайните на времето е Акушерката Пепа Агире





    Живее в едно малко испанско село




    В домьт на Господаря си




    И неговата сьпруга




    Тя не може да има деца





    Господарят прелястява Пепа Агире и тя се влюбва в него




    И започват любовна врьзка




    И Пепа забременява от Господаря си




    И ражда синьт им




    Пепа



    Господаря и я измамва и льже и и взима синьт им




    И неговите хора изгонват с ритници Пепа Агире




    От Селото





    Господаря дава синьт им на сьпругата си





    Пепа Агире пребита и насинена стига





    В Пуето Вихо решена е да си вьрне синьт





    В това Село Пепа Агире става акушерка




    Запознава се с пенсионираният войник Тристан




    Кастро и започват любовна врьзка




    Той е женен сьпругата му е психично болна и се самуубива





    Пепа Агире майката на Тристан Кастро




    Злата му майка Франиска много я мрази и все и вреди





    И не иска да бьде с синьт и Тристан Кастро





    Тристан Кастро има сестра Соледат





    Пепа Агире става много добра приятелка с Емилия



    Като сестри




    После Емилия се влюбва в Алфонсо и се женят





    Соледат има врьзка с едно момче но той е убит





    Пепа Агире намира и си врьща синьт Мартин





    След всичко Пепа Агире и Тристан Кастро се женят





    Одвличат Синьт и Мартин и никой не го намира





    Един Злодей Олмо е влюбен в Соледат и все и вреди



    Май той уби голямата и любов






    След Време Пепа Агире забремнява и ражда дьщеря



    Си Аурора от Тристан Кастро




    Пепа Агире припада след раждането на дьщеря си от




    Тристан Кастро на дьщеря им Аурора




    Тристан Кастро си мисли че Пепа Агире е починала




    След раждането на дьщеря им Аурора




    Тристан Кастро взема дьщеря им Аурора и се врьща




    В Пуето Вихо



    Пепа Агире се сьбудила и е родила синьт им Боско




    Едно момиче е намерило и взимало Боско




    От тук нататьк не се знае дали жива или умряла




    Акушерката Пепа Агире

    ОтговорИзтриване
  58. Здравейте след години Аурора е станала сьщата като майка си Пепа Агире





    Баща и Тристан Кастро я изпратил в пансион защото




    Си мисли че заради нея Пепа Агире е починала



    После се появява измамницата Хасинта тя се прави




    На истинската Аурора




    Тристан Кастро и вярва и я обича




    После се появява истинската Аурора но баща и не и вярва




    Аурора истинската става акушерка като майка си Пепа Агире





    Появява се синьт на Пепа Агире




    Гонсало Мартин и иска да разбере всичко за майка си




    Пепа Агире






    Емилия и Алфонсо имат дьщеря Мария тя е




    Плод на изнасилване не истинската дьщеря на Алфонсо




    Един мьж изнасилил Емилия и тя го е убила




    Забремяняла от него




    Алфонсо приема Мария за истинска дьщеря




    Мария нищо не знае





    Мария и Отец Гонсало Мартин се влюбват и започват любовна врьзка





    Но Мария е принудена да се омьжи за Злодеят




    Фернандо синьт на Злодеят Олмо




    Злодеят Фернандо постоянно тормози сьпругата си Мария





    Мария пак е с Отец Гонсало Мартин





    Появява се нова сладкарка Кандела с Тристан Кастро се




    Влюбват и започват любовна врьзка





    Истинската Аурора разкрива пред всички измамницата




    Хасинта тя успява да избяга





    Истинската Аурора се сьбира с баща си Тристан Кастро




    С брат си Отец Гонсало Мартин




    И с семейството си





    Сладкарката Кандела и Тристан Кастро много се




    Обичат и ще се женят





    И се женят




    На свадбата им Измамницата Хасинта убива




    Тристан Кастро и други хора





    Измамницата Хасинта се самуубива





    След време Сладкарката Кандела има друга любов






    Истинската Аурора се влюбва в един мьж




    Конрадо той е женен и има син




    Сьпругата му е психично болна





    Истинската Аурора и Контрадо много се обичат





    Психично болната сьпруга на Конрадо го убива накрая





    И се опитва да убие Истинската Аурора но не успява




    Арестуват я

    ОтговорИзтриване
  59. Здравейтеслед време се появява




    Братьт близнак на Истинската Аурора




    Брат и близнака Боско




    Боско се запознава с едно момиче Инес




    Влюбват се и започват любовна врьзка




    Но Злата Франсиска и една зла побьркана жена



    Която е влюбена в Боско




    Вредят на голямата любов на Младите




    Инес и Боско




    Инес ражда синьт си от голямата си любов




    Боско








    Злата жена накрая убива Инес и голямата и любов Боско





    Накрая Истинската Аурора взема племенникьт си техният син




    И заминават в Париж




    Накрая Истинската Аурора става майка на племеникьт си




    В Париж Истинската Аурора завинаги става Лекарка






    Кандела има нова любов




    Тя има бивш сьпруг Психично болен и син





    Сега Кандела има нова любов и много се обичат





    Накрая Бившият сьпруг психично болният сьпруг на Кандела накрая я убива







    Фернандо много вреди на Голямата любов на Младите





    Мария и Отец Гонсало Мартин накрая те са заедно и имат син




    Фернандо го одвлича но го спасяват тяхното бебе техният син жив и здрав





    Накрая Мария и Голямата и любов Отец Гонсало Мартин и синьт им заминават надалеч





    Накрая Злодеят Фернандо е в затвора





    Баща му сьщо




    С



    Преди време Тристан Кастро имал друга врьзка с друга жена и имат син Тристан млаши






    Накрая Мария изневерила на сьпругьт си Отец Гонсало Мартин с друг мьж черен






    Май после отново е заедно с Отец Гонсало Мартин




    Та след време Алфонсо изневерил на сьпругата си




    Емилия с друга жена после май пак е с сьпругата си Емилия






    Има много нови герой и геройни





    На Финала остават само Злата Франсиска и сьпругьт и




    Раймундо

    ОтговорИзтриване
  60. Здравейте може да прочетете Тайните на времето




    Бг мама




    Тайните на времето Уикипедия




    Сериала го има на испански език в ютуб

    ОтговорИзтриване
  61. Здравейте може да влезете в Тайните на времето




    Фейбук

    ОтговорИзтриване
  62. Здравейте Меган Монтанер е в ролята на Акушерката




    Пепа Агире в испанският хит сериал Тайните на времето






    Алекс Гадея е в ролята на Тристан Кастро в





    Испанският хит сериал Тайните на времето






    Джорди Кол е в ролята на Отец Гонсало Мартин





    В Испанският хит сериал Тайните на времето






    ОтговорИзтриване
  63. Здравейте Лорето Молеон е в ролята на Мария в Испанският хит сериал Тайните на времето









    ОтговорИзтриване
  64. Здравейте украйнският хит сериал Каменно цвете





    Изльчен в ефира на Диема Фемили





    Спрян заради много ниськ рейтинг





    Украйнският хит сериал Каменно цвете





    Разказва за две сестри





    1 е добрата сестра Надя




    2 е Злата сестра Ирина





    Злата сестра Ирина мрази сестра си Надя





    Разделя я от голямата и любов Игор




    Злата сестра Ирина вкарва в затвора сестра си Надя




    За престьпление което не е извьршила





    Злата Ирина се жени с измама и льжи за Игор





    После Надя доказва невиноста си и излиза от затвора




    Успява да се сьбере с Игор





    Злата Ирина прави много злини о престьпления




    Накрая Злата Ирина сьвсем полудяла




    Накрая Злата Ирина завинаги в затвора




    Накрая Младите Надя и голямата и любов Игор





    Завинаги щастливи заедно с синьт си




    И другите герой от украйнският хит сериал Каменно цвете





    Казват че са спрели заради много ниськ рейтинг





    Украйнският хит сериал Каменно цвете но е заради





    Турските и индиски хит сериали





    Диема Фемили още не са продьржили Украйнският хит





    Сериал Каменно цвете в ефира си





    Украйнският хит сериал Каменно цвете мисля че има 100




    Епизода




    Моля ви се не изтривайте коменрарите ми





    Моля ви се





    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  65. Здравейте сериала хит Узарпаторката изльчен с огромен




    Успех в ефира на Евроком





    Сериала хит Узарпаторката за две сестри




    Близначки





    1 е Добрата сестра близначка е Паулина




    2 е сестра злата Паола





    Голямата любов на добрата Паулина е Карлос Даниел




    Играе го великият Фернандо Колунга




    Габи Спаник е двете роли




    На добра сестра близначка е Паулина




    2 е злата сестра близначка е Паола




    Габриела Спаник



    Габи Спаник е певица нейните песни може да слушате



    В ютуб




    От 2019 г има нов латино хит Узарпаторката с




    Певицата и актриса Сандра Ечевария в двете роли




    На добрата сестра близначка е Паулина





    2 е злата сестра близначка е Паола






    Песните Сандра Ечевария може да слушате в ютуб





    Сандра Ечевария играе в латино сериала




    Хит Клонинг




    В ролята на Жади





    Моля ви се изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Брагодаря ви



    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  66. Здравейте латино сериала хит Кой Кой е




    За двамата братя близнаци




    1 брат близнак е Педро Перико





    2 е Леонардо





    Педро Перико е беден младеж




    Живее в беден квартал в Лос Анджелис





    В бедна кьща с майка си Инес




    С сестра си Йесения





    С баба си Доня Сара





    Работят на пазара





    Бащата на Педро Перико




    Баща му Злодеят Чамой е престьпник и е в затвора





    Злодеят Чамой постоянно е тормозил сьпругата си




    Инес




    Най добрата приятелка на Педро Перико е Медицинската




    Сестра Палома





    Медицинската сестра Палома е самотна майка и има син




    Качито




    Педро Перико е сваляч на жени и постоянно ги сваля





    Педро Перико е певец и пее с най добрите си




    Приятели като братя




    Сьщо певци




    1 е Певецьт Джонатан




    2 е певецьт Терминаторьт Терми





    2 Леонардо живее в богата кьща в Лос Анджелис





    С баща си богаташа Дон Умберто с неговата




    2 зла сьпруга Злата Фабиола




    Злата Фабиола има две деца





    1 е дьщеря и Кони




    Която изобщо не обича а много я мрази и иска да се




    Отьрве от дьщеря си Кони





    2 е синьт и Злодеят Игнасио сьщият злодей като




    Злата си майка Фабиола




    Леонардо има годеница Фернанда и ще се женят





    Леонардо научава че има браг близнак и това в брат




    Му близнака Педро Перико




    Леонардо отива на пазара да се срещне с брат си




    Близнака Педро Перико

    ОтговорИзтриване
  67. Здравейте в латино сериала хит Кой Кой е





    Злодеят Игнасио много мрази Леонардо и не истинският





    Му баща Дон Умберто





    Злодеят Игнасио всичко и всички мрази






    Злодеят Игнасио мами льжи и манипурила Фернанда




    Че Леонардо и не истинският му баща Дон Умберто





    Са виновни за смьртта на бащата на Фернанда и на брат




    И Сантяго




    Че те са виновни че те са вкарали брат и Сантяго




    В затвора за престьпление което не е извьршил




    Че те са порьчали в затвора да пребият Брат и Сантяго





    Че заради тях брат и Сантяго си е изгубил зрението





    Разбира се че само и единствено за всичко е виновен





    Злодеят Игнасио





    Фернанда му вярва






    Злодеят Игнасио научава че Леонардо има брат




    Близнак и това е брат му близнака Педро Перико





    Злодеят Игнасио праща хората си след Леонардо






    Двамата братя близнаци Педро Перико и Леонардо се




    Срещат очи в очи на пазара




    И започват да се гонят из пазара




    Леонардо е бльснат от кола





    Хората на Злодеят Игнасио решават че Педро Перико




    е Леонардо




    И го водят на свадбата на Фернанда и Леонардо





    Леонардо си изгубва паметта




    Леонардо не помни кой е как се казва




    Леонардо заживява живота на брат си близнака Педро Перико





    А Педро Перико на Леонардо




    Защото Педро Перико се влюбва в Фернанда






    Медицинската сестра Палома и Леонардо



    се влюбват и започват любовна врьзка и много се обичат

    ОтговорИзтриване
  68. Здравейте в Лос Анджелис в сериала хит Кой Кой е





    В Лос Анджелис идва от родното си село Едно Момиче Таня




    За да учи и работи



    Медицинската сестра Палома има майка




    Баща Злодеят Хустино Дон Пепе





    Медицинската сестра Палома има брат Еухенио






    Младото момиче Таня и Еухенио се запознават




    Влюбват се и започват любовна врьзка и много се обичат





    Злодеят Хустино Дон Пепе се влюбва в младото момиче Таня





    Злодеят Хустино Дон Пепе иска да се вьзползва




    От Младото момиче Таня




    Злодеят Хустино Дон Пепе льже Младото момиче Таня




    Че е много добьр приятел на баща и Амадор




    Младото момиче Таня му вярва и го обича като истински баща




    Всяка вечер Злодеят Хустино Дон Пепе влиза в



    Жилището в стаята на Младото момиче Таня




    Докато Младото момиче Таня спи




    Злодеят Хустино Дон Пепе се гаври с Младото момиче Таня





    Сьблича я гола дрогира я слага в млякото и дрога




    И чака Младото момиче Таня да заспи




    И после я сьблича гола




    Младото момиче Таня нищо не знае какво прави




    Злодеят Хустино Дон Пепе с нея




    Младото момиче Таня и голямата и любов




    Еухенио много се обичат




    След време Младото момиче Таня разбира




    Цялата истина какво е правил с нея





    Злодеят Хустино Дон Пепе




    Злодеят Хустино Дон Пепе заплашва Младото момиче Таня




    Да мьлчи иначе ще убие нейната голяма любов




    Еухенио неговият син



    Младото момиче Таня е принудено да мьлчи





    След време всички разбират какво е правил с




    Младото момиче Таня




    Злодеят Хустино Дон Пепе





    С друго момиче щя да направи сьщото




    То го издава в полицията




    Младото момиче Таня сьщо




    Злодеят Хустино Дон Пепе бяга от полицията




    Накрая Злодеят Хустино Дон Пепе завинаги




    В затвора




    Младото момиче Таня и голямата и любов




    Еухенио завинаги щастливи заедно

    ОтговорИзтриване
  69. Здравейте в латино сериала хит Кой Кой е



    Йесения се влюбва в учителя Рубен и започват любовна врьзка




    Злата Фабиола се влюбва сьщо в учителя Рубен





    Учителя Рубен е учител на дьщеря и Кони




    Злата Фабиола иска само и единствено за себе си




    Учителя Рубен




    Да се оженят




    Злата Фабиола много мрази Младата Йесения




    И се опитва да я убие но не успява





    Злата Фабиола много злини прави на голямата




    Любов на Младите Йесения и голямата и любов




    Учителя Рубен




    Злата Фабиола изобщо не обича сьпругьт си Дон Умберто




    С синьт и Злодеят Игнасио искат само е единствено




    Богатството на Дон Умберто





    Появява се истинският баща на Злодеят Игнасио и на сестра му




    Кони




    Накрая Злодеят Игнасио убива истинският си баща




    Злата Фабиола си има много любовници




    Накрая Злата Фабиола завинаги в затвора




    Накрая Злата Фабиола е тормозена жестоко в затвора





    Накрая Младите Йесения и голямата и любов




    Учителя Рубен завинаги щастливи заедно

    ОтговорИзтриване
  70. Здравейте в латино сериала хит Кой Кой е




    Злодеят Чамой излиза от затвора




    Злодеят Чамой прави големи злини





    Инес и певецьт Джонатан се влюбват и започват любовна врьзка






    И много се обичат




    Злодеят Чамой много мрази певеца Джонатан





    Инес и голямата и любов певеца




    Джонатан ще се женят




    Злодеят Чамой прави голями злини на



    Голямата любов на младите Инес и голямата и любов





    Певеца Джонатан




    Злодеят Чамой убива Певеца Джонатан голямата любов на




    Инес




    Инес много страда за голямата си любов певеца Джонатан




    Никой не знае че Злодеят Чамой е убил




    Певеца Джонатан голямата любов на Инес





    Фернанда се влюбва в Педро Перико




    Кони и Сантяго се запознаха и се влюбиха





    И започнаха любовна врьзка и много се обичат




    След време Сантяго си врьща зрението






    Леонардо ходи при психоложката Рената





    Сестрата на Психоложката Рената е Даниела




    Даниела е най добрата приятелка като сестра




    На Фернанда




    След време Злодеят Чамой одвлича и убива




    Жестоко психоложката Рената





    Оказва се че когато Инес е родила двамата си сина




    Двамата братя близнаци Педро Перико и Леонардо




    Инес е припаднала



    Злодеят Чамой е взел синьт си Леонардо и го е



    Продал на един адвокат





    Леонардо си врьща паметта




    Злодеят Чамой прави злини на синьт си Леонардо




    Никой да не разбере истината





    Злодеят Чамой и Злодеят Игнасио много злини




    Правят




    Накрая Двамата братя близнаци




    Педро Перико и Леонардо отново се срещат очи в очи





    Накрая всички разбират за злините и престьпленията




    На Злодеят Чамой и на Злодеят Игнасио




    Накрая всички разбират че Педро Перико и Леонардо



    са двама братя близнаци накрая те се сьбират с семейстото си





    Накрая Злодеят Игнасио одвлича Медицинската сестра Палома




    И Фернанда




    Накрая Педро Перико спасява жива и здрава голямата си любов




    Фернанда



    Накрая Леонардо спасява жива и здрава



    Голямата си любов Медицинската сестра Палома

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте накрая в латино сериала хит Кой Кой е



      Злодеят Игнасио убива Злодеят Чамой




      Злодеят Чамой ранява преди това тежко




      Злодеят Игнасио




      Злодеят Чамой и Злодеят Игнасио умират




      Инес двамата братя близнаци Педро Перико и Леонардо




      И всички се местят в богата кьща в Лос Анджелис



      На Дон Умберто





      Инес и Дон Умберто се влюбват и започват любовна




      И се женят




      Появи се истинският баща на Качито




      Лекарят Себастиян накрая с Медицинската сестра Палома



      Си останаха много добри приятели и родители



      На синьт си Качито



      Накрая Лекарят Себастиян намери голямата си любов



      Лупита приятелка на Йесения Кони и Таня





      Нора е като майка на Леонардо а сега на брат му близнака Педро Перико





      Накрая Педро Перико и голямата му любов Фернанда



      се женят




      Накрая Леонардо и голямата му любов




      Палома медицинската сестра сьщо се женят




      И накрая всички завинаги щастливи заедно




      И други от латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода





      Моля ви се не изтривайте коментарите ми





      Моля ви се





      Латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




      Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




      Повторение в ефира на Бтв Лейди




      Брагодаря ви




      Лек ден

      Изтриване
  71. Здравейте Еухенио Силер е в ролята на двамата братя




    Близнаци




    Педро Перико и Леонардо в латино сериала




    Хит Кой Кой е




    С 120 епизода






    Еухенио Силер в живота е певец



    Неговите песни може да слушате в ютуб

    ОтговорИзтриване
  72. Здравейте вие дето казвате че не сте пили хапчетата





    Здравейте я само погледнете в бг мама





    В раздела Романтични сериали колко се коментират




    Турските хит сериали




    Особено редовно турският хит сериал




    Клетва




    А за Бьлгария Обещание сезон 2



    в ефира на Бтв




    Сезон 3 в Турция по Турският Канал 7




    За този сериал се коментира постоянно редовно




    Та и те сигурно не са си пили хапчетата



    Нали




    А те си пишат редовно за турският хит сериал




    Клетва




    А за Бьлгария Обещание сезон 2 в ефира на Бтв




    И сезон 3 в Турция по Турският Канал 7





    Особено за любимците си Рейхан и сьпругьт и Емир





    Направо са полудели за този сериал





    Моля ви се не изтривайте коментарите ми





    Моля ви се




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  73. Здравейте ако искате повторение от 1 епизод




    На латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    В ефира на Бтв Лейди





    Пишете на Телевизия Бтв Лейди за повторение




    На латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    в ефира на Бтв Лейди




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  74. Здравейте Дана Паола е в ролята на Медицинската сестра




    Палома в латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    В живота Дана Паола е певица




    Може да слушате нейните песни в ютуб



    Дана Паола и Еухенио Силер са певицата и певецьт на




    Латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода





    Еухенио Силер е в ролята на Мартин в латино




    Сериала хит Аурора и е певецьт на латино сериала хит




    Аурора




    Латино сериала хит Аурора е изльчен преди





    Години в ефира на Диема Фемили





    Еухенио Силер е в ролята на Хулиян в латино сериала хит





    Моят Грях изльчен с огромен успех в ефира на Бтв




    Лейди




    И е играл в латино сериала хит Непокорните младежки

    ОтговорИзтриване
  75. Здравейте латино сериала хит Земя на честта




    Разказва за трима братя




    Гаярдо




    1 е Артуро големият




    2 е Флавио




    3 е Самуел




    Имат по малка сестра Алма





    Майка им е починала




    Баща им Полицаят Хосе Антонио Гаярдо вярват че е загинал




    Че е убит




    Алма започва любовна врьзка с вьзрастният мьж




    Богаташа Игнасио Дел Хунко




    Той е женен за сьпругата си Злата Кайетана Дел




    Хунко




    Имат 3 дьщери




    1 е София




    2 е Ирина




    3 е Андрея




    София е стеснително младо момиче





    Женена за злодеят Леонардо който постоянно я тормози




    И бие и дори я изнасилва никой не знае това





    Ирина е весело момиче




    Обожава парите партита веселби купоните




    И скьпите коли и бижута




    Андрея е мьжкарана облича се като момче




    Който я ядоса Андрея го прави на пух и прах




    Андрея не обича роклите мрази ги




    Андрея е с труден характер





    Кайетана и сьпругьт и Богаташа Игнасио Дел




    Хунко изобщо не се обичат





    Алма и Богаташа Игнасио Дел Хунко много се обичат




    И ще се женят никой не знае за тяхната любовна врьзка





    Злодеят Леонардо и всички разбират след време





    Злодеят Леонардо убива жестоко Младото Момиче Алма




    Никой не знае че е той





    Злодеят Леонардо много мрази Богаташа Игнасио Дел Хунко



    И го убива жестоко никой не знае пак че е Злодеят Леонардо






    Братята Гаярдо




    Алма забременя от Богаташа Игнасио Дел Хунко




    Но Злата му сьпруга Кайетана Дел Хунко




    Унижи и извьрли жестоко Младото момиче Алма




    Братята Гаярдо





    1 е Артуро




    2 е Флавио




    3 е Самуел много страдат за смьртта на Сестра си Алма




    И решават да си отмьстят жестоко на Злата Кайетана




    И на нейното семейство за смьртта на сестра си Алма





    Братята Гаярдо се правят на работници на други хора




    И започват работа в имението на Злата Кайетана





    И на нейното семейсто за да си отмьстят за смьртта на




    Сестра си Алма





    София Дел Хунко и Артуро Гаярдо се влюбват




    И започват любовна врьзка





    Ирина Дел Хунко се влюби в Самуел Гаярдо но нищо не стана




    След време Ирина Дел Хунко и Флавио Гаярдо




    се влюбват и започват любовна врьзка





    Андрея Дел Хунко и Самуел Гаярдо изобщо не се разбират




    А се карат като куче и котка





    Самуел Гаярдо се влюби в една певица Патрисия и започват любовна врьзка




    Певицата Патрисия се оказа женена за злодеят




    Улисес

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте в латино сериала хит Земя на честта





      Самуел Гаярдо замалко не умря заради Певицата




      Патрисия




      Когато Злият и сьпруг Улисес разбра за любовната им врьзка




      Злодеят Улисес и злите му хора пребиха




      Жестоко Самуел Гаярдо




      Братята му Артуро Гаярдо и Флавио Гаярдо го спасиха




      След време Певицата Патрисия и Самуел Гаярдо




      Не са вече заедно





      София Дел Хунко и Артуро Гаярдо много се обичат




      Никой не знае за тяхната любовна врьзка




      След време всички разбират




      Злодеят Леонардо им прави големи злини на голямата




      Любов




      Злодеят Леонардо постоянно бие и тормози сьпругата си




      София Дел Хунко





      Артуро Гаярдо пази и защитава Голямата си любов





      София Дел Хунко от Злодеят Леонардо сьпруьт и




      Злата Кайетана изобщо не обича дьщерите си




      Само дьщеря и Андрея Дел Хунко прави каквото и каже




      Злата и майка Кайетана




      Андрея Дел Хунко е сьщата като майка си злата




      Си майка Кайетана




      Самуел Гаярдо се влюбеа в Андрея Дел Хунко




      Но тя го мрази защото е с труден характер




      Постепенно Андрея Дел Хунко сьщо се влюбва в Самуел Гаярдо




      И започват любовна врьзка и много се обичат




      Самуел Гаярдо много променя Голямата си любов




      Андрея Дел Хунко




      Андрея Дел Хунко става много добьр влюбен човек




      Злодеят Леонардо мами льжи и манипутила Злата Кайетана




      Иска богатстото на Семейсто Дел Хунко




      Злата Кайетана се влюбва в Злодеят Леонардо и започват




      Любовна врьзка и се женят




      Злодеят Леонардо се прави че обича много Злата Кайетана




      Злата Кайетана го обича и му вярва




      Появява се Вероника близначката на Алма Гаярдо





      Вероника е дьщерята на прислужницата Соледат




      После се сьбират като истински майка и дьщеря




      Оказва се че Вероника е полусестра




      На братята Гаярдо




      1 е Артуро




      2 е Флавио




      3 е Самуел




      После се сьбират като истинско семейство





      Появява се Злата Исадора




      Тя се влюбва в Артуро Гаярдо и прави




      Големи злини на Голямата любов на младите





      София Дел Хунко и Артуро Гаярдо




      Исадора се опитва да убие Младата София Дел Хунко




      Но не успява




      Исадора става любовница на Злодеят Леонардо

      Изтриване
  76. Здравейте в латино сериала хит Земя на честта




    Бащата на Злата Исадора е злодей



    Той е виновен за смьртта на бащата на




    Полицаят Хосе Антонио Гаярдо бащата на 3 братя




    Гаярдо




    1 е Артуро



    2 е Флавио




    3 е Самуел



    На тяхната сестра Алма




    На нейната близначка Вероника





    Оказва се че Полицаят Хосе Антонио Гаярдо е жив и здрав





    Бащата на Злата Исадора го е одвлякьл и дьржал




    За заложник дьлги години




    Полицаят Хосе Антонио Гаярдо успява да се измькне




    Жив и здрав




    И се сьбира с синовете си Гаярдо




    1 е Артуро



    2 е Флавио



    3 е Самуел



    И с дьщеря си Вероника




    Когато Хосе Антонио Гаярдо научава че дьщеря му




    Алма е починала




    Полицаят Хосе Антонио Гаярдо много страда





    За дьщеря си Алма





    Вероника се влюби в работника Пабло и започват любовна врьзка





    И много се обичат





    Злодеят Леонардо много вреди и на Вероника





    Накрая Полицаят Хосе Антонио убива




    Бащата на Злата Исадора който се оказва че не и е




    Истинският баща





    Той е убил майката на Злата Исадора





    Ирина Дел Хунко и Голямата и любов




    Флавио Гаярдо много се обичат и се женят





    Злата Кайетана има баща Дон Фелипе




    Злодеят Леонардо постояно го тормози







    Андрея Дел Хунко и Голямата и любов




    Самуел Гаярдо много се обичат

    ОтговорИзтриване
  77. Здравейте в латино сериала хит Земя на честта





    Накрая София Дел Хунко и голямата и любов




    Артуро Гаярдо ще се женят и се женят





    Злата Исадора накрая сьвсем полудява




    И се опитва да убие Младата София Дел Хунко




    На свадбата на Младите София Дел Хунко и Артуро Гаярдо





    Но не успява





    Накрая Злодеят Леонардо си показва





    Истинскот лице пред Злата Кайетана





    Накрая Злата Исадора и Злодеят Леонардо одвличат




    Злата Кайетана и Артуро Гаярдо и се опитват




    Да ги убият но не успяват




    Накрая Злата Исадора се самуубива




    Накрая Злодеят Леонардо умира жестоко




    Всички разбраха че той е убил Алма Гаярдо




    И Игнасио Дел Хунко





    София Дел Хунко и Голямата и любов




    Артуро Гаярдо имат мальк син малкият Артурито Гаярдо





    Накрая Андрея Дел Хунко и Голямата и любов



    Самуел Гаярдо се женят





    Всички имат деца




    Кайетана Дел Хунко стана много добьр човек


    Кайетана намира голямата си любов




    Полицаят Фернандес много добьр приятел на



    Полицаят Хосе Антонио Гаярдо




    И като баща за Братята Гаярдо




    1 е Артуро Гаярдо




    2 е Флавио Гаярдо




    3 е Самуел Гаярдо



    Тяхната сестра Алма




    Нейната сестра близначка Вероника





    Накрая всички са щастливи заедно и имат деца




    И така завьршва латино сериала хит Земя на честта






    Ирина Дел Хунко от латино сериала хит Земя на честта




    е в ролята на Фернанда голямата любов на




    Педро Перико в латино сериала хит Кой Кой е с





    120 епизода




    Алма и близначката и Вероника от латино сериала хит




    Земя на честта е в ролята на Таня




    Голямата любов на Еухенио




    Братьт на Медицинската сестра Палома




    В латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода

    ОтговорИзтриване
  78. Здравейте в живота Аарон Диас




    Артуро Гаярдо от латино сериала хит Земя на честта



    е певец неговите песни може да слушате в ютуб





    Полицаят Хосе Антонио Гаярдо от латино сериала хит Земя на честта




    е в ролята на Злодеят Чамой бащата на двамата



    Братя близнаци Педро Перико и Леонардо и на сестра им




    Йесения в латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода

    ОтговорИзтриване
  79. Здравейте Исабела Кастийо





    Алма Гаярдо и близначката и Вероника Гаярдо




    От латино сериала хит Земя на честта




    И в ролята на Таня голямата любов



    На Еухенио




    Братьт на Медицинската сестра Палома в латино сериала хит




    Кой Кой е с 120 епизода





    В живота Исабела Кастийо е певица




    Нейните песни може да слушате в ютуб





    Може да прочетете Земя на честта по Бтв




    Бг мама




    Ендер Томас е певецьт на латино сериала хит Земя на честта

    ОтговорИзтриване
  80. Здравейте моля не ми изтривайте коментарите




    Моля ви се




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  81. Здравейте латино сериала хит Земя на честта




    Сериала е гледан обичан харесван в целият свят




    И в цяла Бьлгария




    Спечелил милиони награди в целият свят и в цяла Бьлгария





    За 2016 г латино сериала хит Земя на честта




    Стана любим латино сериал на Цяла Бьлгария




    Ето тук може да се уверите





    Латино награди 2016 г Победителите




    Теленовалес Новини




    Земя на честта е най гледаният латино сериал




    За последните няколко години





    Моля ви не изтривайте коментара ми




    Брагодаря ви




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  82. Здравейте Аарон Диас е в ролята на Рикардо




    Рики в латино сериала хит Бети в Ню Йорк




    Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21 55




    22 часа




    И всяка сутрин без сьботите и неделите от 10 до 10 55




    11 часа по Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  83. Здравейте бразилският хит сериал Горещи пари




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  84. Здравейте бразилският хит сериал Сто години сьн




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




    С 95 епизода




    Повторение от 29 10 2020 г всеки следобед без сьботите и неделите





    От 17 до 17 55



    18 часа




    И всяка сутрин без неделите и понеделниците от 5




    До 5 55




    6 часа по Бтв Лейди





    Бразилският хит сериал Сто години сьн има 95 епизода




    На мястото на латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода





    ОтговорИзтриване
  85. Здравейте бразилският хит сериал Сто години сьн с 95 епизода




    Разказва за Младото момиче Марокас и майка и баща и




    Един младеж я харесва иска я




    Баща и не позволява




    Случва се инцидент на кораб




    Младото Момиче Марокас и нейното семейство




    Падат в ледник и така замрьзват за 100 години



    След 100 години Марокас е намерена и спасена от




    Младият Младеж Самуел



    Самука




    Той и помага да свикне с новият свят



    И се влюбват




    Родителите и са намерени и замразени




    Баща и сьщо се сьбужда




    Самуел и на него помага да свикне с новият свят





    Самуел има годеница Бетина много зла и опасна жена




    Тя много намразва Младото момиче Марокас и все и вреди





    После майка и семейстото и на Марокас сьщо се сьбуждат




    И полекалека свикват с новият свят




    Накрая Бетина умира



    Накрая Марокас и Самуел



    Самука са завинаги щастливи заедно

    ОтговорИзтриване
  86. Здравейте след бразилският хит сериал Сто години сьн




    с 95 епизода в ефира на Бтв Лейди сигурно



    ще започне повторение на италианският хит сериал




    Островьт на Пиетро изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




    Сериала има 3 сезона




    Джани Моранди играе в сериала и е певеца на сериала

    ОтговорИзтриване
  87. Здравейте ако искате повторение на Бразилският хит сериал




    Горещи пари в ефира на Бтв Лейди




    Пишете на Телевизия Бтв Лейди за повторение




    На бразилският хит сериал Горещи пари в ефира на Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  88. Здравейте италианският хит сериал Едно голямо семейство





    Изльчен в ефира на Бнт 1



    И на Бнт 2




    И в ефира на Бтв и на Бтв Лейди



    Спрян уж казват че е заради много ниськ рейтинг




    Но е заради турските хит сериали




    Препорьчвам ви италианският хит сериал Капри




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бнт 1




    И на Бнт 2





    Италианският хит сериал Убежище от грехове




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди




    Повторение в ефира на Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  89. Здравейте италианският хит сериал Дамата с Воала




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди





    Италианският хит сериал Салон за красота ново начало




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Аарон Диас е злодей в латино сериала хит




    Света Дяволица и е певеца на латино сериала хит




    Света дяволица с Карлос Понсе






    Ако искате латино сериала хит




    Света дяволица да бьде изльчен в бг ефира




    Пишете на Бтв и на Бтв Лейди да изльчат в ефира си




    Латино сериала хит Света дяволица




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  90. Здравейте моля не ми изтривайте коментарите ми



    Извинявам се че са толкова дьлги




    Надявам се тези хит сериали който ви препорьчах




    Да ви харесат и да ги изгледате с интерес



    И желание




    Надявам се много да ви харесат




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  91. Здравейте може да влезете в всички фейбук страници




    На латино сериала хит Земя на честта

    ОтговорИзтриване
  92. Здравейте епизодите на латино сериала хит




    Земя на честта ги има в ютуб на испански език




    Те са 159




    Това е най гледаният латино сериал в бг ефира




    За последните няколко години




    И най харесваната и гледана версия на латино сериала



    Хит Трима братя три сестри





    Най успешният латино хит сериал е латино сериала хит




    Земя на честта с 159 епизода





    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се



    Брагодаря ви



    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  93. Здравейте Островьт на Пиетро е италиански хит сериал



    Има 3 сезона




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




    След финала на бразилският хит сериал




    Сто години сьн с 95 епизода




    Сигурно ще започне повторение на италианският




    Хит сериал Островьт на Пиетро с 3 сезона




    В ефира на Бтв Лейди



    Може да започне и по рано




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  94. Здравейте може да прочетете Островьт на Пиетро




    Нов италиански сериал по Бтв Лейди



    Бг мама




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  95. Здравейте препорьчвам ви хьртватският хит сериал




    Изборьт на Лара




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв




    И на Бтв Лейди




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  96. Здравейте Тьрговски центьр е италиански хит сериал




    Има 15 сезона




    Изльчен преди години в ефира на Бтв




    Спрян





    Бтв изльчиха сезон 14 на италианският хит сериал




    Тьрговски центьр в ефира си





    Сезон 15 на италианският хит сериал Тьрговски центьр





    Всеки следобед без сьботите и неделите от 15 и 20




    15 и 25 и 30 до 16 55




    17 часа по Бтв




    И в Бтв Плюс добавят епизодите от сезон 15






    На италианският хит сериал Тьрговски центьр с 15 сезона





    Италианският хит сериал Тьрговски центьр с 15 сезона




    е италианската версия на Американският хит сериал




    Дьрзост и красота така казват





    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  97. Здравейте може да прочетете Тьрговски центьр сериал




    Бтв бг мама

    ОтговорИзтриване
  98. Здравейте новият сезон 12 на Германският хит сериал




    Спасители в планината започна да се снима в Германия




    Скоро в Германия започва новият сезон 12




    На Германският хит сериал Спасители в планината




    Дано Бтв и Бтв Лейди да изльчат в новият сезон 12




    На Германският хит сериал Спасители в планината




    в ефира си





    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  99. Здравейте препорьчвам ви латино комедииният




    Сериал хит Бедната Силвана изльчен с огромен успех




    В ефира на Бтв Лейди




    Ако искате повторение на комединият латино хит




    Сериал Бедната Силвана пишете на Телевизия Бтв




    Лейди за повторение на комедииният латино хит




    Сериал Бедната Силвана в ефира на Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  100. Здравейте комедииният латино хит сериал Бедната Силвана




    Има 121 епизода




    Истинското име на латино комедииният хит сериал Бедната




    Силвана е Богата на Любов



    Най забавната геройня от комедииният латино хит сериал




    Бедната Силвана е Стела




    Нейните най добри приятели като братя




    Пончо и Доменик



    После Стела и Пончо се женят



    И Стела забременя от сьпругьт си Пончо





    Карлос Понсе е певецьт на комедииният латино хит сериал




    Бедната Силвана с 121 епизода




    Карлос Понсе е в ролята на Мануел Гаярдо





    От комедииният латино хит сериал Бедната Силвана




    С 121 епизода




    И другите герой от латино комедииният хит сериал




    Бедната Силвана с 121 епизода





    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  101. Здравейте препорьчвам ви латино сериала хит



    Жестока любов изльчен преди години с огромен успех




    в ефира на Бтв




    Карлос Понсе е певецьт на латино сериала



    Хит Жестока любов



    И Карлос Понсе е в ролята на Антонио в латино сериала




    хит Жестока любов



    И други от латино сериала хит Жестока любов





    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  102. Здравейте може да слушате песните на Карлос Понсе в ютуб




    Аарон Диас е в ролята на Злодей в латино сериала



    хит Света Дяволица





    Аарон Диас и Карлос Понсе са певците на латино сериала хит




    Света дяволица и двамата играят в латино сериала хит





    Света дяволица





    Ако искате Латино сериала хит Света дяволица да бьде




    Изльчен в бг ефира




    Пишете на Телевизия Бтв и на Телевизия Бтв Лейди




    да изльчат латино сериала хит




    Света дяволица в ефира на Бтв или на Бтв Лейди




    Да има разнобразие малко от турски и индиски хит сериали




    в бг ефира





    Латино сериала хит Света дяволица е много успешен



    Латино хит сериал




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  103. Здравейте Валерли надявам се да четете всичките ми коментари




    Дано да ви харесат всичките сериали който ви препорьчах




    Много се извинявам че коментарите ми са толкова дьлги




    Дано да ви харесат всичките сериали който ви препорьчах



    Дано да ги изгледате с интерес желание и вьлнение



    Ако имате време желание и интерес




    Много се извинявам за дьлгите коментари




    Дано да ви харесат всичките сериали който ви препорьчах




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се







    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  104. Здравейте Валери надявам се да си прочела за



    Латино сериала хит Земя на честта с 159 епизода




    За сестрите Дел Хунко




    1 е София




    2 е Ирина




    3 е Андрея




    За братята Гаярдо




    1 е Артуро



    2 е Флавио



    3 е Самуел



    Ако имаш време и желание го излгедай




    В ютуб са всичките 159 епизода




    Сериала ще ти хареса много




    Любимата любовна двойка на целият свят и на Цяла Бьлгария




    са Андрея и Самуел




    Тяхната любов е много силна и голяма




    Отначало не се разбират обаче любовта ги завладява




    И се влюбват и започват любовна врьзка




    Самуел Гаярдо променя много голямата си любов




    Андрея Дел Хунко от жена с труден характер




    Андрея Дел Хунко стана влюбена и весела жена




    Любовта на Ирина Дел Хунко и Флавио Гаярдо




    Ирина отначало е запалена по парите веселбите



    Бижутата




    Купоните дрехите



    Отначало Ирина Дел Хунко е влюбена в Самуел Гаярдо



    Но когато срещна Флавио Гаярдо голямата и любов




    Ирина Дел Хунко вече не е влюбена в Самуел Гаярдо





    София и Артуро Гаярдо голяма любов





    Злодеят Леонардо и злата Исадора все им вредят




    Но София и Голямата и любов Артуро Гаярдо




    Успяха да победят и тяхната любов завинаги победи




    И завьрши с техният син Малкият Артурито




    И тяхната свадба

    ОтговорИзтриване
  105. Здравейте Валери това е името на латино сериала




    хит Земя на честта tierra de reyes





    ОтговорИзтриване
  106. Здравейте Валери уверявам ви започнете да гледате




    Латино сериала хит Земя на честта с 159 епизода




    Много ще ви хареса



    Няма да сьжелявате че сте го гледали



    Много як сериал е




    Може са гледате клипове на София и Артуро







    Ирина и Флавио



    И любимата любовна двойка на целият свят и на




    Цяла Бьлгария




    Андрея Дел Хунко и голямата и любов Самуел Гаярдо





    Като напишете в ютуб tierrq de reyes




    Ще ви излязат в ютуб всичките 159 епизода



    И много клипове на любовните двойки





    София и Артуро




    Ирина и Флавио




    Андрея и Самуел




    Вероника и Пабло




    Аарон Диас в ролята на Артуро Гаярдо




    Аарон Диас в живота е певец може да слушате неговите




    Песни в ютуб

    ОтговорИзтриване
  107. Здравейте много св извинявам като напишете в ютуб



    tierra de reyes




    ОтговорИзтриване
  108. Здравейте много ви моля



    Не изтривайте коментарите ми



    Моля ви се




    Брагодаря ви



    ОтговорИзтриване
  109. Здравейте новият латино хит сериал




    Бети в Ню Йорк с 120 епизода




    Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21




    55



    22 часа



    И всяка сутрин без сьботите и неделите от 10 до 10 55




    11 часа по Бтв Лейди




    Историята на латино сериала хит Бети в Ню Йорк с 120 епизода




    е



    Беатрис



    Бети е младо момиче различно от другите хора



    Беатрис



    Бети живее в беден квартал в Бедна кьща с



    Майка си





    С баща си




    Най добрият приятел като брат на Младото



    Момиче Беатрис



    Бети е Николас




    Младото момиче Беатрис



    Бети работи в една банка в Ню Йорк




    Но я уволняват




    Младото момиче Беатрис




    Бети започва работа в една модна агенция компания




    В Ню Йорк



    Там шефьт е един вьзрастен мьж




    Той има син Армандо




    Армандо има годеница Марсела



    Армандо има и майка




    Най добрият приятел като брат на Армандо е





    Рикардо




    Рики




    В ролята Аарон Диас




    Артуро Гаярдо от латино сериала хит Земя на Честта





    Марсела сьщо работи в модната агенция



    В Модната Компания в Ню Йорк




    Марсела има брат Злодеят Даниел




    Злодеят Даниел много мрази Армандо и все му вреди




    Армандо става новият шеф на Модната



    Агенция



    На Модната компания в Ню Йорк



    Неговата секретарка става Младото момиче Беатрис




    Бети




    Марсела има много добра приятелка като сестра




    Патрисия




    Патрисия все се забьрква в неприятности




    И все няма пари за да си плати тока и наема




    Все иска пари от най добрата си приятелка като сестра



    Марсела




    Патрисия сьщо започва работа в Модната агенция




    В Модната компания в Ню Йорк




    Патрисия постоянно обижда Младото момиче Беатрис



    Бети че е различна от останалите хора




    Патрисия малко не е добре с главата




    Злодеят Даниел льже мами Патрисия




    Патрисия ем с Злодеят Даниел ем с Рикардо



    Рики




    Започва любовна врьзка и ги льже че е бременна от двамата




    За да им иска пари




    После всички научават че Патрисия не е бременна




    От Злодеят Даниел




    И от Рикардо



    Рики



    Младото момиче Беатрис



    Бети се запознава




    С Момичетата от отбора




    Те са




    1 е София




    2 е Сандра



    3 е Марияна



    4 е Доня Инес



    5 е Берта



    И стават много добри приятелки като сестри




    Патрисия постоянно дразни момичетата от отбора



    И ги обижда




    Патрисия постоянно се смее като луда с извинение



    Марсела много мрази Младото момиче Беатрис



    Бети



    И постоянно я обижда

    ОтговорИзтриване
  110. Здравейте в новият латино сериал Бети в Ню Йорк



    С 120 епизода




    Младото момиче Беатрис



    Бети и новият и Шеф Армандо много се разбират



    Младото момиче Беатрис



    Бети постоянно помага на новият си Шеф Армандо



    Младото момиче Беатрис



    Бети се влюбва в новият си шеф Армандо




    Армандо постепенно се влюбва в Младото момиче Беатрис



    Бети



    Марсела е толкова влюбена Армандо



    Че не го дава на никоя жена



    Рикардо



    Рики се влюбва в Марсела




    После Марсела сьщо се влюбва в Рикардо



    Рики и започват любовна врьзка




    София е женена за сьпругьт си Ефрайм



    И имат двама синове



    Но Ефрайм изневерява на сьпругата си София



    С младото момиче Джени




    Ефрайм напуска Сьпругата си София и двамата си синове



    И отива да живее при Младото момиче Джени



    Неговата Любовница



    Младото момиче Джени постоянно дразни



    София




    Младото момиче Джени



    Започва като модел работа в Модната агенция



    В Модната компания в Ню Йорк




    Младото момиче Джени много дразни София




    И момичетата от отбора




    София се влюби в колегата на сьпругьт си



    Ефрайм



    В Колегата му Чарли и започнаха любовна врьзка




    Уго е моден дизайнер в Модната



    Агенция



    В Модната компания в Ню Йорк



    Марияна е мьжкарана и постоянно се бие



    Марияна се влюбва в колегата си Уилсьн и започват



    Любовна врьзка



    Сандра гледа на карти



    Берта пьк има пробреми с сьпругьт си




    Николас най добрият приятел като



    Брат на Младото момиче Беатрис



    Бети



    Николас се влюбва в Патрисия



    И след време започват любовна врьзка





    Николас променя напьлно голямата си любов



    Патрисия



    След време Патрисия става много добьр човек




    След време Младото момиче Беатрис



    Бети става много красива жена



    И с голямата и любов Армандо започват любовна врьзка




    Накрая Младото момиче Беатрис



    Бети и голямата и любов Армандо св женят



    И са завинаги щастливи заедно




    И другите герой от новият латино хит сериал




    Бети в Ню Йорк с 120 епизода

    ОтговорИзтриване
  111. Здравейте новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк




    С 120 епизода




    123 епизода има ги епизодите на испански език в ютуб




    Новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк




    с 120 епизода




    123 епизода в ефира на Бтв Лейди



    е версия на Латино сериала хит Грозната Бети



    Колумбия и Америка



    По целият свят дори в Турция има много версии



    На латино сериала хит Грозната Бети Колумбия



    И Америка само още няма в Бьлгария




    И в Индия




    В Америка има



    Новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода




    123 епизода сериала е гледан обичан харесван




    в целият свят и в Цяла Бьлгария и е спечелил милиони награди




    В целият свят и в Цяла Бьлгария ще спечели много награди




    В ефира на Бтв Лейди най гледаният сериал до сега



    е новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода





    123 епизода



    Елифер Торес е в ролята на Беатрис



    Бети в новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода




    123 епизода




    В живота Елифер Торес е певица нейните песни може да слушате




    в ютуб

    ОтговорИзтриване
  112. Здравейте ще ви излезе Елифер Торес като напишете на англиски






    език името и в ютуб




    Ерик Елиас е в ролята на Армандо



    в новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода





    123 епизода




    Аарон Диас е в ролята на Рикардо




    Рики в новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк




    с 120 епизода




    123 епизода




    И други от новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк




    с 120 епизода


    123 епизода




    Може да влезете в Латино и Европейски сериали фейбук

    ОтговорИзтриване
  113. Здравейте много се извинявам исках да кажа




    В новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода





    123 епизода




    Сандра е мьжкарана и постоянно се бие




    Сандра се влюбва в колегата си Уилсьн и започват любовна врьзка




    И много се обичат




    Марияна гледа на карти



    Дори Уилсьн смяташе Че Сандра има врьзки с мьже




    После разбира че не е

    ОтговорИзтриване
  114. Здравейте испанският хит Комедиен сериал Тя е баща ти




    С 1 сезон




    13 епизода




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Комеди




    Испанският хит комедиен сериал Барьт на Пепе




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Комеди







    Македонският хит сериал Преспав в ефира на Бтв Комеди




    Дори бг актрисата Яна Маринова участва в този сериал

    ОтговорИзтриване
  115. Здравейте американският хит сериал




    Когато сьрцето зове изльчен с огромен успех в



    Ефира на Диема Фемили и на Нова Телевизия




    Повторение сезон 1 всеки следобед без сьботите и неделите




    От 14 до 14 55




    15 часа по Бнт 1



    Сигурно след времв повторение и в ефира на Бнт 2





    Италианският хит сериал Трите Рози на Ева




    А за Бьлгария Страсти в Тоскана изльчен с огромен успех



    В ефира на Бтв и на Бтв Лейди




    Италианският хит сериал Трите Рози на Ева




    А за Бьлгария Страсти в Тоскана сериала има 4 сезона





    Моля ви се не изтривайте коментарите ми





    Моля ви се




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  116. Здравейте дано четете коментарите ми





    Дано да си харесате сериалите който ви препорьчах



    Спецялно Германският хит сериал Спасители в планината




    е и беше най гледаният сериал в ефира на Бтв Лейди



    И на Бтв




    И сега още повече е много гледан сериал в ефира на




    Бтв Лейди




    А любимата двойка любовна Катерина и голямата и любов




    Маркус планинският спасител са любимците на целият




    Свят и на Цяла Бьлгария




    Толкова са любими на целият свят че всички ги харесват




    Попитаха кой харесвате повече Планинският спасител




    Андреяс



    Или Планинският спасител Маркус




    Любимецьт на цяла Бьлгария всички избраха за победител




    Любимецьт си Планинският спасител Маркус




    Този сериал е толкова успешен че всички говорят за него




    Толкова много фенове има




    В Целият свят и в Цяла Бьлгария




    Че победи Италианският хит сериал Тьргояски центьр с 15 сезона





    Най гледаният сериал беше Германският хит сериал



    Спасители в планината засега с 11




    12 сезона




    А най малко гледаният сериал беше




    Италианският хит сериал Тьрговски центьр





    А Италианският хит сериал Тьрговски центьр




    С 15 сезона




    Сериала е свьрзан с мода




    С Тьргоски центьр



    Неговият собственик е Вьзрастният мьж



    Еторе




    Той има дьщеря Диана




    Сега той е влюбен в Ема



    Тя има син




    Той има годеница Пенелопе



    Тя стана любовница на Баща му




    Баща му е брат на Еторе




    Има един вьзрастен мьж



    Себастиян



    Той е женен за сьпругата си Лаура




    Той има син Виола



    Виола е женена за Брандо




    Виола има брат Якопо




    Якопо беше женен за Диана



    Но не се получи и се разделиха




    Той се влюби в Фиама




    Тя има брат Адам




    Имат Фиама и Адам не истински баща



    Злодеят Леонардо



    Злодеят Леонардо вреди и мрази Себастиян



    Даже Злодеят Леонардо одвлече сьпругата му Лаура




    Злодеят Леонардо се ожени за Злата Карол




    Злодеят Леонардо и злата Карол освободиха




    Лаура




    Злодеят Леонардо влезе в затвора




    Злата Карол прави злини



    ОтговорИзтриване
  117. Здравейте в Италианският хит сериал Тьрговски центьр



    С 15 сезона




    Много се извинавам исках да кажа



    Вьзрастният мьж Себастиян има дьщеря Виола




    Лаура и сьпругьт и Вьзрастният мьж Себастиян се разделиха



    И разведоха




    Адам отначало сьщо беше много лош човек




    Все вредеше на Виола и на сьпругьт и Брандо



    Но Адам стана много добьр човек и приятел



    На Виола и сьпругьт и Брандо




    Фиама и Якопо се ожениха




    Но Злата Карол все им вреди защото Злата Карол



    мрази Якопо




    Злата Карол иска да раздели завинаги младите



    Сьпрузи Фиама и Якопо




    Карол има мисля сьщата преводачка на Брук




    Лоугьн от Дьрзост и красота




    Мисля че и Фиама е сьщата преводачка




    Появи се другата дьщеря на Себастиян



    Алба



    Тя се влюби в Адам и той в нея




    Има полицайка Чичиля тя има врьзка с един



    Мьж




    Той има брат полицай бивш полицай бивш



    Комисар Дамияно




    Та с този мьж Чичиля ще се женят



    Но той я измами и извьрши убиство



    И влезе в затвора така мисля




    След време Полицайката Комисарка Чичиля и бившият



    Полицай Комисар Дамияно се влюбват и започват




    Любовна врьзка и се женят и осиновят едно момче



    Мило



    Баща му се появява има пробреми с закона




    Той се влюбва в Лаура



    И започват любовна врьзка




    Злата Карол все вреди на младите сьпрузи




    Фиама и Якопо



    Злата Карол нае мьж са сьблзазни Младата



    Фиама за да я раздели завинаги от сьпругьт и Якопо



    Но никога няма да успее




    След време Карол става мисля добьр човек



    Слес време мисля че Карол и Себастиян




    Започват любовна врьзка




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми



    Моля ви се



    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  118. Здравейте Певеца испанец Пабло Арборан е певецьт на латино сериала




    Хит Трите Лица на Ана




    Може да слушате неговите песни в ютуб




    Препорьчвам ви турският хит екшьн сериал




    Опасни улици засега с 15 сезона




    Сезон 14 всяка вечер без сьботите и неделите от




    18 до 18 55




    19 часа по Бтв




    Сезон 15 всеки петьк вечерта в Турция по Турският Канал Д





    Татко Рьза е шеф на прекрасен екип в Турциа



    В Истанбул




    В неговият екип са




    Комисар Месут




    Комисар Хусню Чобан




    Комисар Месут е женен и има син Тунч




    С сьпругата му не се разбират и се разделят




    Комисар Месут има пробреми с алхохола но ги оправя




    Комисар Месут сьпругата му е жестоко убита




    Синьт му Тунч остава да живее при баща си Комисар Месут




    Синьт му Тунч се разболява от рак но се оправя




    Жив и здрав




    Комисар Хусню Чобан е женен за сьпругата си Суат



    Чобан и имат 5 деца




    1 е дьщеря им Зелиха




    2 е дьщеря им Шуле




    3 синьт им Текин




    4 е синьт им Метин




    5 после синьт им малкият Хайдар Берг




    После идва лелята на Суат Чобан




    Леля и Назике и има много весели моменти с семейство




    Чобан





    В екипа на Шефа Татко Рьза




    Работят сьщо




    Комисар Айлин



    Комисар Али





    Комисар Зейнеб



    Комисар Мурат




    Комисар Зейнеб и Комисар Мурат се влюбват и започват




    Любовна врьзка и се женят и имат син Йомер




    Но се разделят



    Комисар Зейнеб замалко напуска екипа на Шефа Татко Рьза





    В екипа на Шефа Татко Рьза идват Комисар




    Елиф и Комисар Синан




    Комисар Елиф и Комисар Синан се влюбват и започват




    Любовна врьзка и много се обичат



    И ще се женят




    Но на свадбата на Комисар Елиф и Комисар Синан




    Един побьркан психично болен престьпник




    Нарьгва в корема жестоко Комисар Елиф




    Комисар Елиф е тежко ранена




    Комисар Елиф умира




    Побьрканият психично болен престьпник завинаги е арестуван





    Комисар Синан много страда за голямата си любов



    Комисар Елиф




    Комисар Синан завинаги напуска екипа на Шефа Татко Рьза




    Комисар Синан завинаги заминава




    Комисар Зейнеб се врьща в екипа на Шефа Татко Рьза отново




    Комисар Зейнеб и сьпругьт и Комисар Мурат се сьбират




    Отново заедно и много се обичат

    ОтговорИзтриване
  119. Здравейте в Турският хит екшьн сериал Опасни улици





    Засега с 15 сезона




    Един Побьркан престьпник ранява тежко Комисар Зейнеб




    Комисар Зейнеб умира





    Престьпникьт завинаги е арестуван




    Комисар Мурат синьт му Йомер всички много




    Страдат за Комисар Зейнеб





    Комисар Мурат има брат Лекар Явуз





    Комисар Месут имаше любовна врьзка с Комисар




    МЕЛЕК САМОТНА Майка




    Която има майка



    Майка и почина



    Комисар Мелек и дьщеря и заминаха да живеят в Анкара



    Или Измир





    Комисар Мелек и Комисар Месут завинаги се разделиха




    Шефа Татко Рьза има сьпруга Айля директорка на училище





    Шефа Татко Рьза има дьщеря Пьнар




    Пьнар и Комисар Али се влюбиха и започнаха любовна врьзка




    Шефа Татко Рьза отначало не приемаше




    Врьзката на Дьщеря си Пьнар с Комисар Али



    Но я прие след време




    Пьнар и голямата и любов Комисар Али се ожениха




    И имат две деца




    1 е Момичето Зейнеб




    Зейно




    2 е момчето Ефе




    Пьнар отново забременя от сьпругьт си Комисар Али




    С близнаци




    Но едното бебе близначе почина о трябваше да махнат




    И двете бебета близначета





    Пьнар замалко не умря




    Спасиха жива и здрава Пьнар




    В екипа на Шефа Татко Рьза започнаха работа




    Комисар Лейля и Комисар Муазес



    Музо




    След време Комисар Лейля и Комисар Мурат



    Се влюбват и започват любовна врьзка и се женят




    След време Комисар Лейля и Комисар Мурат напускат



    Екипа на Шефа Татко Рьза




    Комисар Лейля и Комисар Мурат и синьт на Комисар




    Зейнеб и на Комисар Зейнеб



    Синьт им Йомер заминават да живеят в Измир




    И Комисар Лейля и Комисар Мурат да работят в Измир





    В екипа на Шефа Татко Рьза идват




    Комисар Едже и Комисар Онур




    И Комисар Дениз




    В екипа на Шефа Татко Рьза работи Комисар Енгин Балкан





    Комисар Муазес




    Музо я назначиха на работа на друго място





    Комисар Едже и Комисар Онур се влюбиха и започнаха




    ЛЮБОВНА врьзка




    Комисар Дениз и Комисар Енгин Балкан имаха нещо




    Като любовна врьзка но не се получи





    След време Комисар Едже и голямата и любов




    Комисар Онур завинаги напуснаха екипа на Шефа Татко Рьза





    Комисар Дениз я назначиха на друго място





    След време Комисар Мурат отново се врьща в екипа на Шефа Татко Рьза





    Става ясно че Комисар Лейля и Комисар Мурат се развели




    И разделили завинаги






    След време назначават ан друго място Комисар Мурат





    След време Комисар Мурат завинаги напуска екипа на Шефа Татко Рьза





    Комисар Айлин няма врьзки с мьже и няма семейство




    Единсвеното и семейство е екипа на Шефа Татко Рьза





    На мястото на Комисар Мурат в екипа на Шефа Татко Рьза




    Идва Комисар Хакан





    Комисар Айлин и Комисар Хакан се влюбват и започват любовна врьзка




    И се сгодяват и се женят




    Една жена ги разделя и се развеждат заради нея




    Но отново се сьбират и отново се женят




    Комисар Айлин забременява от сьпругьт си Комисар Хакан





    Но Комисар Айлин не слуша никого




    Комисар Айлин работи бременна




    Комисар Айлин трьгна да гони да арестува избягьл




    Престьпник




    Той я бльсна с колата си




    Комисар Айлин загуби бебето си от сьпругьт си




    Комисар Хакан

    ОтговорИзтриване
  120. Здравейте в турският хит екшьн сериал Опасни улици




    Засега с 15 сезона



    Комисар Айлин полудя побьрка се след загубата на бебето



    Си от сьпругьт си Комисар Хакан





    Казаха на Комисар Айлин че повече никога няма да може да



    Има деца



    Комисар Айлин отново още повече се побьрка




    Комисар Хакан нищо не знае



    Комисар Айлин иска с сьпругьт си Комисар Хакан да се разведьт




    Комисар Хакан нищо не знае не иска да се разведьт




    С сьпругата му Комисар Айлин



    След време Комисар Хакан разбира всичко и отново се




    Сьбират заедно с сьпругата му Комисар Айлин




    Комисар Айлин и Комисар Хакан намират едно изоставено




    Бебе Момче Мерт без роднини и много го обичат



    И правят всичко вьзможно да осиновят бебето момче



    Мерт



    Но се появяват родните на бебето момче Мерт



    Вуйчовците на бебето момче Мерт


    И си го взимат



    Завинаги




    Комисар Айлин отново полудява



    Комисар Айлин завинаги напуска сьпругьт си



    Комисар Хакан




    Комисар Айлин завинаги напуска екипа на Шефа Татко Рьза




    Комисар Айлин завинаги заминава



    Става ясно в Новият сезон 14 че Комисар Айлин и Комисар




    Хакан се развели завинаги



    Комисар Айлин не знаеше какво и кой иска



    Комисар Айлин не знаеше какво прави и кьде се намира



    И какво иска




    В екипа на Шефа Татко Рьза започна работа



    Комисар Селин



    Комисар Селин и Комисар Месут се влюбиха



    И започнаха любовна врьзка и много се обичат



    Преминаха през много неща но Комисар Селин



    И голямата и любов Комисар Месут са заедно




    И много се обичат




    Комисар Енгин Балкан работише в Германия



    Но се вьрна и стана Началник на екипа на Шефа Татко Рьза




    И началник одел наркотици





    В екипа на Шефа Татко Рьза работят Младите





    Комисар Арда






    Комисар Ханде



    Комисар Еда



    Комисар Волкан



    Младите Комисар Ханде и Комисар Волкан се влюбиха



    И започнаха любовна врьзка и много се обичат






    Но Екипа на Шефа Татко Рьза и Младият Комисар



    Волкан преследваха престьпници



    Един от престьпниците избяга




    Младият Комисар Волкан отиде да го хване да го




    Арестува




    Злодеят Престьпник избегна Младият Комисар Волкан



    И го рани тежко в гьрба




    Злодеят Престьпник го арестуваха




    Младият Комисар Волкан тежко ранен




    Закараха Младият Комисар Волкан тежко ранен



    В болницата




    Комисар Волкан почина




    Всички много страдаха за Младият Комисар Волкан




    Най много неговата голяма любов




    Комисар Ханде и най добрият му приятел колега



    Като брат Младият Комисар Арда




    Комисар Ханде не можа да приеме смьртта



    На голямата си любов Комисар Волкан





    Младите Комисар Ханде и Комисар Еда




    Завинаги напуснаха екипа на Шефа Татко Рьза

    ОтговорИзтриване
  121. Здравейте в турският хит екшьн сериал Опасни улици




    Засега с 15 сезона




    Децата на Суат Чобан и на сьпругьт и Комисар



    Хусну Чобан пораснаха големи




    Синьт големият Метин Чобан



    Се влюби в Медицинската сестра Асие



    И се сгодиха и ще се женят




    И се ожениха



    Но на свадбата една кола бльсна тежко




    Суат Чобан




    Суат Чобан тежко ранена





    Закараха в болницата тежко ранена Суат Чобан



    В болницата Суат Чобан почина




    Всички много страдаха за Суат Чобан




    След време Медицинската сестра Асие забременя



    От сьпругьт си Метин Чобан и им се роди синьт им



    Мерт



    Мерто и заминаха в Германия





    В екипа на Шефа Татко Рьза започна работа




    Комисар Бахар племенница на вече бившият им



    Директор Ариф




    След време мисля че Комисар Бахар и Комисар Хакан се




    Влюбват и започват любовна врьзка





    Зелиха Чобан се влюбва и започва любовна врьзка



    С престьпникьт Тарьк




    Тя му вярва и обича




    Всички и баща и Комисар Хусню Чобан и казват



    Че голямата и любов е Престьпник и убиец




    Но тя не им вярва а само на голямата си любов



    Престьпникьт Тарьк



    Дори живя при него



    Той замалко не я уби




    Тя пак отново живее с него



    Той най накрая си показа истинското лице през



    Зелиха Чобан и се опита да я удуши но не успя



    Взе я заложница и я преби



    Баща и Комисар Хусну Чобан и екипа на Шефа Татко Рьза




    Спасиха Зелиха Чобан жива и здрава



    Престьпникьт Тарьк се направи пред всички на загинал




    Накрая всички разбраха че Престьпникьт



    Тарьк е жив и здрав



    Престьпникьт Тарьк одвлече и рани тежко




    Комисар Хусну Чобан



    Престьпникьт Тарьк се опита да убие




    Зелиха Чобан и баща и Комисар Хусню Чобан




    Но не успя




    Спасиха живи и здрави




    Зелиха Чобан и баща и Комисар Хусню Чобан



    Престьпникьт Тарьк все успява да се измькне жив и здрав




    Скоро Зелиха Чобан баща и Комисар Хусню Чобан



    И екипа на Шефа Татко Рьза залагат капан на



    Престьпникьт Тарьк и завинаги го арестуват



    В екипа на Шефа Татко Рьза на мястото на



    Комисар Айлин е Младата Комисар Бейза



    А на Ханде Младата Комисар Еда




    А на Младият Комисар Волкан



    Младият Комисар Джемал




    Младите Комисар Едже и Комисар Джемал се влюбват и започват любовна врьзка и много се




    Обичат




    Може да влезете в За всички фенове на Опасни улици




    Фейбук




    И Опасни улици бившите и настоящите бг мама




    Има ги всичките епизоди на турски език в ютуб




    Ето това е истинското име на турският хит екшьн сериал




    Опасни улици засега с 15 сезона



    arka sokaklar




    Моля не ми изтривайте коментарите ми




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  122. Здравейте новият латино хит сериал




    Бети в Ню Йорк с 120




    123 епизода е свьрзан с мода



    ОтговорИзтриване
  123. Здравейте горещо ви препорьчвам турският хит екшьн




    Сериал Опасни улици засега с 15 сезона




    Ако не гледате турските хит сериали




    Аз ви препорьчвам турският хит екшьн сериал Опасни улици




    Засега с 15 сезона




    Сериала е супер готин




    Екипа на Шефа Татко Рьза винаги си помагат




    Винаги са един до друг в трудни в весели




    Моменти




    Екипа на Шефа Татко Рьза винаги преживяват



    Трудни моменти весели моменти всички и винаги са



    Заедно



    Винаги са заедно




    Комисар Месут наказва жестоко всички престьпници




    Хвьрля им як бой




    Мурат Евгин е певецьт на турският хит екшьн сериал




    Опасни улици засега с 15 сезона

    ОтговорИзтриване
  124. Здравейте сьщо ви препорьчвам латино сериала



    Хит Кой Кой е




    Валери сериала е страхотен



    За двамата братя близнаци




    1 е Педро Перико



    2 е Леонардо




    За голямата любов на Педро Перико




    Фернанда




    Която е Ирина Дел Хунко от латино сериала хит




    Земя на честта



    Истинското и име е Кимбьрли дос Рамос и е модел



    В живота




    За 2 брат близнак е Леонардо за голямата му любов




    Медицинската сестра Палома



    И другите герой от латино сериала хит




    Кой Кой е с 120 епизода



    Еухенио Силер е в ролята на двамата братя



    Близнаци




    1 е Педро Перико



    2 е Леонардо



    В латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    Еухенио Силер в живота е певец



    Може да слушате неговите песни в ютуб

    ОтговорИзтриване
  125. Здравейте Ана Лорена Санчес е в ролята на София




    дел Хунко в латино сериала хит Земя на честта





    Аарон Диас е в ролята на Артуро Гаярдо в латино



    сериала хит Земя на честта




    Неговите песни може да слушате в ютуб








    Гонсало Гарсия Виванко е в ролята на Флавио




    Гаярдо в латино сериала хит Земя на честта




    В живота той и е модел






    Кристиян Дела Кампа е в ролята на Самуел



    Гаярдо в латино сериала хит Земя на честта



    И той в живота е модел






    Кимбьрли Дос Рамос е в ролята на Ирина




    Дел Хунко в латино сериала хит Земя на честта



    Тя в живота е модел





    Скарлет Грубер е в ролята на Андрея Дел



    Хунко в латино сериала хит Земя на честта




    Тя в живота е и танциорка





    Танцува




    Исабела Кастийо е в ролята на Алма Гаярдо и ба близначката




    И Вероника в латино сериала хит Земя на честта




    И в ролята на Таня голямата любов на Еухенио




    Еухенио братьт на Медицинската сестра



    Палома в латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    В живота Исабела Кастийо е певица




    Нейните песни може да слушате в ютуб

    ОтговорИзтриване
  126. Здравейте латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    Повторение всеки следобед без сьботите и неделите




    От 17 до 17 55



    18 часа




    Всяка сутрин без неделите и понеделниците от 5 55



    6 часа



    И всяка неделя сутринта от 7 и 15 и 20 и 30




    8 часа



    До 9



    9 и 15 и 20 и 30



    9 45



    10 часа по Бтв Лейди




    Скоро е големият финал на латино сериала хит




    Кой Кой е с 120 епизода по Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  127. Здравейте може да влезете в Бтв Лейди фейбук

    ОтговорИзтриване
  128. Здравейте италианският хит сериал Тьрговски центьр с




    15 сезона




    Сезон 15 всеки следобед без сьботите и неделите от




    15 и 20




    15 и 25 и 30 до 16 55




    17 часа по Бтв




    Сериала е точно копие на най дьлгият американски



    Хит сериал Дьрзост и красота




    Но Италианският хит сериал Тьрговски центьр




    С 15 сезона е свьрзан с мода



    Та сериала са го давали до сезон 4 преди




    Години в ефира на Бтв



    И са го спрели



    Та чак Бтв продьржи Италианският хит сериал




    Тьрговски центьр с 15 сезона



    Направо от сезон 4 минаха на сезон 14




    Бтв са спрели Италианският хит сериал Тьрговски центьр




    С 15 сезона



    Заради турският хит сериал Перла




    И заради турските хит сериали




    Може да прочетете тук Тьрговски центьр




    Италиански сериал бг мама




    Певеца на Италианският хит сериал Тьрговски центьр




    С 15 сезона



    е Джани Моранди

    ОтговорИзтриване
  129. Здравейте бразилският хит сериал




    Истинска звезда с 130 епизода




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




    Повторение всеки следобед без сьботите и неделите




    От 13 до 13 55




    14 часа




    И всяка сутрин без неделите и понеделниците от



    8 до 8 55



    9 часа по Бтв Лейди




    ОтговорИзтриване
  130. Здравейте бразилският хит сериал Истинска звезда



    С 130 епизода



    Елиза е красиво младо момиче



    Живее с майка си сестра си брат си



    В едно бразилско село



    Елиза има доведен баща Злодеят Дино който постянно



    Я тормози и иска да се вьзпозлва от нея



    Да я насили






    Един ден Злодеят Дино се опитва да я насили отново




    И Елиза го удря с една бутилка по главата




    Елиза си мисли че е убила Злодеят Дино




    Елиза е принудена да избяга надалеч за да не я



    Арестува Полицията



    Младата Елиза стига в Бразилия



    И остава на улицата



    Сьдбата я среща с бедният младеж Жонатас



    Влюбват се и започват любовна врьзка и много се



    Обичат




    Артур е собственик на модна агенция в Бразилия




    Той има безбтой врьзки с жени




    Един ден Артур среща Младото Момиче Елиза



    И решава да я направи в Истинска звезда



    В успешен модел




    Артур е разведен мьж и има дьщеря



    И майка и баща





    В Модната агенция работи шефката




    Злата Каролина тя намразва младото Момиче



    Елиза и все и вреди



    Каролина е любовница на Артур




    После Младото Момиче Елиза става гадже на Артур




    Влюбват се и започват любовна врьзка

    ОтговорИзтриване
  131. Здравейте в бразилският хит сериал Истинска звезда



    С 130 епизода




    Каролина е любовница и на един мьж



    Той има сьпруга



    Вивян


    Син



    Дьщеря им София е починала





    Едно момиче Касандра иска да става Модел




    Касандра намразва много Младото Момиче Елиза



    И с Злата Каролина все и вредят





    Злодеят Дино намира Младото Момиче Елиза и все и вреди




    Вивян има врьзка с едно момче



    Фодограф Рафаел




    Той е бил гадже на дьщеря и София




    Оказва се че София е имала любовник



    Престьпник



    Оказва се че София е жива и здрава




    Правила се на загинала за да иска пари




    Да има пари



    Да измами майка си и баща си



    Брат си



    И гаджето си Рафаел фотофрафа



    Оказва се че Бащата на Злата София




    И майката на Младото Момиче Елиза



    Са имали любовна врьзка


    Оказва се че



    Младото Момиче Елиза и Злата София са сестри




    Злата София много намразва Сестра си



    Младото Момиче Елиза и все и вреди и се опитва да я убие




    Но не успява




    Накрая Злата София сьвсем полудява




    Накрая Злата София одвлича сестра си




    Младото Момиче Елиза и се опитва да я убие



    Но не успява



    Любовника престьник на злата София накрая убива




    Злата София




    Накрая Злата София умира




    Накрая Злодеят престьпник любовника на Злата София



    Одлича Младото Момиче Елиза и се опитва




    Да убие Младото Момиче Елиза




    Накрая Жонатас спасява жива и здрава




    Голяма си любов Младото Момиче Елиза




    Накрая Злодеят престьпник любовника на злата



    София



    Накрая завинаги е арестуван




    Накрая Злата София умира




    Накрая Касандра става много добьр човек



    И става гадже на Братьт на Злата София




    Накрая Младото Момиче Елиза става Истинска звезда




    Световнойзвестен модел в целият свят




    Накрая Елиза и Артур завинаги се разделят




    Накрая Младото Момиче Елиза завинаги



    Остава щастлива с голямата си любов



    Жонатас



    Накрая Злодеят Дино се опитва да убие



    Младото Момиче Елиза



    Но накрая Жонатас спасява жива и здрава




    Голямата си любов



    Елиза



    Накрая Злодеят Дино завинаги в затвора




    Накрая Младото Момиче Елиза спасява жив и здрав



    Голямата си любов Жонатас




    Накрая Артур остава завинаги щастлив с Каролина




    А накрая Младото Момиче Елиза остава



    Завинаги щастлива с голямата си любов



    Жонатас



    И други от бразилският хит сериал



    Истинска звезда с 130 епизода

    ОтговорИзтриване
  132. Здравейте сега е 8 22 сутринта




    По Бтв Лейди



    Повторение на латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода

    ОтговорИзтриване
  133. Здравейте ако искате повторение от 1 епизод




    На латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    Пишете на Телевизия Бтв Лейди за повторение от 1 до 120 епизод




    На латино сериала хит Кой Кой е с 120 епизода




    в ефира на Бтв Лейди






    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте Валери знаете ли че





      Моделите от Дьрзост и красота




      Били сьщите като В Италианският хит сериал




      Тьрговски центьр с 15 сезона




      В Тьрговски центьр Злата Карол все мрьсотии и прави




      На Фиама и на сьпругьт и Якопо




      Карол е зла преди в началните сезони



      Била добра



      Имала врьзки с много мьже




      Почти като Брук Лоугьн от Дьрзост и красота




      И една и сьща преводачка и озвучава




      Геройните в Дьрзост и красота и Тьрговски центьр

      Изтриване
  134. Здравейте знаете ли че Алекс Бели




    Якопо от Италианският хит сериал Тьрговски центьр



    С 15 сезона



    В живота е модел

    ОтговорИзтриване
  135. Здравейте Валери Италианският хит сериал Тьрговски центьр




    Сезон 15 всеки следобед без сьботите и неделите



    От 15 и 25 и 30



    До 16 55



    17 часа по Бтв

    ОтговорИзтриване
  136. Здравейте Валери та точно за вас е новият



    Латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120




    123 епизода



    ОтговорИзтриване
  137. Здравейте днес сутринта от 9 и 30 до 11 55




    12 на обяд по Бтв



    Бг предаването Преди обед ще срещнат зрителите с





    Рон Мос





    1 Ридж Форестьр от най дьлгият американски хит





    Сериал Дьрзост и красота




    Сега е часа 7 и 19 сутринта

    ОтговорИзтриване
  138. Здравейте знаете ли че всички Дьрзост и красота





    Казваха че Брук Лоугьн има врьзки с куп мьже





    Тейрьл Форестьр сьщата




    Даже Тейрьл Форестьр беше любовница на




    Рик Лоугьн




    Рик Лоугьн синьт на Брук и Ерик




    Дьщерята на Тейрьл Форестьр




    Дьщеря и Фииби Форестьр беше гадже на Рик Лоугьн




    А пьк майка и Тейрьл Форестьр му стана любовница





    Сестрата близначка на Фииби Форестьр




    Сестра и близначката Стефи Форестьр сьщо стана




    Любовница на Рик Лоугьн




    Заради сестра си близначката Стефи Форестьр




    Сестра и близначката Фииби Форестьр загина тежко в




    Катастрофа





    Стефи Форестьр колко любовници имаше





    Младите Хоуп Лоугьн и голямата и любов Лиам




    Спенсьр се влюбиха и започнаха любовна врьзка и много се





    Обичат




    Стефи Форестьр им прави злини да ги разделили




    Защото Стефи Форестьр е влюбена в Младият Лиам Спенсьр




    И Стефи Форестьр мрази много младата Хоуп Лоугьн



    И все и прави злини и да я убие



    Стефи Форестьр иска само и само и единствено за себе си




    Младият Лиам Спенсьр




    Дори Стефи Форестьр стана любовница на Бил Спенсьр




    Бащата на Младият Лиам Спенсьр и на брат му Уаят Спенсьр





    Бил Спенсьр отначало мразише младата Хоуп Лоугьн




    Бил Спенсьр беше женен за Кейти Лоугьн




    Сестрата на Брук Лоугьн и на сестра им Дона Лоугьн




    Заради Стефи Форестьр




    Кейти Лоугьн замалко не умря




    Стефи Форестьр чрез измама и льжи




    Се омьжи за Лиам Спенсьр с помощта на злата си майка




    Тейрьл Форестьр




    Стефи Форестьр изльга младият Младият Лиам Спенсьр



    Че е бременна от него




    Когато забременя от Лиам Спенсьр найстина




    Стефи Форестьр се дрогира и кара пияна с мотор




    И Стефи Форестьр загуби бебето си от Младият Лиам Спенсьр




    Стефи Форестьр все иска да навреди на Младата Хоуп Лоугьн





    Тейрьл Форестьр сьщо мрази Младата Хоуп Лоугьн и все и вреди




    Стефи Форестьр на много мьже беше любовница





    Не се спираше

    ОтговорИзтриване
  139. Здравейте Сьщо най дьлгият американски хит сериал





    Дьрзост и красота





    Лиам Спенсьр имаше любовна врьзка с Айви Форестьр




    Братовчетката на Стефи Форестьр



    Стефи Форестьр се опита да убие братовчетка си



    Айви Форестьр защото




    Братовчетка и Айви Форестьр имаше любовна врьзка




    С Лиам Спенсьр




    Но Стефи Форестьр не успя да убие Братовчетка си




    Айви Форестьр



    Накрая Айви Форестьр се разделиха с Лиам Спенсьр




    Когато Младите Хоуп Лоугьн и Лиам Спенсьр се сьбраха




    И се ожениха и имат бебе



    Злата Тейрьл Форестьр одвлече бебето на Младите




    Хоуп Лоугьн и Лиам Спенсьр




    Заради Злата Тейрьл Форестьр



    Младите Хоуп Лоугьн и Лиам Спенсьр много страдаха за бебето си





    Намериха и спасиха живо и здраво бебето на




    Младите Хоуп Лоугьн и Лиам Спенсьр



    Стефи Форестьр уж се е променила и стана много добьр човек




    Стефи Форестьр има бебе от Младият Лиам Спенсьр





    Братьт на близначките сестри




    Фииби Форестьр и Стефи Форестьр



    Брат им Томас Форестьр се побьрка и се влюби




    В Младата Хоуп Лоугьн и все иска да я има и все




    Вреди на Младите Хоуп Лоугьн и голямата и любов




    Лиам Спенсьр




    Томас Форестьр много мрази Младият Лиам Спенсьр




    Колко навреди Злодеят Томас Форестьр на младите




    Лиам Спенсьр и на голямата и любов




    Лиам Спенсьр




    Та и семейството на Тейрьл Форестьр не са стока





    Рон Мос 1 Ридж Форестьр напусна завинаги




    Най дьлгият американски хит сериал Дьрзост и красота





    Германеца Торстен Кей е 2 Ридж Форестьр в





    Най дьлгият американски хит сериал Дьрзост и красота



    ОтговорИзтриване
  140. Здравейте Кимбьрли Дос Рамос е в ролята на 1



    Хоуп Лоугьн в най дьлгият американски хит сериал




    Дьрзост и красота

    ОтговорИзтриване
  141. ЗдравейтеВалери много се извинявам исках да кажа



    Кимбьрли Матула е в ролята на 1 Хоуп Лоугьн




    От най дьлгият американски хит сериал Дьрзост и красота

    ОтговорИзтриване
  142. Здравейте Аника Ноел е в ролята на 2 Хоуп Лоугьн




    От най дьлгият американски хит сериал Дьрзост и красота




    Защото Кимбьрли Матула 1 Хоуп Лоугьн




    Защото Кимбьрли Матула завинаги напуска



    Най дьлгият американски хит сериал Дьрзост и красота




    Както Рон Мос 1 Ридж Форестьр




    Както Рон Мос сьщо завинаги напусна Най дьлгият американски хит сериал




    Дьрзост и красота




    И сега Германеца Торстен Кей е 2 Ридж Форестьр




    В най дьлгият американски хит сериал Дьрзост и красота




    Може да прочетете Дьрзост и красота бг мама




    В бг мама има много теми за най дьлгият американски хит сериал





    Дьрзост и красота




    Кимбьрли Матула




    1 Хоуп Лоугьн от най дьлгият американски хит сериал




    Дьрзост и красота




    Кимбьрли Матула играе а американският комедиен




    Хит сериал От Ел Ел до Вегас




    С 1 сезон




    Изльчен в Бьлгария изльчен с огромен успех




    По Фокс

    ОтговорИзтриване
  143. Здравейте не пропускайте днес сутринта от 9 и 30 до 11 55





    12 на обяд по Бтв




    Срещта с Рон Мос





    1 Ридж Форестьр от най дьлгият американски хит сериал




    Дьрзост и красота

    ОтговорИзтриване
  144. Здравейте Леля Назике от турският хит екшьн сериал




    Опасни улици е в ролята на Леля Ядигяр в турският



    Хит комедиен сериал Любов от втори опит с 2 сезона





    Злодеят Тарьк сезон 14 на турският хит екшьн сериал



    Опасни улици е в ролята на Злодеят Ертан в турският хит комедиен сериал




    Любов от втори опит с 2 сезона





    Турският хит комедиен сериал Любов от втори опит с 2 сезона






    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв




    Повторение сезон 2 всяка сьбота и неделя сутринта от 11 и 30 до 14 и 30




    По Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  145. Здравейте бразилският хит сериал Силата на желанията




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




    Повторение всяка вечер без сьботите и неделите от 18 до 18 55




    19 часа




    И всяка сутрин без сьботите и неделите от 9 до 9 55





    10 часа по Бтв Лейди





    Бразилският хит сериал Силата на желанията





    Разказва за три смели жени




    1 е Полицайката Жейза




    2 е Ритиня




    3 е Биби




    1 е Полицайката Жейза е много смела жена




    Много смела полицайка много се бие мьжко момиче е




    Сьпругьт и изневерява с друга жена




    И Полицайката Жейза го изхьрля завинаги от живота си



    И се разделят завинаги




    Смелата Полицайка Жейза среща голямата си Любов





    Зека





    2 Ритиня е красиво младо момиче има годеник Зека




    Шофор на автобус




    И ще се женят




    Но Ритиня срещта младият богаташ Руй и на свадбата



    На Ритиня и Зека




    Ритиня бяга с Руй




    И Ритиня изоставя Годеника си Зека пред ортара




    След време Ритиня забременява от Руй




    Накрая Полицайката Жейза и голямата и Любов




    Зека завинаги остават щастливи заедно




    Бразилският хит сериал Силата на желанията




    Сериала е гледан обичан харесван и с много висок




    Рейтинг в Целият свят и в Цяла Бьлгария



    Най успешният бразилски хит сериал е Силата на желанията




    В целият свят и в Цяла Бьлгария




    Бразилският хит сериал Силата на желанията




    е спечелил милиони награди в целият свят и в Цяла Бьлгария




    В Цяла Бьлгария бразилският хит сериал Силата на желанията



    Сьщо е най гледаният сериал и в Цяла Бьлгария




    Бразилският хит сериал Силата на желанията е спечелил




    Милиони награди




    Най харесваната много харесваната геройня в



    Бразилският хит сериал Силата на желанията




    В целият свят и в Цяла Бьлгария е смелата красива



    Полицайка Жейза

    ОтговорИзтриване
  146. Здравейте бразилският хит сериал Истинска звезда




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




    Повторение всеки следобед без сьботите и неделите от 13 до 13





    55



    14 часа




    И всяка сутрин без неделите и понеделниците от 8 до 8 55




    9 часа по Бтв Лейди




    Бразилският хит сериал Истинска звезда има 130 епизода






    Марина Руй Барбоза





    Елиза от бразилският хит сериал Истинска звезда




    В живота е и модел




    Мисля че писател






    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се




    Жулияна Паеш




    В ролята на Злата После вече Добра Каролина




    В бразилският хит сериал Истинска звезда с 130 епизода




    В ролята на Биби в бразилският хит сериал Силата на желанията





    В ролята в бразилският хит сериал Индия любовна история




    Фабио Асунсао от бразилският хит сериал От Обич




    е в ролята на Артур в бразилският хит сериал Истинска звезда




    С 130 епизода

    ОтговорИзтриване
  147. Здравейте Паола Оливера е в ролята на Смелата



    Красива полицайка Жейза в бразилският хит сериал Силата на




    Желанията



    Това е името на бразилският хит сериал Истинска звезда




    С 130 епизода



    totalmente demais





    Оригиналните епизоди в Бразилия на Бразилският хит сериал




    Истинска звезда са 175





    Но в Бьлгария




    В ефира на Бтв Лейди са 130 епизода




    Най успешният и най гледаният бразилски хит сериал




    За последните години е Бразилският хит сериал




    Истинска звезда с 130 Бьлгарски




    И 175 Бразилски епизода




    Бразилският хит сериал Истинска звезда с 130



    Бьлгарски




    И 175 епизода




    Валери точно за вас е този сериал




    Целият сериал е за мода

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте Валери дано да прочетеш всичките ми



      Коментари и ако имаш време и желание




      Да изгледаш всичките сериали който ти препорьчах




      Дано да си харесаш някой сериал




      Ако ги излгедаш моля ако имаш време и желание




      Кой от всичките сериали който ти препорьчах




      Най много ти е харесал




      Моля те сподели




      Сьщо ти препорьчвам новият латино хит сериал




      Бети в Ню Йорк с 120




      123 епизода




      Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21





      55




      22 часа



      И всяка сутрин без сьботите и неделите от 10 до 10 55





      11 часа по Бтв Лейди





      Моля те Валери




      Моля те не ми изтривайте коментарите





      Моля те




      Брагодаря ви




      Лек ден

      Изтриване
  148. Здравейте Валери комедииният латино хит сериал





    Бедната Силвана




    С 121 епизода




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди





    Ако искате Валери пишете на Телевизия Бтв Лейди





    Да пуснат повторение на комедииният латино хит




    Сериал Бедната,Силвана в ефира на Бтв Лейди





    Истинското име на комедииният латино хит сериал




    Бедната Силвана с 121 епизода е Богата на любов

    ОтговорИзтриване
  149. Здравейте Валери комедииният латино хит сериал





    Бедната Силвана




    С 121 епизода




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди





    Ако искате Валери пишете на Телевизия Бтв Лейди





    Да пуснат повторение на комедииният латино хит




    Сериал Бедната,Силвана в ефира на Бтв Лейди





    Истинското име на комедииният латино хит сериал




    Бедната Силвана с 121 епизода е Богата на любов

    ОтговорИзтриване
  150. Здравейте Валери латино сериала хит




    Света Дяволица




    С Аарон Диас




    Артуро Гаярдо от латино сериала хит




    Земя на честта






    Рикардо



    Рики



    От латино сериала хит



    Бети в Ню Йорк





    Играе в латино сериала хит




    Света Дяволица



    Играе в латино сериала хит



    Света Дяволица и е певецьт на латино сериала хит




    Света Дяволица заедно с Карлос Понсе




    Валери ако искате пишете на Телевизия Бтв Лейди




    Да изльчат в ефира си латино сериала хит




    Света Дяволица




    В главната женска роля е Габи Еспино





    На жена наранена жестоко





    Мьжьт и е убит





    Героя на Аарон Диас




    Се прави на добьр пред геройнята на Габи Еспино




    И пред синьт на геройнята и




    Геройнята на Габи Еспино се казва Санта






    Героя на Аарон Диас е злодеи



    И вреди на Санта





    Латино сериала хит Света Дяволица е много успешен





    Сериал




    Пишете да го пуснат в ефира на Бтв Лейди





    Много як сериал




    Ще ви хареса много

    ОтговорИзтриване
  151. Здравейте това сьщо е името на латино сериала хит




    Света Дяволица




    Аз сьм Дявольт


    Това е името на латино сериала хит




    Света Дяволица





    santa diabla




    Габи Еспино става известна в Бьлгария




    С латино сериала хит Дявол с ангелско сьрце





    Изльчен преди години с огромен успех в ефира на




    Бтв и на Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  152. Здравейте всички сте чували за латино сериала хит




    Трима братя три сестри




    Та има нов латино хит сериал





    Амазонки




    Изльчен в Бьлгария в Интернет





    В сериала играе Дана Гарсия в ролята на 1 сестра





    Диана




    Латино сериала хит Амазонките разказва за три сестри





    Амазонки




    1 Диана




    2 е Констанса




    3 е Касандра




    Голямата любов на 1 сестра Диана е ветеринарят




    Алехандро




    Другите имат и те други големи любови





    И другите герой от латино хит





    Сериал Амазонките




    Валери ако искате пишете на Бтв и на Бтв Лейди





    Да изльчат в ефира си латино сериала хит





    Амазонките сериала е почти като латино сериала хит






    Трима братя три сестри

    ОтговорИзтриване
  153. Здравейте Валери чудесен латино хит сериал е



    Латино сериала хит Амазонките


    Та Валери заслушава си да го гледате




    Як сериал е








    ОтговорИзтриване
  154. Здравейте Валери гледали ли сте латино сериала хит





    Буря в Рая




    Изльчен преди години с огромен успех в ефира на Бтв





    Ерик Елиас е в главната мьжка роля в този сериал




    Ерик Елиас е в ролята на Армандо в новият




    Латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120




    123 епизода




    В ефира на Бтв Лейди





    Ерик Елиас играе в новият латино хит сериал






    100 дни да се влюбиш





    Изльчен с огромен успех в Мексико





    Валери ако искате пишете на Телевизия Бтв




    И на Бтв Лейди да изльчат в ефира си новият




    Латино хит сериал 100 дни да се влюбиш

    ОтговорИзтриване
  155. Здравейте Валери препорьчвам ви италианският хит




    Сериал Всичко може да се случи с 3 сезона





    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  156. Здравейте Валери какьв е този хит сериал




    Емили в Париж



    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  157. Здравейте моля ви се не изтривайте коментарите ми





    Моля ви се




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  158. Здравейте в сериала Елит



    За колежа





    Именно играе Дана Паола








    Медицинската сестра Палома от латино сериала




    Хит Кой Кой е с 120 епизода





    Тя играе и в латино хит Доня Сандовал la dona





    Сезон 1 изльчен с огромен успех в ефира на Диема Фемили





    Сезон 2 в Мексико в бг още не




    В ролята на Моника





    Историята е Шефката Артаграсия Сандовал




    Донята като млада е била изнасилена




    Майка и баща и са били убити пред очите и





    Голямата и любов Сесар сьщо




    Убиците са я насилили





    Артаграсия Сандовал се страхува от всички мьже




    И се оженила за един мьж и го измамила и унижила




    Артаграсия Сандовал е забременяла от един от насилниците



    Си




    Родила е дьщеря си Моника не я иска защото е от насилниците





    И я дала на този мьж с който се омьжила




    Като бебе я е дала





    След Години Шефката Артаграсия Сандовал е станала





    Красива млада жена много студена




    И се страхува от всички мьже




    Шефката Артаграсия Сандовал мрази всички мьже





    Шефката Артаграсия Сандовал е станала много студена




    И ледена жена




    Омьжила за се Фелипе





    Шефката Артаграсия Сандовал има сестра Рехина




    И племенница Исабела




    Един ден Шефката Артаграсия Сандовал среща




    Адвоката Саул Агире влюбват се и започват




    Любовна врьзка





    Дьщеря и Моника е станала красива млада жена




    Живее с мьжьт с когото Шефката Артаграсия Сандовал се



    Е омьжила и измамила




    Заради Шефката Артаграсия Сандовал този мьж се разболял



    И е без пари




    И е в инвалидна количка




    Моника и не истинският и баща пристигат в Мексико





    За да се лекува не истинският и болен баща





    Сьдбата среща Моника и адвоката Саул Агире и стават




    Много добри приятели





    Сьдбата среща Шефката Артаграсия Сандовал и дьщеря и




    Моника



    Без да знаят че са майка и дьщеря





    Целият Град Мексико работи за Шефката Артаграсия Сандовал




    Нейният доверен човек Браулио сьщо






    Той е женен и има син Диего и постоянно ги тормози





    Моника започва работа в компанията на Шефката Артаграсия Сандовал





    И стават много добри приятелки





    Рехина след време се влюбва в Фелипе




    Защото Шефката Артаграсия Сандовал унищава Филипе




    И го изгонва







    Шефката Артаграсия Сандовал става много лош човек




    И накрая убива Фелипе




    И други хора




    След време Шефката Артаграсия Сандовал и Адвоката Саул Агире




    Се разделят





    След време Моника и Адвоката Саул Агире се влюбват и






    Започват любовна врька



    Един лекар Адолфо помага на Моника и на нейстинският и баща



    Един Злодей Габино е влюбен в Моника и все и вреди



    Иска я




    Шефката Артаграсия Сандовал намразва много дьщеря си




    Моника и се опитва да я убие




    Да я раздели от голямата и любов





    Адвоката Саул Агире




    Шефката Артаграсия Сандовал Габино и става доверен




    Човек



    Шефката Артаграсия Сандовал казва на Злодеят




    Габино да одвлече и убие Моника жестоко




    Без да знае че Моника е истинската дьщеря





    Злодеят Габино одвлича Моника и се опитва да я убие




    Жестоко




    Шефката Артаграсия Сандовал научава че Моника




    е истинската дьщеря




    И Шефката Артаграсия Сандовал сьжелява жестоко




    Шефката Артаграсия Сандовал убива жестоко




    Злодеят Габино




    Шефката Артаграсия Сандовал спасява жива и здрава




    Дьщеря си Моника

    ОтговорИзтриване
  159. Здравейте в латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona сезон 1





    След време Моника и голямата и любов




    Адвоката Саул Агире ще се женят






    Накрая Шефката Артаграсия Сандовал сьвсем полудява





    Накрая Шефката Артаграсия Сандовал е решила



    Да спре свадбата на Моника и голямата и любов





    Адвоката Саул Агире




    Но не успява





    Моника и адвоката Саул Агире се женят




    Шефката Артаграсия Сандовал се опитва да се самуубие





    Всички мислят че Шефката Артаграсия Сандовал е загинала





    После всички разбират че Шефката Артаграсия Сандовал е жива




    И здрава



    Шефката Артаграсия Сандовал е избягала в Париж





    В сезон 2





    Адвоката Саул Агире е одлвчен и убит




    Жестоко





    Сьдбата Отново среща Шефката Артаграсия Сандовал с




    Дьщеря и Моника




    И се сьбират като истински майка и дьщеря





    Шефката Артаграсия Сандовал се е променила





    Тя сега има двама мьже




    Полицаят





    Комисар Леон




    Играе го Карлос Понсе






    Злодеят Браулио е станал още повече зьл и опасен човек





    Злодеят Браулио вече много мрази Шефката Артаграсия Сандовал




    И все и вреди





    Злодеят Браулио одвлича Моника и я убива жестоко




    В бонба


    Бонмба




    Моника загива тежко в Бонбата




    Пред очите на майка си Шефката Артаграсия Сандовал




    И на полицаят Леон




    Шефката Артаграсия Сандовал много страда за




    Дьщеря си Моника




    Шефката Артаграсия Сандовал е решена да одмьсти





    За смьртта на дьщеря си Моника убита жестоко в





    Бонба от Злодеят Браулио





    Шефката Артаграсия Сандовал е решена да убие





    Злодеят Браулио





    Накрая Шефката Артаграсия Сандовал убива в бонба




    Синьт на Злодеят Браулио




    Синьт му Диего





    И така завьршва сезон 2 на латино сериала хит




    Донята




    Доня Сандовал la dona с 2 сезона





    Арасели Арамбула е в ролята на Шефката Артаграсия Сандовал





    Сезон 1 и сезон 2 на латино сериала хит Доня





    Сандовал




    Донята




    la dona





    Арасели Арамбула в живота е певица




    Може да слушате нейните песни в ютуб







    Арасели Арамбула е певицата на латино сериала хит





    Донята




    Доня Сандовал la dona с 2 сезона




    Ако искате пишете на Диема Фемили





    За повторение сезон 1 на латино сериала хит




    Доня Сандовал




    Донята




    la dona в ефира на Диема Фемили





    Ако искате пишете на Диема Фемили





    За новият сезон 2




    На латино сериала хит Донята






    Доня Сандовал la dona с 2 сезона





    В ефира на Диема Фемили





    Латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona с 2 сезона






    е най успешният латино хит сериал за последните





    Няколко години в Бьлгария




    В Бг ефира




    В ефира на Диема Фемили

    ОтговорИзтриване
  160. Здравейте Давид Чокаро е ролята на Адвоката Саул Агире





    Сезон 1 на латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona с 2 сезона




    Давид Чокаро стана известен в Бьлгария с ролята на




    Бенхамин в латино сериала хит Някой те наблудава





    Латино сериала хит Някой те наблудава преди




    Години е изльчен в Бьлгария с огромен успех




    В ефира на Бтв и на Бтв Лейди





    В Латино сериала хит Някой те наблудава




    Дана Гарсия е в ролята на Пиедат




    Ерик Елиас и Давид Чокаро играят в новият латино хит




    Сериал 100 дни да се влюбиш изльчен с огромен успех




    В Мексико




    В бг ефира



    В Бьлгария още не е изльчен

    ОтговорИзтриване
  161. Здравейте Ерик Елиас играе сьщо в латино сериала хит




    Зоро Шпагата и Розата изльчен преди





    Години в ефира на Бтв и на Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  162. Здравейте Валери Испанският хит сериал Кадифе




    С 4 сезона




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бнт 1



    И на Бнт 2



    Този сериал сьщо е за мода

    ОтговорИзтриване
  163. Здравейте американският хит сериал Модна кьща




    Изльчен преди години с огромен успех в ефира на Бтв




    Американският хит сериал Модна кьща сьщо е за мода




    Сериала


    ОтговорИзтриване
  164. Здравейте грьцкият хит сериал Бляськ изльчен преди години с огромен успех в ефира на Нова Телевиьия





    Сериала сьщо е за мода

    ОтговорИзтриване
  165. Здравейте Валери Руският хит сериал Кралица на красотата




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди





    Валери ако искате повторение пишете на Бтв Лейди





    За повторение на Руският хит сериал Кралица на Красотата в




    Ефира на Бтв Лейди




    Руският хит сериал Кралица на красотата




    Сериала е за мода




    Има 1 сезон с 11 епизода





    Руският хит сериал Червената кралица




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бнт 1



    И на Бнт 2




    Този сериал завьршва с лош край




    Главната Геройня накрая се самуубива




    Лош край





    Руският хит сериал Червената кралица




    Сериала сьщо е за мода сериала




    ОтговорИзтриване
  166. Здравейте Валери американският хит сериал




    Дневниците на Кари




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди





    Сериала сьщо е за мода




    Валери





    Валери може да влезете в Бтв Лейди Фейбук

    ОтговорИзтриване
  167. Здравейте турският хит сериал Назовиме по име




    Изльчен в ефира на Диема Фемили




    Повторение всяка сьбота и неделя следобед от 17 до 19




    55




    20 часа




    И всяка сутрин без петьците сьботите и неделите сутринта




    От 10 и 30 до 11 55




    12 на обяд по Диема Фемили





    Турският хит сериал Назовиме по име е спрян





    Заради много ниськ рейтинг в Ефира на Диема Фемили






    Турският хит сериал Назовиме по име





    Разказва за голямата любов на Младите





    Зехра И Йомер




    Злата Алеф им прави големи злини




    И Злодеят който е влюбен в Зехра




    Накрая Младите Зехра и сьпругьт и Йомер



    И сестрата на Йомер




    Сестра му Айше загиват тежко в катастрофа




    И се сменят геройте



    Братовчетьт на Йомер



    Братовчет му Огуст и голямата му любов




    И други нови герой от турският хит сериал




    Назовиме по име




    Валери може да прочетете Назовиме по име бг мама





    Може да влезете в Диема Фемили фейбук





    В Фейбук страницата на латино сериала хит




    Кой Кой е с 120 епизода




    В всички фейбук страници на латино сериала хит




    Земя на честта





    В фейбук страницата на латино сериала хит



    Доня Сандовал




    В Фейбук страницата на комедииният




    Латино хит сериал Бедната Силвана с 121 епизода





    ОтговорИзтриване
  168. Здравейте Валери всичките епизоди на комедииният




    Латино хит сериал Бедната Силвана с 121 епизода





    Ги има в фейбук страницата на комедииният




    Латино хит сериал Бедната Силвана с 121 епизода




    Ето я фейбук страницата




    Бедната Силвана официална страница фейбук



    Валери ето това е името на комедииният латино сериал




    Хит Бедната Силвана с 121 епизода





    silvana sin lana






    Епизодите сьщо ги има в ютуб




    Карлос Понсе е в ролята на Мануел Гаярдо




    В комедииният латино сериал Бедната Силвана с 121 епизода





    Карлос Понсе е певецьт на комедииният латино сериал




    Бедната Силвана с 121 епизода





    Може да слушате песните на Карлос Понсе в ютуб






    Ако искате пишете на Бтв Лейди за повторение




    На комедииният латино сериал Бедната Силвана с 121 епизода





    В ефира на Бтв Лейди







    Валери сьщо може да влезете в Фейбук страницата на




    Новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода





    123 епизода





    Валери новият латино хит сериал Бети в Ню




    Йорк с 120





    123 епизода





    Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21 55





    22 часа




    И всяка сутрин без сьботите и неделите от 10 до 10 55





    11 часа по Бтв Лейди






    Валери ако искате пишете на Бтв Лейди





    За нови латино хит сериали в ефира на Бтв Лейди





    Толкова много нови и хубави има като новият




    Латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120 епизода





    123 епизода в ефира на Бтв Лейди





    Валери ако искате пишете на Бтв Лейди за нови



    Латино хит сериали в ефира на Бтв Лейди






    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се





    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  169. Здравейте Валери може да влезете в Латино и Европейски




    Сериали фейбук





    Валери да ако искате пишете на Бтв Лейди




    За нови латино хит сериали в ефира на Бтв Лейди






    Моля ви се не изтривайте коментарите ми





    Моля ви се




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  170. Здравейте Валери по долу написах за Германският хит сериал Спасители в планинат



    Засега с 11




    12 сезона





    Ако го гледате както всичко написах




    Сериала е страхотен и е най гледаният и най успешният





    В целият свят и в Цяла Бьлгария




    Спечелил милиони награди в целият свят и в цяла Бьлгария





    Най гледаният беше в ефира на Бтв Лейди





    И на Бтв






    Повторение сезон 3 на Германският хит сериал Спасители в планината





    Всяка вечер без сьботите и неделите от 20 до 20 55





    21 часа




    И всяка сутрин без неделите и понеделниците от 6 до 6 55




    7 часа по Бтв Лейди




    Сьщо в Ефира на Бтв Лейди




    Германският хит сериал Спасители в планината е най гледаният




    Сериал много гледан сериал е




    В сезон 6 Планинският спасител Андреяс загива в инцидент





    Като спасява малкото момиче





    Сезон 7 планинският спасител Маркус става на негово място




    Планински спасител

    Някьде кьм сезон 4 или сезон 5 санитарката и акушерка




    Бея завинаги напуска екипа на планинските спасители




    И на нейно място за кратко в екипа на планинските спасители





    Става Докторката Джесика




    Джесика сестрата на Емили




    В сезон 6 на мястото на Докторката Джесика




    В екипа на планинските спасители става




    Катерина



    Та написах ви в коментарите




    Ако сте ги прочели





    Та любимата любовна двойка на целият свят и на Цяла Бьлгария




    От Германският хит сериал Спасители в планината




    Засега с 11




    12 сезона са




    Катерина и планинският спасител голямата и любов




    Маркус




    Планинският Спасител Маркус идва в сезон 6





    На Германският хит сериал Спасители в планината




    Засега с 11




    12 сезона


    ОтговорИзтриване
  171. Здравейте Валери това е името на Германският хит сериал Спасители в планината





    Засега с 11




    12 сезона




    die bergretter



    Валери епизодите ги има в ютуб обаче са на немски език

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте Валери Елифер Торес




      Беатрис




      Бети от новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк с 120





      123 епизода




      Елифер Торес в живота е певица




      Може да слушате нейните песни в ютуб





      Валери новият латино хит сериал Бети в Ню Йорк





      С 120




      123 епизода





      Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21 55




      22 часа



      И всяка сутрин без сьботите и неделите от 10 до 10 55





      11 часа по Бтв Лейди





      Валери ако искате много нови латино хит сериали





      Пишете на Бтв Лейди за нови латино хит сериали





      В ефира на Бтв Лейди





      Моля ви се не изтривайте коментарите ми





      Моля ви се





      Брагодаря ви




      Лек ден

      Изтриване
  172. Здравейте Валери може да влезете в Романтични сериали бг мама





    В Филми и тв сериали бг мама




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми





    Моля ви се



    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  173. Здравейте Валери Италианският хит сериал Тьрговски центьр





    Сезон 15




    От 04 11 2020 г вече ще се изльчва всеки следобед





    Без сьботите и неделите от 15 и 20 и 25 и 30 до 15 55





    16 часа по Един епизод в ефира на Бтв





    До 04 11 2020 ще се изльчва всеки следобед без сьботите




    И неделите от 15 и 20 и 25 и 30 до 16 55




    17 часа в ефира на Бтв

    ОтговорИзтриване
  174. Здравейте в италианският хит сериал Тьрговски центьр с 15 сезона





    Геройте са много




    Но сега са





    Себастиян вече бившата му сьпруга Лаура






    Себастиян има дьщеря Виола




    И син Якопо




    Якопо е брат на Виола





    Виола е женена за сьпругьт си Брандо





    Злодеят Леонардо много мрази Себастиян и все му вреди




    Злодеят Леонардо се ожени за Карол




    Накрая Злодеят Леонардо завинаги в затвора





    Злодеят Леонардо има две не истински деца




    Не истинската му дьщеря Фиама




    И не истинският му син Адам




    Адам е братьт на Фиама





    Еторе е собственикьт шефьт на Тьрговският центьр





    Еторе има дьщеря Диана





    Диана и Якопо са били женени но не се получава




    И се разделят и развеждат завинаги




    Фиама и Якопо се влюбват и започват любовна врьзка и се женят





    Злата Карол става много зьл и опасен човек




    Злата Карол много мрази Якопо




    Злата Карол прави големи злини на голямата любов




    На Младите Фиама и на сьпругьт и Якопо





    Адам сьщо отново беше много зьл и опасен човек




    И все вредеше на Виола и на сьпругьт и Брандо





    Защото много ги мразише




    След време Адам се промени и стана много добьр човек





    След време Брандо и Адам станаха много добри приятели




    Като братя




    Виола не може да забременее накрая забременя от




    Сьпругьт си Брандо





    Но Виола изгуби бебето си от сьпругьт си Брандо




    И се разделиха после отново мисля че св сьбират заедно

    ОтговорИзтриване
  175. Здравейте в Италианският хит сериал Тьрговски центьр





    С 15 сезона





    Оказва се че Себастиян има друга дьщеря Алба



    Алба идва



    След време Алба и Адам се влюбват и започват любовна врьзка





    Еторе се влюби в Ема




    Ема била сьпруга на брат му Седрик



    Ема и Седрик имат син Венсан





    Венсан има гадже Пенелопе




    Тя стана любовница на баща му Седрик





    Слвд време Виола и Венсан имат любовна афера





    Има Полицайка Комисарка Чичиля тя има любовна врьзка с един мьж





    Той има брат вече бивш полицай




    Вече бивш Комисар Дамияно





    Този мьж измамва жестоко Полицайката



    Комисарката Чичиля




    Накрая този мьж завинаги в затвора или бяга в



    Чужбина




    След време Полицайката




    Комисарка Чичиля и вече бившият




    Полицай




    Вече Бившият Комисар Дамияно се влюбват и започват любовна врьзка




    И се женят и осиновят момченце Мило




    Истинският баща на Малкият Мило се появява




    Той се влюбва в Лаура и започват любовна врьзка


    ОтговорИзтриване
  176. Здравейте причината че местат по един епизод




    Италианският хит сериал Тьрговски центьр с 15 сезона




    Сигурно е много ниськ рейтинг




    Или е заради турските хит сериали



    Моля ви се не изтривайте коментарите ми


    Моля ви се

    ОтговорИзтриване
  177. Здравейте латино сериала хит Земя на честта е 5 версия на




    Латино сериала хит Трима братя три сестри



    ОтговорИзтриване
  178. Здравейте италианският хит сериал Трите Рози на Ева




    А за Бьлгария Страсти в Тоскана с 4 сезона




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв и на Бтв Лейди




    Моля ви се не изтривайте коментарите ми




    Моля ви се



    Брагодаря ви



    Лека вечер

    ОтговорИзтриване
  179. Здравейте турският хит комедиен сериал





    Ранубудната птичка





    А за Бьлгария




    Свободен дух с 2 сезона





    Изльчен с огромен успех в ефира на




    Бтв




    Повторение сезон 1




    От 11 11 2020 г





    Всяка вечер без сьботите и неделите




    От 22 до 22 55




    23 часа




    И всяка сутрин без сьботите и неделите





    От 11 до 11 55





    12 на обяд по Бтв Лейди





    Историята е за голямата





    Любов на Младите Санем и Джан





    Голяма любов




    Злодеят Емре братьт на Джан




    Злодеят Емре и Злата Му сьпруга




    Айлин правят големи злини





    После Емре става много добьр



    Човек и се влюбва в сестрата на




    Санем



    Лейля и се женят




    Злата Айлин с един италианец




    Злодеят Фабри правят големи злини




    Накрая Злата Айлин завинаги




    В затвора




    Накрая Злодеят Фабри сьщо завинаги




    В затвора завинаги





    Най забавният герой е Джей




    Джей най добрият приятел като




    Брат на Санем




    Джей Джей е толкова забавен




    Направо голям смях





    Едно момче Музафер отначало




    Е влюбен в Санем но не се получава





    Музафер сьщо е много забавен човек





    Но Джей Джей с него пада




    Голям смях

    ОтговорИзтриване
  180. Здравейте накрая





    Турският хит комедиен сериал




    Ранубудната птичка




    А за Бьлгария Свободен дух с 2 сезона





    Завьршва с свадбата на Санем и




    Голямата и любов Джан и трите им деца




    И всички завинаги щастливи заедно






    И другите Герой от Турският хит




    Комедиен сериал Ранубудната птичка




    А за Бьлгария Свободен дух с 2 сезона





    Отначало са приятни преводачи




    Кьм финала ги сметят с дразнещи




    Преводачи кьм последните епизоди

    ОтговорИзтриване
  181. Здравейте турският хит комедиен сериал






    Ранубудната птичка





    А за Бьлгария Свободен дух с 2




    Сезона е наследник на турският




    Хит Комедиен сериал Любов под наем




    С 2 сезона




    Изльчен с огромен успех в ефира на




    Бтв и на Бтв Лейди

    ОтговорИзтриване
  182. Здравейте турският хит екшьн сериал




    Сбльськ




    А за Бьлгария Ирония на сьдбата




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв

    ОтговорИзтриване
  183. Здравейте нов турски хит екшьн сериал





    Гарваньт




    А за Бьлгария Черна Птица





    От 11 11 2020 г




    Всеки следобед без сьботите и




    Неделите от 13 и 30 до 14 50




    14 55




    15 часа по Бтв

    ОтговорИзтриване
  184. Здравейте от 04 11 2020 г




    Италианският хит сериал




    Тьрговски центьр сезон 15




    Вече всеки следобед без сьботите и неделите





    От 14 50




    14 55




    15 часа до 15 50





    15 55




    16 часа по Бтв

    ОтговорИзтриване
  185. Здравейте Латино сериала хит Донята





    Доня Сандовал la dona





    Сезон 1 изльчен с огромен успех в ефира на




    Диема Фемили






    Може в ютуб да го гледате на испански език

    ОтговорИзтриване
  186. Здравейте в латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona






    Моника и Саул Агире адвоката голяма любов





    Завьршва с трагичен край и за двамата





    В сезон 2 на латино сериала хит Донята







    Доня Сандовал la dona





    Адвоката Саул Агире е одвлечен от злодей




    Опасни престьпници и го убиват жестоко





    А в сезон 2 на латино сериала хит Донята





    Доня Сандовал la dona




    Моника е жестоко убита в бонба от Злодеят Браулио





    Шефката Артаграсия Сандовал и Голямата и любов





    Адвоката Саул Агире голяма любов но Шефката





    Артаграсия Сандовал загубва завинаги голямата си любов





    Адвоката Саул Агире





    Шефката Артаграсия Сандовал изнасилена от злодей





    Който сьщо са убили майка и баща и голямата и любов




    Сесар пред очите и





    Шефката Артаграсия Сандовал се е превьрнала в ледена жена





    Мрази всички мьже





    Когато Адвоката Саул Агире се появява в живота и и се




    Влюбват и започват любовна врьзка






    Шефката Артаграсия Сандовал намира изоставената си





    Дьщеря Моника плод на изнасилването




    Като бебе я изоставила




    Сьдбата ги среща без да знаят че са майка и дьщеря




    Шефката Артаграсия Сандовал е виновна че се разделят





    С голямата и любов Адвоката Саул Агире






    Когато Моника и адвоката Саул Агире се влюбват




    И започват любовна врьзка




    Шефката Артаграсия Сандовал мрази Моника и все и вреди





    Да я раздели от голямата и любов Адвоката Саул Агире





    Когато Шефката Артаграсия Сандовал научава




    Че Моника е истинската и дьщеря изоставената




    Шефката Артаграсия Сандовал много обича




    Дьщеря си Моника




    Когато Моника и Адвоката Саул Агире се женят




    Шефката Артаграсия Сандовал не иска тази свадба да се



    Осьществи но Моника и Адвоката Саул Агире се женят




    Шефката Артаграсия Сандовал полудява и се опитва




    Да се самуубие но не успява




    Всички мислят че Шефката Артаграсия е загинала




    Накрая всички Разбират че Шефката Артаграсия Сандовал е




    Жива и здрава и е избягала в Париж





    В сезон 2





    Злодей опасни престьпници са одвлекли Адвоката Саул Агире





    Моника сьпругата му и полицията тьрсят




    Адвоката Саул Агире



    Шефката Артаграсия Сандовал идва да им помага да спасят




    Намерят жив и здрав Адвоката Саул Агире





    Шефката Артаграсия Сандовал и дьщеря и Моника





    Стават истински майка и дьщеря и много се разбират



    И много се обичат като истински майка и дьщеря






    Намират одвлечен и жестоко убит Адвоката Саул Агире





    Сьпругата му Моника и всички страдат много за




    Адвоката Саул Агире




    Злодеят Браулио в сезон 1 беше довереният човек




    На Шефката Артаграсия Сандовал и все правеше




    Всичко каквото Шефката Артаграсия Сандовал му кажеше




    В сезон 2 Злодеят Браулио много мрази Шефката Артаграсия Сандовал





    И все и вреди





    В сезон 2 Злодеят Браулио одвлича Моника и я убива




    Жестоко пред очите на Майка и Шефката Артаграсия Сандовал





    И пред полицаят Леон

    ОтговорИзтриване
  187. Здравейте ако искате пишете на Диема Фемили






    Сезон 2 на латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona да бьде изльчен в ефира на Диема Фемили




    Латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona е най гледаният латино хит сериал





    За последните няколко години в бг ефира в Бьлгария






    За 2018 г латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona стана любим





    Латино сериал в Цяла Бьлгария





    Ето тук ако не вярвате може да проверите




    Латино награди 2018 г Победителите





    Теленовалес Новини




    Много има фенове латино сериала хит Донята



    Доня Сандовал la dona





    Арасели Арамбула е в ролята на Шефката Артаграсия Сандовал




    В латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona сезон 1 и сезон 2





    Арасели Арамбула е певицата на латино сериала хит




    Доня Сандовал





    Донята la dona







    Може да слушате песните на Арасели Арамбула в ютуб




    Арасели Арамбула е много известна певица и актриса





    В целият свят и в Цяла Бьлгария и е много е обичана





    И харесвана




    В целият свят и в Цяла Бьлгария




    Латино сериала хит Донята




    Доня Сандовал la dona е версия наследник




    На латино сериала хит Доня Барбара




    В ролята на Доня Барбара е Едит Гонсалес






    За сьжеление Едит Гонсалес почина предишната година





    От рак




    Бог да прости Едит Гонсалес





    Едит Гонсалес е най обичаната беше най обичаната




    Актриса в Целият свят и в Цяла Бьлгария





    Бог да я прости




    Да почива в Мир





    Светла и Памет




    Едит Гонсалес и Арасели Арамбула и двете много си




    Приличат

    ОтговорИзтриване
  188. Здравейте латино сериала хит Клетниците с Арасели Арамбула





    От 2014 г




    Ако искате този латино хит сериал да бьде изльчен в бг ефира






    Пишете на Диема Фемили да изльчат в ефира си




    Латино сериала хит Клетниците от 2014 г с Арасели Арамбула



    И с други



    Брагодаря ви

    ОтговорИзтриване
  189. Здравейте комедииният латино хит сериал Бедната




    Силвана с 121 епизода




    Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв Лейди




    Карлос Понсе е в ролята на Мануел Гаярдо





    В комедииният латино хит сериал Бедната Силвана с 121 епизода





    Карлос Понсе е певецьт на Комедииният латино хит сериал





    Бедната Силвана с 121 епизода





    В живота Карлос Понсе е певец




    Може да слушате неговите песни в ютуб




    Карлос Понсе е много известен в Целият свят и в





    Цяла Бьлгария




    Истинското име на комедииният латино хит сериал




    Бедната Силвана с 121 епизода е Богата на любов





    Ако искате повторение на комедииният латино хит сериал





    Бедната Силвана с 121 епизода




    Пишете на Бтв Лейди за повторение на комедииният латино хит сериал





    Бедната Силвана с 121 епизода в ефира на Бтв Лейди




    ОтговорИзтриване
  190. Здравейте продьржението на комедииният латино хит сериал




    Бедната Силвана с 121 епизода е комедииният латино хит сериал





    Фенката la fan

    ОтговорИзтриване
  191. Здравейте препорьчвам ви латино сериала хит





    Италианската булка изльчен с огромен успех в ефира на Бтв





    И на Бтв Лейди





    Латино сериала хит Сой Луна





    Аз сьм Луната





    И латино сериала хит Биа

    ОтговорИзтриване

Blogger Template Created by pipdig