Beauty, Fashion, Lifestyle

сряда, 8 юни 2016 г.

Пълно ревю ♡ BH Cosmetics, Real Techniques, Ardell Lashes

Здравейте!


От Enzo.bg се свързаха с мен и ме попитаха дали искам да направим колаборация. Когато разгледах сайта им веднага отговорих "Разбира се!". Казаха ми да си избера каквото искам от сайта им, затова разглеждането започна веднага. Разглеждах около час измежду безбройните марки, които предлага сайта им и си избрах няколко продукта от BH Cosmetics, Real Techniques и Ardell Lashes, но освен тях предлагат и Armani Beauty, Bobbi Brown, Glam Glow, The balm и още безброй марки, които трудно се намират на българския пазар. Когато разглеждате сайта ще забележите, че цените са много по-ниски от тези в парфюмериите. Разликата в цените идва от това, че Enzo.bg доставят директно от складове в Чехия и не работят с доставчици и т.н., което да оскъпява допълнително продуктите.




Първият продукт, който си избрах е четка от Real Techniques, с която лесно се фиксира коректора и се нанася пудра на желаните места. Може също да се нанесе коректор с нея, много фина и удобна, изобщо не съжалявам за избора си!
Любопитен факт е, че четките са създадени от британска YouTuber-ка, която се казва Samantha Chapman.






Избрах си още една четка, която чаках да си купя от много време, но по другите козметични магазини беше с около 20лв. по-скъпа. Сега, когато имах възможността да я имам не се замислих и за секунда! Четката е много луксозна и мека, всеки който се докосна до нея каза, че е уникално мека. Сега разбирам, че има защо тези четки да са по-скъпи от останалите.



След като си избрах четките знаех, че трябва да си поръчам и нещо от BH Cosmetics! От години се опитвам да си закупя поне една палитра от сайта им, но проблема е, че доставката до Европа е по-скъпа от самите продукти. Всички мои любими YouTuber-и използват марката, защото са доста добро качество на ниски цени. 

Първото нещо от марката, което си избрах беше палитра с ружове. Много удобна и за пътувания. В нея се съдържат два бронзъра - един блестящ и един матов, има светла пудра, подходяща за фиксиране на коректор, аз лично я използвам с розовата четка от Real Techniques. Останалите цветове са ружове - прасковени, розови, по-светли, по-тъмни... изобщо - всякакъв избор!



И разбира се как можех да пропусна запазената марка от колекцията на BH Cosmetics, а именно палитрите със сенки! Избрах такава с неутрални тонове - много телесни, по-светли, по-тъмни, блестящи и матови и едно розово, което се откроява. Сенките са със страхотна пигментация, единственото, което бих казала, че не ми харесва е това, че сенките се ронят и навсякъде около тях става в прашинки. Но за цената си са страхотни! Съдържат 28 цвята и струват 28,90лв.!






Последният ми избор бяха изкуствени мигли. За малко да пропусна, че имат марката в сайта! Радвам се, че видях в последния момент, че имат Ardell Lashes и то в най-популярния стил - Demi Whispies! Веднага ги "сложих в кошницата". Стоят много естествено почти като моите мигли, но по-дълги, извити и гъсти - всичко, което бих искала за миглите ми! 



Благодаря на Enzo.bg за предоставените продукти! Много бих се радвала отново да работим заедно!

Всички мнения и гледни точки са лично мои!


Чао и целувки!

Follow

SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Blogger Template Created by pipdig