Beauty, Fashion, Lifestyle

понеделник, 17 юли 2017 г.

Фотоепилация в домашни условия с Braun

Здравейте!

И този път правя включване с интересна тема, поне за мен.
Една от най-досадните ми разкрасителни процедури е обезкосмяването. От години премахвам излишното окосмяване с епилатор и самобръсначка в някои зони. Така и не свикнах с мисълта, че трябва редовно да се занимавам с тази процедура. Бях твърдо решена, че в един момент ще пробвам фотоепилацията. Така и стана - в началото на тази година пробвах веднъж, но апарата беше прекалено стар и усложнен модел, затова се отказах. Няколко месеца след това от Braun се свързаха с мен и ми предложиха да тествам най-новия им IPL BD 3001. С радост се съгласих и започнах първата си сесия веднага след получаването на апарата.

Нека първо поговорим за това какво представлява фотоепилацията.
Тя работи като насочва светлинния лъч към меланина на косъма и предотвратява разстежа му. Бързо, лесно и удобно в домашни условия можете трайно да премахнете окосмяването по цялото тяло.
Моята първа сесия направих още през месец май. Оттогава всяка седмица стриктно спазвам деня, в които трябва правя следващи процедури. Вече забелязвам доста голям напредък, но се иска постоянство и време. Косъмчетата растат много по-бавно от преди, а на места изобщо ги няма. Това е началната фаза и в нея е необходимо всяка седмица да се прави по една сесия. Тази фаза трае 4 месеца. В следващата фаза трябва да се прилага веднъж месечно, за да се прекрати успешно и за постоянно растежът на космите.



• Има приложение за телефон, в което освен че можете да прочетете указания за употреба, можете да си направите план, да следите и да получавате известия за всяка следваща процедура.
• Има 250 000 импулса, което означава, че ще можете да го използвате в продължение на над 12 години.
• Интелигентната му технология сканира цвета на кожата и се адаптира според нея за силата на светкавицата, така че не е нужно да нагласяте степента ръчно.
Панелът му е напълно опростен като има само две копчета. Едното е главното, което използваме за стандартен режим, а чрез по-малкото се включва нежен режим, за хора с по-чувствителна кожа.



Подготовка:

Преди да използвате Braun IPL BD 3001 е необходимо да премахнете окосмяването на зоните, които ще третирате. Хубаво е да го направите със самобръсначка, защото епилаторът премахва косъмчетата и корените им, а фотоепилацията действа като гори точно корените. От Braun са ни улеснили и фотоепилатора идва в комплект с Gillette Venus.

Употреба:

Употребата е изключително лесна. Включвате го в контакта и след секунди е готов за употреба. Поставяте накрайника върху кожата, има сензор и ако не е в пълен контакт с кожата устройството няма да работи, а сенозорът свети червено.
Имате два варианта за използване - стандартния е като премествате устройството и на всяко преместване използвате светкавица. Така го използвам аз, но има и "плъзгащ" режим, при който натискате бутона и не го пускате, като през това време плъзгате устройството по желания участък.
При мен една сесия трае около 20 минути - идеално време, което всеки може да отдели от ежедневието си.




Според мен си заслужава напълно, още повече, че като цена е доста по-евтин от останалите подобни на него модели. Можете да закупите продукта от ТУК
Следете и Facebook стрницата ми, защото в най-скоро време ще има изненади.
SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Blogger Template Created by pipdig