Beauty, Fashion, Lifestyle

петък, 15 септември 2017 г.

Впечатленията ми от представянето на колекцията Esmara by Heidi Klum

Здравейте!

Тази седмица имах удоволствието да присъствам на представянето на колекцията "Esmara by Heidi Klum", тук в София. 
 С Ивана се срещнахме предварително, защото се бяхме уговорили да отидем заедно. Още с влизането се отправихме към кътчето, в което бяха изложени дрехите, нямахме търпение да видим на живо всички неща, които сме си набелязали. Едни от най-любимите ми артикули от колекцията са черното кожено яке, както и кецовете, които ги има в черен и бял вариант. Все още се колебая кой от двата варианта ми допада повече. Но безспорно леопардовия принт е мой фаворит, най-вече, защото снимките от фотосесията на Хайди с него са много вдъхновяващи!
Останах много приятно изненадана, че водеща на събитието беше моята любима Никол Станкулова. Много е красива! Жалко, че не съм толкова смела да отида да се запознаем. 😅
Гост на събитието беше и стилистът Хубен Хубенов, който сподели, че универсалността е една от най-големите сили на тази колекция - дрехите могат да се съчетават по различни начини, а и са вечни класики. Напълно съгласна съм с него, особено дантелената рокля, с която можете да ме видите на снимката от събитието, която качих в Instagram. Всяка жена трябва да има поне по една подобна рокля в гардероба си.

Разбира се, на събитието присъстваха още куп блогъри, както и други медии.
Но за мен, компанията на останалите блогъри винаги е това, за което си спомням с най-топли чувства от събитията. 
Можете да очаквате колекцията #esmarabyHeidiKlum по всички магазини Lidl в страната от 18-ти септември! А дотогава #LETSWOW !


*В колаборация с Lidl България
За бизнес запитвания: valerieyordanova.pr@gmail.com
Follow
SHARE:

Няма коментари

Публикуване на коментар

Blogger Template Created by pipdig